resimli sorular

ukrayna

New member
Reaction score
0
bu ilk 2 resimde ki sorularım comodo firewall hakkındadır

ve 3 ayrı değişik soru daha hepside resimli:goz:

windowsun sağ alt köşesinde böyle bir yazı 24 saat orda duruyor.Ama benim sp2 li xp'im.

hackhell.com da nasıl olduysa sohbetexprees diye bi reklam vardı ona tıkladım
ve firewall uyarı verdi yükleme etme filan bu bir java vs...
neyse tehlikeyi sezdim yüklemedim.
ama sonra sağ alt köşede bir java amblemi belirdi
tıkladım üstüne sohbetexpress le ilgili bişiler çıktı anlamadım da
lan yine mi virüs dedim tam sinirim tepeme çıkıyordu ki kapat tuşunu gördüm sonra simgeyi ömür boyu gizle dedim de
yinede nedir bi sakıncası var mıdır bunu da sorayım dedim

ve son soru olarakta bi program yükledim silemiyorumda.(aşağıda işaretlediğim program)
baştan söyliyim uninstall ı yok, program files'ın içindede yok
nasıl silcez?

cevaplarınızı şimdiden bekliyorum
teşekkür

Evet hiç üğraşma bence en iyisi format hep bilgisayarın hada iyi ve hızlı çalışır ,
3 'ye cevap veriyim ekle kaldırda yok program files de yoksa nereye kurdugunu ogran bence bilmiyorsan Filemon diye program var o sana açik olan programların ne halt kariştirdiği nereye kurulu oldugunu gostericektir :) Bir dene istersen ....

ing bilmiosun galiba bunu hakeret olarak algilama yani bnm anladiim buydu sorduun seyler basit gozukuo eerki dogruysa anlatim

1. icin sen galiba firewall in ayarlariyla oynamissin o ayarlari geri yukliimmi dio evet yada hayira bas istediini yap 6sn icinde pencere kapancak
2. icin 1bilgim yok
3. icin java diger programlar gibi normal 1 program asada calismasin yeter ordaki sey sadece program calistiinda gosterip gostermemeyi soruo programi kaldirsan bile ordaki menuden logosu kalkmio
bildiim kadariyla boyle umarim yardimci olmusumdur

java soruna cevap vereyim onun çıkması normaldir. java tabanlı sitelere girdiğinde hemen devreye girer ve saatin yanında simgesi çıkar onda korkacak bişey yok.

Geri