Rijkaard'dan transfer açıklaması!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Frank Rijkaard, Bursaspor karşısında iyi oynadıklarını belirtirken transfer konusuna da açıklık getirdi.

Hollandalı teknik adam, "Aradığımız futbolcuyu bulamadık. Ama şu anda görüşme halindeyiz" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, rakibin ilk golü atmanın avantajını yakaladığını belirterek, ''Bu da biraz bize sorun yaşattı. Tabii ki onlar da böylece kendi sistemlerini devam ettirebildiler. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen takım halinde çok iyi mücadele ettik. 1-1'i yakalamak için futbolcular çok iyi mücadele etti. Bunu yakalayamadık ve 2-0 geriye düştük'' diye konuştu.

''Son 10 dakikada takımdaki lider vasfında olması gereken arkadaşımız olmadığı için, bu da futbolcularda bir yan etki yaptı'' diyen Hollandalı çalıştırıcı, özellikle taraftarların aleyhte tezahüratlarının da oyuncuların moralini bozduğunu söyledi.

Rijkaard, şöyle konuştu:

''Bugün galibiyet istedik, ama beraberliği yakalayamadık. Yakalasaydık galip gelebilirdik. Futbolun ana kuralı, golü atmazsan futbolun kuralları işler. 18 korner attık, iyi mücadele ettik. Maçı rakip sahada oynamamamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Bizim için zor bir an, ama şu anda daha çok savaşmamız gerekiyor. Perşembe günü oynayacağımız Avrupa Ligi play-off turu maçına konsantre olup, oradan galibiyetle dönmek istiyoruz. Bizim için kritikler olacak, bunlar bize yansıyor. Çalışıp, daha mücadele edip, istediğimiz sonuçları en kısa sürede olmak istiyoruz.''

''ARADIĞIMIZ FUTBOLCUYU BULAMADIK''
Yapılacak transferler hakkında görüşlerini açıklayan Hollandalı teknik adam, ''Yönetim kurulu ile görüşüyoruz. Aradığımız futbolcuyu bulamadık. Ama şu anda görüşme halindeyiz. Transfer yapabilirsin, yapmış olmak için olabilirsin, ama bizim ihtiyacımız o değil. Özellikle takımın ihtiyacı olan transferi yapmak önemli. Şu anda öyle bir şey söz konusu değil. Yönetim kurulu da çok çalışıyor, 2-3 tane daha ihtiyacımız olan futbolcuları getirmek için çalışmalar yapılıyor. Beklememiz gerekiyor. Boşu boşuna da hareket etmek olmaz. Doğru kararı, doğru zamanda vermek gerek'' ifadelerini kullandı.

kaynak

transfer falan bu saatten sonra istemem sen git yeterki en büyük transferimiz olursun..daha kötü olacagını bilsem bile sen git

Bu saatten sonra iyi bir futbolcuyu yönetimin transfer anlayısıyla ( Beles ) almak pekta kolay olmasa gerek.

Bu saatten sonra iyi bir transfer hele Adnan Sezgin'den çok büyük yanlış olur..
Elindeki ile idare edecek artık Galatasaray.

Bu saatten sonra iyi bir futbolcuyu yönetimin transfer anlayısıyla ( Beles ) almak pekta kolay olmasa gerek.

Yönetimin ucuz futbolcu alma isteğini bir fantezi olarak değerlendiriyosunuz sanırım ama fazla paraların harcanmamasının tek sebebi Galatasaray'ın geleceği. UEFA birkaç yıl sonra takımlara borç nedeniyle baskı yapacak ve takımlar istediği gibi borçlanamayacak. Fazla borcu olan takımlar Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi gibi müsabakalara katılamayabilir. Bu sebeple giderlerin olabildiğince az, gelirlerin olabildiğince çok olması lazım. Şu an amatör kulüplerde 0 borç var.

