Resmen Yuhh!! " 7 000 YTL ile Geçinemiyorum "

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
CHP Adana Milletvekili Kemal Sağ, yaklaşık 7 bin YTL olan milletvekili maaşını yetersiz bulduğunu, geçinmekte zorlandığını söyledi. Sağ, İzmir’deki arsasını satarak borçlarını ödeyeceğini kaydetti.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret ederek Başkan Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Kemal Sağ, milletvekili olduktan sonra defterdarlık yaparken eline geçen maaşın 3 katını aldığını ancak, şimdi bu paranın yetmediğini söyledi. Milletvekilliğinin ardından masrafların da arttığını kaydeden Sağ, “Adana’ya her gelişimde 500 YTL gidiyor. Adana’daki ofisimin giderleri de bin 500 YTL’yi buluyor. ‘Ofis gerekli mi?’ diye soruyorlar. Ama benim ofisime sadece CHP’liler değil her parti ve kesimden insan geliyor'' dedi. Milletvekili olduktan sonra bankadan kredi çekerek Ankara’da ev aldığını ve borçlandığını belirten Sağ, daha sonra şöyle dedi:
“Borçlarımı ödemek için İzmir’deki arsamı satışa çıkardım. Eşim de emekli maaşı alıyor. Yine de oğlumun eğitimi ve diğer masraflarımız için aldığımız para az geliyor. Bir milletvekilinin gerçek anlamda hizmet vermesini istiyorsak mevcut maaşın yeterli olmadığını kabul etmeliyiz. Asgari ücretin 15 katı maaş alıyoruz, fakat 20 katı masrafımız var. Milletvekili kimseden para isteğinde bulunmasına ihtiyaç duymayacak kadar maaş almalı. Kimse söylediklerimi ajite edip, abartmasın.'' CHP Adana Milletvekili Ziyaettin Yağcı da, geçen hafta yerel bir gazeteyi ziyareti sırasında milletvekili maaşının yetmediğini söyleyince kamuoyundan tepki almıştı.

milliyet

7.000 YTL alıomuşş çok görmeyin bu zamandaa nasıl geçinsin garibim :)
az önce asgari ücreti tartışıodunuzz
buyrun buna ne dersiniz :D
trajikomedi resmenn

0zgur ve Esit bir uLkedeyiz dimi :) 7 miLyar degiL 50 milyar Maas aLsa yetmez.. d0ymaz.. Kahretsin ya.. Lanet oLsun su adamLara..

aslında tamam bu para çok
ama onlarında sorumlulukları
war milletvekili seçilmesi falan
derken çok para harcıosun.
ayrıca seçildikten sonrada
çok harcıosun. kendimden
biliyorum yane çevremden.

AMA YİNEDE YUHHHH:D

onları savunmuyorum ama, şöyle bi durum warki, onlarında harcamaları kendi capında....
7milyar fazla gelir belki size, neden, harcamanız bi sigaranız bide ekmeginiz :)
adamların cogunu sevmem ama kendınızı onun yerınede bi koyun, 3-4 arkadas yemege gitseniz, siz ödemelisiniz, ucuz bi yerede gidemezsiniz :)
yazın tisort kotlada gezemezsiniz, sandalette giyemezsiniz :)
örneği cok :)

Ne olursa olsun arkadaş yani burda 7.000 ytl den bahsediyoruz. Girmesin o kadar borç altına napalım millet açta açıkta geziyo. Ya valla yuh yani başka bişi diyemicem böyle utanmaz insanlara ne denir ki :mad: İnsanız ya insaf yani bu kadar para harcanmazki...

Beyler Hh olarak para Topluyalın Sonra Bu Deve Cobanlarina Veremlim :D belki bu para Biras olsun seslerini keser bisimde kafamıs ağrımaz :D

yazik ya gercekten..Olacak o kadar diye bir program vardi onda millet vekilinin karisini asgari ücretle yasayan bir aileye birakiyorlardi 1 ay sonra m,lletvekili gelip karisini aliyordu karisi bambaska bir insan oluyordu.Tamamen harcamasina dikkat eden elindeki en ufak seyi bile iyi degerlendirmesini bilen bir kadina dönüyodu.Gerçekten bunlari böyle bir yere vermek lazim ki ellerindeki paranin degerini bilsinler

3 yıl çalışsa, 1 ev 1 araba ve bankaya bol para atar,
ama bi memurun bunlar için 40 sene çalışması lağzım :)

7 milyarla ortalama 10 aile geçinir neyine yetmio şerefs*****

zaten ne masrafı var cogu devletten yazık yazık

Bunlar AÇ KÖpekler Doymazlar 7 Degİl 70 Versen Yİnede Doymazlar

hak vermek lazım herkezin bir geçim şekli var...

ama genede yuh yanı dememek elde değil...

ee bir mankenin sadece bakım masrafları 5 milyar lira oluyorsa ülkemisde milelt vekillerinin böyle demesi doğaldır :) ama kendileri bu kadar maaşla geçinemesken asgari ücrettede bir değişiklik yapılması lazım bence...

Memleketi yediler, bitirdiler hala geçinemiyoruz diyorlar yaaa!!! Bize bir tabak mercimek çorbası bıraktılar, gözlerini o çorbadan alamıyorlar. Gelin onu da alında rahatlayın be!

Geri