RevoLation Kırmızı KoLtuktaa :))

yok espiri baabında şeettim o lafı :D
kolay beğenen bi insanımdır kanka. alışverişi olduğunca kısa tutarım, berberde az zaman harcamaya çalışırım. çabuk olsun yeter. beklemeyi, beğenmekle zaman harcamayı sevmem.

ooo çok. şımartma şunu Okan en çok duğduğum laftır. ha bide şey var; çocuğu terleteceksin :durdurun

güzel bi soruydu :D

:(:(:( ben çok dertliyimde bundan o yüzden sordum.:hhmanD:hhmanD

bende hep beni kimse sevmiyooo diye bağırırım evde ama tınmazlarr:hhmanD

dai senin ne işin var kırmızı koltukta :durdurun

Sen çoluk çocuk sahibi aile babası bi insansın yaw

Yok muydu şöyle güzel bi Tv izleme koltuğu..Tam babalara göre :D:D:D

kanka oturttular valla :D çoktüm ama kalkmam valla :durdurun

:(:(:( ben çok dertliyimde bundan o yüzden sordum.:hhmanD:hhmanD

bende hep beni kimse sevmiyooo diye bağırırım evde ama tınmazlarr:hhmanD

öyle deme. her koca eşine kendisine bir evlat verdiği için çok mutlu olur ve sevgisi daha da artar. hem enişte senle oturup ne oynasın :D şimdi kendimden pay biçiyorum. gel hanım akülü arabayla gezelim desem yada gel hanım şu oyuncak yemek seti ile oynayalım desem yada hanım gel seni salıncakta salliyayım desem yengeniz bana ne der :saskin

haha düşünebiliyomusunuz yengeniz ve ben akülü arabada oynuyoruz :D tabiki eşimede zaman ayırıyorum. ev işlerine yardımcı oluyorum, her konuda yardımcı oluyorum. ama çocuğumla oynama zevkim başka tabi :D

kanka oturttular valla :D çoktüm ama kalkmam valla :durdurun

öyle deme. her koca eşine kendisine bir evlat verdiği için çok mutlu olur ve sevgisi daha da artar. hem enişte senle oturup ne oynasın :D şimdi kendimden pay biçiyorum. gel hanım akülü arabayla gezelim desem yada gel hanım şu oyuncak yemek seti ile oynayalım desem yada hanım gel seni salıncakta salliyayım desem yengeniz bana ne der :saskin

haha düşünebiliyomusunuz yengeniz ve ben akülü arabada oynuyoruz :D tabiki eşimede zaman ayırıyorum. ev işlerine yardımcı oluyorum, her konuda yardımcı oluyorum. ama çocuğumla oynama zevkim başka tabi :D

aslan revo süper cvptı helal sana:melek

1 soru daha kızım bana benziyor daha çok diye hava attığın oldumu:durdurun:durdurun:durdurun
ha birde ben senin ne iş yaptığını çok merak ediyorum özel değilse:melek

aslan revo süper cvptı helal sana:melek

1 soru daha kızım bana benziyor daha çok diye hava attığın oldumu:durdurun:durdurun:durdurun
ha birde ben senin ne iş yaptığını çok merak ediyorum özel değilse:melek

hehe :D kızımın kaş - göz ve kirpik yapısı bana benziyor. hava attığım olmuyor ama yengenizi kızdırmak için birebir bi cümle :D işim aslında muhasebeciyim ama şuan aslında yarın yeni işime başlıyorum. ofis içinde bakalım ne yapacağız bende merak ediyorum. bi turizm firması. bakalım yarın göreceğiz. tanıdık vasıtası ile oldu bu iş. pc başında pinekleyeceğim sanırım :melek

her daim böyle hayat dolu olmanın kaynağı nedir? =)

Kopuk Dadı;3831965' Alıntı:
her daim böyle hayat dolu olmanın kaynağı nedir? =)

eskiden insanları karşılık beklemeden sevmemdi. şimdi hem insanları karşılık beklemeden sevmem hemde ailem =) beni sevmeyeni ben de sevmem gibi bi düşünce felsefem yoktur. aslında böyle bi felsefede yok. bunun adı kibir sanırım. işte bende o yok. ha bide gurur yapmam. bi konuda hatasız olan ben olsamda hep alttan alırım, dost kaybetmek kolay bulmak zordur. gurur 2 şeyi öldürür;

