Reyting krizi

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Hıncal Uluç, Emre Belözoğlu´na ‘karaktersiz´ dedi. Bu söz Emre´nin annesini hastanelik etti. Apar topar Milli Takım kampından ayrılan Emre, Uluç ve yayıncı kuruluşu mahkemeye verdi. Fatih Terim, “Tanjevic gibi hem Milli Takım hem de kulüp takımı çalıştırabilirim” dedi. Önce ‘Newcastle´dan teklif´ haberi geldi, dün ise Galatasaray bombası patladı.

Ağzına ne geldiyse söyledi
“Emre Belözoğlu olsa olsa anti lider olur. Antipatik, medya nefret ediyor, seyirci sevmiyor, arkadaşlarının kendisine sevgisi ve saygısı yok. Başka hiç adam kalmamış gibi. Ben Emre karakterinde bir adamın Milli Takım’a çağrılmasına bile karşıyım. Türk Milli Takımı’nın kaptanlığı bu kadar ucuz değil, o görevi bu düzeye düşürmeye kimsenin hakkı yok.” Bunları, Pazartesi gecesi, NTV’de Hıncal Uluç tarafından söylendi. Oğluna yönelik bu sözleri kaldıramayan Emre’nin annesi, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Emre, Terim’den izin aldı ve kampı terk etti. Annenin durumu şu an iyi. Akşam saatlerinde kampa dönen Emre, hem Uluç hem de yayıncı kuruluşu mahkemeye veriyor.

‘Şaka’ dedi ama ok yaydan çıktı
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Ermenistan maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Keyfi hayli yerinde olan Fatih hoca, kendisine yöneltilen bir soruya yanıt verirken, aslında bugünlerde çok konuşulan bazı gelişmelerin de fitilini ateşledi: “Sayın Hasan Doğan’a verdiğim söz geçerlidir. Milli Takım’la devam ediyorum. Ama sıkı pres var. Belki Tanjeviç gibi hem milli takım hem de kulüp takımını birlikte çalıştırırım...” Terim, sonrasında bu sözlerinin ‘şaka’ olduğunu ifade etti, ama ok yaydan fırlamıştı bir kere... Bu konuşmaların üzerinden sadece bir gün geçmişti ki, İngiltere’den ilk haber geldi: “Newcastle United, Fatih Terim’in peşinde...”
7_228815_reyting1009_414_232.jpg

‘Milli Takımı bırakmazsınız’
İkinci flaş gelişme İstanbul’da yaşandı. Galatasaray Yönetimi’nin, Terim’e, “Ocak’ta takımın başına geç” teklifinde bulunduğu iddia edildi. Fatih hocanın, “Rahmetli Hasan Doğan’a söz verdim. Levent Kızıl da şahit. Şimdi geri dönemem. Sözüm, yeni başkan Mahmut Özgener için de geçerli. Ne para konuştum ne pul. Ne zam istedim ne indirim. Bu yüzden onca cazip teklife karşılık veremedim” dediği; ancak Başkan Adnan Polat’ın, “Hocam kestirip atmayın. Biz size ‘Milli Takımı bırakın’ demiyoruz. Aynı anda buradaki görevinize de devam edebilirsiniz” karşılığını verdiği ileri sürüldü. Özgener ile Terim’in Belçika maçı sonrası bir araya gelecekleri öğrenildi. Yani Terim’in sözleri bayağı bir reyting yaptı.
fanatik

Geri