Rijkaard : LincoLn Mü O Kim?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest

'Yıldız futbolcu' tavırlarıyla caka satan Lincoln şimdi ne yapacak?

haber_ic_151955.jpg

Rijkaard’ın oyun sistemi ve futbolcularla ilgili kararını perşembe vereceğini açıklaması tedirgin etti. Hollandalı’nın Lincoln yorumu ise, ‘Detaylı tanımıyorum’ şeklinde oldu.

YÖNETİM DE ŞAŞTI BU İŞE

Galatasaray'a iki seneden beri çile yaşatan ve ‘yıldız futbolcu’ tavırlarıyla caka satan Cassio Lincoln şimdi ne yapacak? Çünkü, yeni teknik direktör Frank Rijkaard onu tanımıyor! Hollandalı çalıştırıcının imzayı atmasının ardından yönetimin, “Elimizde Lincoln gibi bir yıldız var. Ama biz onu kullanamadık. Hocalarıyla da kulüple de sürekli problemler yaşadı. Eğer oynatabilirseniz büyük fayda sağlar” şeklinde verdiği rapor işe yaramadı. Aksine
bu durum yönetim kanadında şaşkınlığa sebep oldu. Zira Rijkaard, Lincoln’le ilgili yapılan ‘yıldız oyuncu’ tanımına sadece dudak büktü ve “Ben kendisini fazla tanımıyorum. Oynadığı maçların kasetlerini izleyerek bilgi sahibi olmak istiyorum” ifadesini kullandı.

KORKULU SÜRECE GİRİLDİ

Rijkaard’ın Lincoln konusunda söylediği bir başka çarpıcı söz ise “Onu kasetlerden izledikten sonra size gönderilip gönderilmemesi konusunda cevap veririm. En geç perşembe günü bu futbolcu konusunda raporumu sunarım” şeklinde oldu. Bu arada diğer futbolcuların da gözü kulağı Rijkaard’ın perşembeye kadar kadro ve oyun sistemi konusunda yapacağı açıklamaya çevrildi. Yalnızca Lincoln değil takımdaki diğer yıldızların da Rijkaard’la sistem ve uyum konularında problem yaşayıp yaşamayacakları konusunda tedirgin oldukları gözleniyor. Takım kaptanı Ayhan Akman’dan Arda’ya, hatta Kewell’a kadar meraklı ama gergin bir bekleyiş hüküm sürüyor.

'Sambacıyı satın' derse

Yönetim, teknik direktör Rijkaard’ın Cassio Lincoln’u satmaya zorlamasından endişe duyuyor. Eğer Hollandalı teknik adam kasetlerden izleyerek bilgi sahibi olacağı Lincoln’ün satılmasını isterse henüz hiçbir talibi çıkmayan Sambacı'nın bu durumda gönderilmiş olmak adına çok ucuz bir fiyata verilmesi gündeme gelecek. Bu yüzden
yönetimin Rijkaard’dan kulüp bulunamaması durumunda Lincoln’ün kalmasını isteyeceği ifade ediliyor.

Haberturk

Daha geçen gün iyi şeyler yaparsa takımda kalsın diyordun Rijkaard nolduu... İyi teknik direktör ayaklarına yatmasın... Göreceğiz senide türkseL süper ligde !!!!

ßu adamın ağzından ßişey duymadan sallamasyon yorumlar yapmayın..Takım için kimse hakkında bişey konuştuğunu sanmıyorum..Onuda geçtim adam Imzasını atıp Hollanda'daki Organizasyona katılmak üzere tekrar Hollanda'ya gitti..Türkiye'de değil daha adam..Sallamayın bu kadar yorum yaparken..

ya adamın neişi olur lincolnlerle milconlerle. adam messilerle etolarla xavilerle calışıo 2. 3. sınıf topcudan yıldız die bahsediolar adama. tabi tanımaz. getirsinler bi deco yu bakın tanıyomu tanımıyomu. şu lincoln denen adamın tek başarısı bizimle aldıgı şampiyonluktur. gerisi fasa fiso...

Geri