Sponsor gelirleri yapılan anlaşmalarla 2-3 katına çıkarıldı. TT Arena'dan her yıl milyonlar kazanılacak. GSMobile, GSBilyoner, GS+Bonus, GSStore Satışları vs. keza öyle. Riva arazisi tarla halindeyken 70-75 milyon $ ediyordu şuanki değeri 200 milyon $. Oradan boğaz köprüsünün geçeceği düşünülürse değeri kat ve kat artacak ve belki de Galatasaray'ın tüm borçlarını silecek.

Sonuç olarak diyeceğim şu ki: Galatasaray geleceği için zorlu bi sürece girdi ve bu sürecin sonu herkes için hayırlı olacak İnşallah. Bu sebeple her zamankinden daha anlayışlı ve sabırlı olmak şart.

Biz isim milyon euro.luk transfer istemiyoruz genç yetenekli ya da istikrarlı birilerini bulup getirirsiniz.. yıllar önce nasıl riberry.i bulduysanız yine bulursunuz... ama transfer yapacağız deyip de gerekli olan yerlere halabir şey yapmazsanız... şu takımı 2 forvete bırakırsanız bu olmaz... adnan sezgin denilen kişi transferde başarısızdır ve onu hala takımda tutmak bu takıma zarar verir.. bu saatten sonra gelecek adam ne zaman ilk11e girecek ne zaman takıma alışacak..

Abi ben anlamiyorum Yerli topcu varken yabanci aliyoruz.Onu aliyoruz bunu aliyoruz.Tamam yerlide adam mi kalmadi git fransaya git almanya 1.ligde oynayan en genç topculardan en yeteneklisini al gel.Bizim Cana gibi pas atacak 19 yaşinda topcu yok mu ? var.Onun gibi hatta ondan hizli bile koşar genç oldugu için git onu al.Adam top oynasin takim halinde oynayalim.

bence transfer konusunda YÖNETİM HATALI para yok dıyorlar abuk sabuk transferler yapılıor ozaman satma gıdenlerı keite ve topalı ozaman beşiktaşta çok mu para var onlar avrupa ve uefayı dusunmuyorlarmı yaptılar transferı bır yazıda okudum transfer daha geç değil real bıle yenı transfer ettı onları takımı bellı bızde oyunu yonlendırecek bır vasıfta adam yok ısımız ayhan sarp kalmıs sağ ali turan işi bitmiş hakan balta barış bır akıllı adam kalecıler facıa aykuttan bırıncı kalecı olmaz neden bellı adamda guven yok bu saatten transfer olacak adamlar oturacak alışıcak sakatlanmayacak ve şampiyon olacağız zor bakalım yonetım rengını perşembeden sonra bellı edecek ya çıkacak ust tura yada bır transfer oda zorla kendı lıgımıze elendıkten sonra transfer yapmasınlar

TuBeRCuLuM kardeşim ben Milyon Euroluk transfer istemiyorum ki. Gerekli yerlere iyi futbolcular alınsın diyorum. Bu adamların işi ne ? Şirket yönetiyorlar sadece. İkiside holding patronlugundan baska bir ise yaradıgı yok ! Evet gelir gider dengelerini iyi saglıyorlar şirket yönetmeyi bliyorlar ama futboldan hiç anlamıyorlar !

Bekleyin transfer olacak. Şunun şurasında ne kaldı.
Olmazsa zaten hep beraber salavat getireceğiz.
Çünkü bu cenaze başka türlü kalkmaz!

dogru yönetim gelir gider dengesini sağlamak telaşında olabilir önümüzdeki seneler için.

o halde

+ 5 yabancı alacagız diye acıklama yapma ki taraftara karsı güven yitirme.
+ rijkard gibi birine yılda 4,5 milyon euro verme
+ 5 milyon euroya sattıgın M.topal ın yerine aynı bonservis bedeliyle adam alıp , o adama yıllık daha fazla para verme.
+ transfer yapacaz diye 2004 den itibaren 105 maç (ortalama olarak her sene tek devre) oynamıs bi adamı keita nın yerine alma , aldırtma.

Aradığımız oyuncuyu bulamadık ne demek ya o zaman niye Keita'yı gönderdin kardeşim ? Niye Cana 11 de yokda o kazma Ayhan 11'de ?

Geri