1- Aşkı (ne muhtemel evlilikler gurur sonucu bitmiştir yada ne değerli ilişkiler)
2- En güzel dostlukları.

hayat dolu olmamda ki en büyük sırrımı size vereyim. her sabah dün ne kadar olumsuz geçsede yada bugün ne kada olumsuzluklarla karşılaşacağımı bilsemde güne her daim güleç bi suratla başlamamdır. güne nasıl başlarsanız öyle gider. olumsuzlukları üzerinizden gün başladığında atamazsanız gece yatağa girene kadar o gün olumsuz ve mutsuz geçer. eskiden çalıştığım bi firmada ki iş arkadaşlarım;
""- her sabah bizim afyonumuz patlamadan sen güle - güle geliyosn"" diyorlardı. işte sır burada...

tüm koltuğa oturanlara sordum galiba.. sıra sende :melek

hakkımdaki düşüncelerini alabilirmiim revo.. olumlu ve olumsuz yönlerim :melek

KıRmızıKız;3832031' Alıntı:
tüm koltuğa oturanlara sordum galiba.. sıra sende :melek

hakkımdaki düşüncelerini alabilirmiim revo.. olumlu ve olumsuz yönlerim :melek

iyi bir dost, iyi bir arkadaş, iyi bir sırdaş. "psikolog gibisin" derler ya bazı arkadaşlara işte öyle bi arkadaşsın.
Bi tezim var ama; biraz buluşmalara gelmeyen, satıcı birisin :D bakalım A.R.O.G buluşmasına gelmezsen bu tezim doğrulanacak.
iyiki varsın kanka =) bazen bazı konularda anlaşmazlık yaşasakta gurur terimi ikimizde de olmadığı için topluyoruz sorunları çöpe atıyoruz senle :D

olumsuz yönün aşırı duygusal olman :melek

eskiden insanları karşılık beklemeden sevmemdi. şimdi hem insanları karşılık beklemeden sevmem hemde ailem =) beni sevmeyeni ben de sevmem gibi bi düşünce felsefem yoktur. aslında böyle bi felsefede yok. bunun adı kibir sanırım. işte bende o yok. ha bide gurur yapmam. bi konuda hatasız olan ben olsamda hep alttan alırım, dost kaybetmek kolay bulmak zordur. gurur 2 şeyi öldürür;

1- Aşkı (ne muhtemel evlilikler gurur sonucu bitmiştir yada ne değerli ilişkiler)
2- En güzel dostlukları.

hayat dolu olmamda ki en büyük sırrımı size vereyim. her sabah dün ne kadar olumsuz geçsede yada bugün ne kada olumsuzluklarla karşılaşacağımı bilsemde güne her daim güleç bi suratla başlamamdır. güne nasıl başlarsanız öyle gider. olumsuzlukları üzerinizden gün başladığında atamazsanız gece yatağa girene kadar o gün olumsuz ve mutsuz geçer. eskiden çalıştığım bi firmada ki iş arkadaşlarım;
""- her sabah bizim afyonumuz patlamadan sen güle - güle geliyosn"" diyorlardı. işte sır burada...

Revo tebrikler kardeşlik.. 1. çOOk hayat dolu pozitif bir insansın maşallah..*;)
2. doĞru gurur çOK şeyi köreRten saçma bi inat..iLk adımLarı s€n at Allah ecrini sana veRsin.. doğru bi yaklaşımm*=))

3. ?? az sonra:D

______:melek

??????????????Revo sen niye kırmızı koltuğa oturdun niye başka renk deil niye kırmızı ?????????????

Revo RapidLe ne aLıp veremediğin var :D

seni severim adamım bunu bil yeter :)

??????????????Revo sen niye kırmızı koltuğa oturdun niye başka renk deil niye kırmızı ?????????????

kırmızı koltukta yalan söylenmez. oturt bak beni mavi kolduğa nasıl sallıyorum :durdurun

Revo RapidLe ne aLıp veremediğin var :D

rapid kafayı yemiş kanka :durdurun benle alakası yok

seni severim adamım bunu bil yeter :)

bende seni severim de neden banlandın adamım:saskin

teknoloji ' nin en son hangi nimetinden yararlandın :D

Hayatta En çok mantıkLı yapmak istediğin şey nedir?ve idealin nedir?

Geri