Rize (kendi çekimlerim)

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
Resimler tamamen kendi cekimimdir ve de hiçbir yerden alıntı değildir ...
bakmaya doyamıycaksınız buyrun ....:)

güzel calışma arkadasım ben eline saglık

gerçekren güzel manzaralar rizeye değil ama giresuna gitmiştim gerçekten harika yerler ve giderseniz balıkla hamsiyle yetinmeyin bi ocak başına atın kendinizi gerçekten harika yapıyolar....

neyse sting hem resimler güzel sanatlarla pek alakalı olmadığı için hemde resimleri herkes görsün de yurdumuzda böyle güzel yerler olduğunu hatırlamaları için (malum güzel sanatlara ilgi az...! ) konuyu taşıyorum...!

tekrar bu güzel çalışman için teşekkür ederim...!

Harika resimler,eline sağlık.Zaten hiç anlamamışımdır Karadeniz gibi harika bir yer dururken insanlar niye o tıkış tıkış her yerinden pislik,riyakarlık akan Bodrum dan çıkmazlar bir türlü.

yaaa gerçekten çok güzel rizeye gelsek bizi misafir edecek arkadaş varmı:)eline koluna sağlık dostum ..güzel çalışma..

gerçekten süper yerler bende trabzona gitmişitm yaylaları fialn şahane saol sting.

demilles' Alıntı:
yaaa gerçekten çok güzel rizeye gelsek bizi misafir edecek arkadaş varmı:)eline koluna sağlık dostum ..güzel çalışma..

temmuz ve ağustos aylarında gelirsen .. yolun düşer se ağırlarım :)
bi çayımı içersin ... ve 2 ay boyunca sınırsız kalabilirsin ...bu konuda cok ciddiyim ...
yaz ayların da rize ye yolu düşen biri varsa elimden gelen yardımı yaparım ... :alkol:

Bende Ardeşen'e geldim en az bizim
oralar kadar güzel. Zaten Karadeniz bambaşka

bim_28' Alıntı:
Bende Ardeşen'e geldim en az bizim
oralar kadar güzel. Zaten Karadeniz bambaşka
bim benim memleketten bahsettin yaa sen .. bende Ardeşen ilçesinden im ..
ama ist dayım şu an tabi ... benim memleket Ardeşen ... hayırdır ne işin vardı :)
Ardeşen e geldiysen bu manzaralarıda görmüşsündür :)
bunlarda kendi çekimlerim ...
biri Ayder yaylası yolu üzerinde cekilen fotoo ... diğeride Ardeşen deki ...
Fırtına deresi :)

Ardeşende bir doktoru ziyarete gitmiştik.
Ama fazla kalamadık. Bu yaz nasip olursa
gelicem inşallah.

gerçekten süper resimler yaa nereye baksan yeşillik . ne güzel yaa

Geri