CıngıL Beng
target Love
Galatasaray'ın Bosnalı futbolcusu Misimoviç, "Rijkaard'ı futbolcular gönderdi" iddialarını doğruladı. İşte olay yaratacak açıklamalar.
'G.Saray'ı seçmemde beni Rijkaard tetikledi' diyen Misi, 'Onun gönderilmesindeki en büyük suçlu futbolculardır. Eğer biz gerekeni yapsaydık böyle olmazdı" ifadesini kullandı.
'DUYUNCA KOŞARAK GELDİM'
Sezon başında Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Frank Rijkaard'ın büyük uğraşları sonucu Sarı-Kırmızılı takıma katılan Zvjezdan Misimovic'ten önemli bir özeleştiri geldi. Bosnalı oyuncu Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hemen ardından gazetemize verdiği demeçte sözü eski hocası Frank Rijkaard'a getirerek, "Benim Galatasaray'ı tercihimde Rijkaard'ın etkisi büyüktü. Çünkü o çok büyük bir isim. Beni istediğini duyunca Türkiye'ye gelip gelmemek konusunda bir an bile tereddüt etmedim. Ama o ayrılmak zorunda kaldı. Gitmesinde elbette ki, onun bir suçu yok. Suçlu biziz. Oyuncular olarak yapmamız gerekeni yapmadık" ifadelerini kullandı.'ŞİMDİ HAGİ'YLE BAŞARMALIYIZ'
Zvejdan Misimovic, "Şimdi Hagi'yle çalışıyoruz. Ama futbolda böyle değişikliklerin olması normal" derken, "Artık yeni bir teknik ekip var. Hagi'nin de kariyeri ortada. Onunla başaracağımıza inanıyorum. Zaten başarmak zorundayız da..." görüşünü savundu. Sarı-Kırmızılı takımın yıldızı, Hagi'nin kendisine verdiği sol kanat göreviyle ilgili olarak, "Gocunmuyorum" dedi ve ekledi:Şu anda takımda sakatlarımız çok. Hocamız nerede oynamamı isterse orada görev alırım. Bu yalnız benim için değil, diğer arkadaşlarım için de geçerlidir. Bir şekilde şu zor günleri aşacağız. Ben de maç maç kendime geliyorum. Yakında herkes Misimovic'i görecek.
CıngıL Beng :
Yönetimin Rijkaard'tan memnun olduğu apacık ortadaydı zaten çünkü hiçbir şekilde göndermiyorlardı . Sizlerin gönderdiği umarım iyi olur.