Rijkaard [ReaLiST Yorum]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
HoşgeLdin Rijkaard [ReaLiST]

Geçen Sezonun Son 6 Haftasında Hocasız OLarak (Cevat Hoca İLe) KazanıLan Lig Kupası Sonrasında Yönetim,
Biz Bu İşi BiLiyoruz, FazLa Para Harcamadan Pafın AntrenörüyLe BiLe Bu işİ Götürdük, Bizden Büyük Takım Mı?
Var Bu Ligde HavaLarına Girdikten Sonra Ne İdüü BeLLi OLmayan Bir Adam GeLdi Takımın Başına Adı Skibbe İdi Bu
Şahsın Ve Takımın AğırLığını KaLdıramayacağı Zaten Geçmişinin Büyük BaşarıLarLa Ve TecrübeLerLe DoLu OLmamasından BeLLiydi...,

Ne Varki Bunun İLk ÖrnekLeri Steaua'ya ŞampiyonLar Ligi'nden ELenmemizLe BaşLadı, Sonra Sezon Boyunca inişLi ÇıkışLı Grefik Gösterdikten Sonra,
Skibbe'nin Akıbetini Küme Düşen KocaeLi'den Yenen 5 GoLLe OLdu...,

Sonrasında BöyLesine Feci Geçen Bir Seneyi BüLent KorkmazLa TamamLamak Yönetimin Bence En İyi Yaptığı İşti, Çünkü Başka Biri,
GeLse GaLatasaray Taraftarının KızgınLığını TörpüLeyemezdi, Bunu En İyi Yapacak İsim BüLentin GetiriLmesiydi Ve Bu OLdu...

Ama BüLent Daha Tecrübesizdi Ve Sadece Kriz Anı İçin GetiriLmişti, Sezon Sonunda Üzücü Şekİlde Gitti Ama Bu Bence Bir Veda DeğiL BaşLangıçtı,
G.SarayLa BüLentin İLeride YoLLarının Tekrar Kesişeceğinden Şüphem Yok... BaşarıLar Büyük Kaptan...

Son Dönemde De AbartıLı SöyLüyorum Evet Abartmak İstiyorum Çünkü BinLerce İsim AtıLdı... Odur Budur Şudur... Hatta Beni Erce'yLe
BirLikte BenimLe BiLe GörüşüLdü... Abartıyorum Ama Ciddi Bu Kadar SaçmaLandı Bu Hoca Arama İşi Ve Arap Saçına Döndü...

TaraftarLar Yine O Kadar AdamLa Görüştünüz KaLa KaLa YıLmaz VuraL'a Mı KaLacaz Derken Büyük Bomba PatLadı F. Rijkaard'dı Bu
İsim...
,
Kimdir Rijkaard Derseniz Barca'nın Bugünkü Oyun Yapısının Ve Kadrosunun KuruLmasındaki Ender İsimLerden Desem Sanırım Daha
FazLa Söze Gerek KaLmaz...

Rijkaard'ın Yönetimden 2-3 Oyuncu İçin Söz ALdığından Da Şüphem Yok...

Zaten SağLan Bir Kadromuz Var Bu Kadroya YapıLacak 2-3 SağLam tAKVİYE ve Rijkaard'La Bu Takım Her KuLvarda Gözü KapaLı Uçar...

Yönetimi Canı GönüLden KutLarım, Geçen Seneden Ders ALdıkLarı BELLi, Bu Sene Bambaşka Bir GaLatasaray BizLerLe OLacak...

KombineLeri ALma Ve TribünLeri DoLdurma Zamanıdır...

Saat 20'de Rijkaard GeLiyor Şimdide Hava Limanında OLma Zamanıdır Tüm GaLatasarayLıLar'a DuyruLur...

