Ribery'le İddiaya Girilmez!

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
25yumao.jpg

Franck Ribery'le frikik konusunda iddiaya girme gafletinde bulunan Bayernli futbolcu Mark van Bommel var. Van Bommel bikini giymese de cebindeki 100 avrodan oldu..

Tarih: 6 Mart 2008
Yer: Brüksel'deki Constant Vanden Stock Stadı
Konu: Ribery'yle iddiya giren van Bommel'in 100 avro kaybetmesi.

___

Sözü edilen tarihte Bayern Münih'le Anderlecht takımları arasında Uefa Kupası 4. tur ilk maçı oynanmaktadır. Anderlecht'in 10 kişi kaldığı maçta, turnuvanın en büyük favorisi olarak gösterilen Bayern, rakibini adeta dağıtmış, 67 dakikada attığı dört golle rahatlamıştır.

"Atarsan benden 100 avro"

Maçın 86. dakikasında ceza sahası dışından kazanılan frikiği kullanmak için, Bayern'in Fransız yıldızı Franck Ribéry hareketlenir. Tam bu sırada, Mark van Bommel, "Yaralı Yüz"ün yanına yaklaşıp, "Atarsan benden sana 100 avro, ama kaçırırsan aynı parayı alırım," der.

Ribery topun başına geçer ve aşağıdaki videoda görüleceği gibi, sağ ayağıyla müthiş bir şut çıkararak topu Ercan Taner'in "doksan" diye tabir ettiği noktaya gönderir. Hem sevinmeyi hak etmiştir artık, hem de Van Bommel'in 100 avrosunu..

"Kolay Para"

Maçın ardından Van Bommel, "Kolay yoldan para kazanırım diye düşünmüştüm ama yanılmışım," der. Bayern Münih'in kaptanı Oliver Kahn ise, "Franck son zamanlarda antrenmanlarda attığı frikikleri hep kaçırıyordu. O yüzden ben de olsam böyle bir iddiayı teklif edebilirdim," diyerek son noktayı koyar...

GoaL

İşi Biliyooo ;) GOL iÇİN TIKLAYIN..

Bu adam tam bır savaşçı bence.. Çok Süratli..Zeki Ve yaratıcı..

Geri