Ribery için 80 milyon Euro'ya hayır

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Fransa'nın L'Equipe gazetesi, Bayern Münih'in Real Madrid'den Ribery için gelen 80 milyon Euro'luk teklifi reddettiğini iddia etti.

gc8y72f3.hlarge.jpg

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in, Real Madrid'in Franck Ribery için yaptığı 80 milyon Euro’luk transfer teklifini reddettiği iddia edildi.

Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre, La Liga'da ''Los Galacticos''u (Galaksi'nin Takımı) oluşturma yolunda olan Real Madrid, üç hafta önce Bayern Münih'in Fransız kanat oyuncusu Ribery'e 80 milyon Euro’luk transfer teklifi yaptı. Bayern Münih yöneticileri Karl-Heinz Rummenigge ve Uli Hoeness ise bu teklifi reddetti.

26 yaşındaki Fransız futbolcu, ay başında, Bayern Münih'ten ayrılıp, Real Madrid'e gitmek istediğini söylemiş, Bayern Münih yöneticileri ise futbolcunun satılık olmadığını her fırsatta dile getirmişlerdi.

Ntvspor

İleriki yıllarda bu kadar önemli teklifleri Ribery için alamayacak Bayern

SacmaLıktan baska birsey değiL. . .
Kaka gibi adam 65 e gitmiş.
Buna 80 M veriLiyor.Munih'te reddediyor . . .
TekLif eden de sacmaLamıs.KbL etmeyende sacmaLamıs. . .

Tabi haber dogruysa =)

Pek inanmadım. 80 milyon euro gelecek ve Bayern satmayacak. Olmaz öyle şey.

Masabaşı haber...

bi gs bu adamı nasıl kaçırdı elinden anlamış değilim ... o rakamın 10 da 1 fiyatına gitseydi bile süperdi...

Ya Arkadaşlar Bu Gs deki Suratı Yanık Ribery Değil miydi :D. 80 Milyon Euro edemez o adam . Benim Dünya karmamda Bile o adam yok . En Fazla Edeceği 50-60 tır . Şimdi Arkadaşlar size Normal Görünüyor . Şimdi 80 milyon £ ya Devletteki Birçok Sorun hallolur . 1 milyton £ ya Bİr aile nin Hayatı kurtulur ve Oğluna kadar devam eder eğer iyi değerlendirrirse her zmaan. Yani Bir İnsana Bu kadar para verilmez. Bence En fazla bonservis Bedelinin 50 Milyon £ verilmesi Gerekir. Bende Bu Açıdan Baktım.
GÖRÜŞLERİNİZİ BEkliyorum

Geri