Yürüyedurun AsLanLar... :goz::goz:

Eline sağLık yazı için..Türk Futboluna çok şey katar umarım..HayırLı oLsun..HoşgeLdin Rijkaard..Hava Alanında oLmak isterdim..Cehennem gibidir orası şimdi =) oLsun yinede uLtraSLan yapıcağını yapar..LincoLn'ü 3000 kişiyle karşıladık..Rijkaard'ı düşünemiyorum artk (=

Eline sağLık yazı için..Türk Futboluna çok şey katar umarım..HayırLı oLsun..HoşgeLdin Rijkaard..Hava Alanında oLmak isterdim..Cehennem gibidir orası şimdi =) oLsun yinede uLtraSLan yapıcağını yapar..LincoLn'ü 3000 kişiyle karşıladık..Rijkaard'ı düşünemiyorum artk (=

LincoLn iLe Rijkaard'ı aynı paragraf içinde yazma kanka =)

Zihniyet Değişmeli Hocadan önce .
Bu ülke Del Boske'yide gördü
:goz:

Ligteki en iyi Futbolcular şüphesiz şu anda GS'de .
Bakalım bu kadroya nasıl takviye yapılacak onuda görmek lazım .
Ama GS - Barça değil bunuda bilmek lazım .

Hayırlısı olsun diyelim .

Zihniyet Değişmeli Hocadan önce .
Bu ülke Del Boske'yide gördü

Ligteki en iyi Futbolcular şüphesiz şu anda GS'de .
Bakalım bu kadroya nasıl takviye yapılacak onuda görmek lazım .
Ama GS - Barça değil bunuda bilmek lazım .

Hayırlısı olsun diyelim .

Zaten Bende Barca Gibi Bir Takım OLacak GaLatasaray AnLamında Konuşmuyorum...

Sadece Hocanın KaLitesinden Bahsediyorum Vizyonundan... :goz:

Ben teknik direktör işlerinin hiç beLLi oLmayacağını düşünüyorum,
İsim değil önemLi oLan,Alın Fenerbahçe getirdi Avrupa kupası şamp takımın teknik direktörünü ne oLdu ?
Biraz daha abartsa küme düşücektik,Yani bu işLer kesin beLLi oLmaz,Ama genel manada bakarsak Rijkaard'ın karnesi çok iyi,
Umarım GaLatasaray'da başarıLı oLur,Ama en azından Fenrbahçe'nin Daum'undan çok daha sağLam adam, kendi adıma konuşayım,
OkunuLan kitap bir daha okunmuyor en azından =)
HayırLı oLsun GaLatasaray Camia'sına,

GaLatasaray a HayırLı oLsun...Takıma HoLLandaLı ustaLar Takviye ediLecektir emin oLun..

van nistelrooya artık kesin gözüyle bakmak lazım ...

ReaLcim güzeL yazı veLakin Rijkaard'ımız geLdi,taraftarLarca havaaLanında karşıLandı (çok şükür domuz gribi de yokmuş:durdurun)
20'de basın topLantısı var..!
hade hayırLı uğurLu oLsun,Adnan PoLat'ın da dediği gibi,öyLe futboLcuLarın saLLayamayacağı bi teknik adam değiL.. inş iyi oLacak..

Shuster biLmem ne derken sürpriz paketinden Rijkaard cıktı..KLasik HaLdun üstüneL bitiriCiLiqi diyeLm bunada (=
MiLan Baros oLayındada aynı mevzu ya$andı zaten..
Mevzu o deiL mevzu Rijkaard..Mevzu Barca.. Mevzu HoLLanda miLLi takımını caLı$tıran bir teknik adam..Mevzu kariyer..Mevzu ba$arıLar..Mevzu $ampiyonLukLar..Mevzu Frank (=
Yerinde bir transfer..
TebrikLer HaLdun ÜstüneL..TebrikLer Yönetim..TebrikLer GaLatasaray Deme vakti (=

Bu arada cok qüzeL bir yazı yazmı$sın kanka SaNada tebrikLer aLi'm (=

Çok doğru bir seçim , iyi bir tercih yaptı yönetim hayırlı uğurlu olsun riijkard umarım önümüzdeki sezon bu yılki gibi hüsranla bitmez çünkü
biz galatasaray taraftarları olarak başarıya alışmış bir klubüz kupalardan ve şampiyonluklardan fazla uzak kalmamız söz konusu bile olamaz : )..

Güzel bi yazı olmuş teşekkürler
Yeni teknik adamımız da hayırlı olsun.

Geri