Rijkaard'ı mahkemeye verecek..

Cαη

New member
Reaction score
0
Antalyasporlu Yalçın Ayhan, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ı mahkemeye vereceğini bildirdi..

1zqv8g1.jpg

Yalçın Ayhan, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın, Antalyaspor'un Galatasaray ile Antalya'da oynadığı maçta sakatlanan Galatasaraylı Jo'yu ''Yalçın Ayhan sakatladı'' dediğini hatırlattı. O pozisyonda kendisinin olmadığını herkesin gördüğünü belirten Ayhan, ''Ama Rijkaard, Jo'yu sanki ben sakatlamışım gibi açıklamalar yaptı. Gerçek ortaya çıkmasına rağmen bu konuda bir şey söylemedi. Ben de hakkımı mahkemede arayacağım. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım'' dedi.

Ayhan, olayla ilgili dokümanların toplandığını, avukatının önümüzdeki hafta dava açacağını sözlerine ekledi.

ekmek parası tabi hem kasaplık hem futbolculuk zor

ver koçum aç gözlü oldunuzu belki bilmiyenler vardır ögrensinler eskiden milli duygular la oynanırdı futbol şimdi satan satana oynanıyo inşallah yakında o da biter de aç kıvranarak hayatınızı bitirirsiniz bu ne ya

Yalçın haklı ama konu mahkemelik mi? Bana sorarsan değil.

Rijkaard'ı mahkemeye veriyor

Türkiye Kupası maçında Jo, ayak bileğine aldığı darbeyle sakatlanmıştı.

3 Şubat'ta Antalyaspor'la deplasmanda oynanan Türkiye Kupası maçında Jo, ayak bileğine aldığı darbeyle sakatlanmış ve 36. dakikada oyundan çıkmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, kaybedilen 2-1'lik maç sonrası Antalyaspor savunma oyuncusu Yalçın Ayhan'ın Jo'yu bilerek ve isteyerek sakatladığı yorumunda bulunmuştu.

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-beyazlılarda, defans oyuncusu Yalçın Ayhan, Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'a yaptığı açıklamalardan dolayı 'maddi ve manevi' tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Ayhan, "Galatasaray maçı sonrası isim ve şahıs belirten Rijkaard için menajerim ve avukatım dava açmaya hazırlanıyor. Galatasaray maçı sonrası tek isim veren Rijkaard oldu. Maddi ve manevi olarak çok yakın bir zamanda tazminat davası açılacak" dedi.

Yalçın, Galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamada da, "5 kez büyük sakatlık yaşamış bir futbolcuyum ve sakatlığın ne olduğunu herkesten iyi bilirim. Kasti olarak birini sakatlamayı bir kenara bırakın, o düşünceye sahip olmak bile bir insan için vicdan, onur ve haysiyet yoksunluğudur" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak

Yalçın, nasıl futbolcusun herkes biliyor. Kime, neyi ispatlayacaksın.

VErirsen ver Sen adam gibi futbol oynamayı öğren önce

Mahkemeye Verse Ne Yazar? Vermese Ne Yazar? Boş İşLer BunLar...

Adamın Nasıl Top Oynadığı Konuyla İlgili Değilki İftiraysa Açsın Davasını Mahkemede Görüşsünler Maşallah Bizim Millet Adamın Topçuluğuna Laf Sayıyo Hemen Lafını Etmeye Bile Değmez

Yazık Türk Futbolcusu kenidini bu kadar çabuk harcatmamalı Rijkaard'ın Tarafını tutmuyorum.

Rijkaard yabancı Sen Türk Futbolcususun senin onu kale almaman gerekli Profesyoneller bunu yapar.

Bu kadar basit bir davaya hangi avukat gülmez.

Geri