Rijkaard'ın yolcu listesi!

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
14589_501.jpg

Galatasaray'da genç oyunculardan bazıları elenirken, yeni transfer Gökhan Zan performansıyla göz doldurdu.

Frank Rijkaard'ın önceki gün kadroyu 25 kişiyle sınırlı tutacağını açıklamasından sonra gözler, kamp sonunda elenecek oyunculara çevrildi.

PAF'dan gelen 6 oyuncudan sadece Emre Çolak ve Serdar Eyilik'i kadroya alma kararı veren Hollandalı teknik adamın, Emirhan, Erhan, Caner ve Cem Sultan konusunda olumsuz görüş belirttiği öğrenildi. Ayrıca Volkan Yaman, Özgürcan, Erhan Şentürk'ün de gözden çıkarıldığı bildirildi. Rijkaard'ın kararına göre Orkun, Aykut ve Fırat üçlüsünden biri liste dışında kalacak. Bu arada UEFA'ya dün ilk liste bildirilirken sadece yeni transfer Keita kadroya dahil edilmedi. Galatasaray'da dün yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular akşam antrenmanının ardından Show Star 2008 isimli müzikali izleyerek stres attılar.

Kaynak: Mynet

Doğru Kararlar Vermiş Bizim Takımda Amele çok Elemek Lazım Tabiki De..

25 kişi türkiye ligi için ideal olmayabilir barça da 25 değil 18 kişi yeter çünkü oradakiler futbolcu ama türkiyede o tempoy kaldıracak kaç futbolcu var? ki gs 3 kulvarda var gerçi kulvarın biri baya ön elemeli ama var yani...

Tamam da UEFA listesinde yer almadıysa
ön eleme maçlarında oynayamayacak anlamına gelmiyor mu?

sağoLsunLar Ümit Karan,Hasan Şaş gibi temizLikLere gittiLer ama daha çok temizLiğe ihtiyacımız var:
-Sabri SarıoğLu
-VoLkan Yaman
-Orkun yada Aykut'tan biri
-Ayhan Akman
-Serkan ÇaLık
-Aydın YıLmaz

bunLar bence gereksiz..

Ayhan futbolu bu sene Galatasaray'da bırakmalı.
Aykut yollandı diye 1 ay önce gazete okumuştum ve çok
üzülmüştüm. Aykut potansiyeli olan muhteşem bir yedek.
Kesnilikle orkun yollanılmalı.

Lazish güzel yazmış da Ayhan konusunda ona katılmıyorum. ONun yerine Mehmet Güven ve hatta Hakan Balta'yı da eklerim. Gerçi sadece Lincoln'den kurtulsak da olur. Sonu Ribery'ye benzemeden tabi. :)

Lazish güzel yazmış da Ayhan konusunda ona katılmıyorum. ONun yerine Mehmet Güven ve hatta Hakan Balta'yı da eklerim. Gerçi sadece Lincoln'den kurtulsak da olur. Sonu Ribery'ye benzemeden tabi. :)

abi Mehmet Güven tamam gitsin adamdan saymadım beLki o yüzden ekLememişimdir ama Ayhan da fuzuLi bence,orta sahada top ezmekten başka bi işi yok..
Hakan BaLta ise takımda en beğendiğim topçuLardan.. =)
LincoLn'ü de gitti sayıyorum.. Daha gitmedi tabi ama Gs kariyeri bitti di mi sonuçta..

Ayhan Takımın en çok koşan top saklayan savaşcı isimlerinden.. Takıma her zaman Lazım oLan bir isim..

evet topu o kadar iyi sakLıyor ki kontratakLarı bitiren isim.. =)
yaptığı geri ve yan pasLarLa da en çok pas yüzdesine sahip.. yaLan değiL..

herkesin görüşü farklı tabi ama ayhan gerçekten çok geriye dönüyo hatta maçlarda bazen bıkkınlık getirdiği ve artık bi kırmızı kart görsede çıksa dediğim bile oluyodu :D :D :D

Mehmet Güven - Özgürcan - Erhan Şentürk - Orkun Veya Aykut Gibi İsimLerin GönderiLmesi Gerektiğine İnanıyorum...

Ama Sabri SarıoğLu - VoLkan Yaman - Ayhan Akman - Serkan ÇaLık - Aydın YıLmaz Gibi İsimLerinde Türk OLmaLarı İtibariyLe Ve Her An Lazım OLabiLecekLeri GerekçesiyLe Takımda TutuLmaLarı Gerektiğini Düşünüyorum...

Bu İsimLeri Direk 11de OynataLım Demiyorum Ama Yedekte Tutup, Geçen Seneki Gibi YaşanıLan SakatLıkLarda GerekLi OLabiLecekLerini Düşünüyorum, Bende İsterim Daha KaLiteLi YerLiLerimiz OLsun Ama Şu Anki Mevcut ŞartLarda BunLardan Daha İyiLerini ALabiLecek Kadar Maddi Gücümüz Yok, Ki Zaten Herkes Türk Oyuncu Piyasasının Ne DenLi YükseLdiğinin Farkında, Kısaca Bu OyuncuLar Yedekte TutuLmaLı Ve İhtiyaca Göre 1-2 Oyuncu Asa KaydırıLmaLı Diye Düşünüyorum...

Geri