resimli programa talibim.

N i h i L

New member
Reaction score
0
♥♥♥ resimli programa talibim.♥♥♥

Mrb resimli program anlatımına asistan moderator adayıyım.İlgilerinizi bekliyorum..

ateş iyidr

kavurur yakar olgunlaştırır pişirir daha zamanın var pişmen gerek

Borghese' Alıntı:
ateş iyidr

kavurur yakar olgunlaştırır pişiriz daha zamanın var pişmen gerek
aynen öle -1​

cevap

KiZiLaKReP' Alıntı:

ne aynen oyle yaa pişmen gerek yok olgunlaşman gerek buradaki her moderator benden kat kat daha fazla bilgi birikimine mi sahip sanıyorsunuz.Nedir yani bu kadar büyütüyorsunuz bu işi bu dördüncü başvurum.Karar sizin.Ancak biraz insaflı davranmanızı rica ediyorum.

sevenclos ustadın bı lafı vardır
daha yol çok katetmen gerekir dıyom

nihil' Alıntı:
ne aynen oyle yaa pişmen gerek yok olgunlaşman gerek buradaki her moderator benden kat kat daha fazla bilgi birikimine mi sahip sanıyorsunuz.Nedir yani bu kadar büyütüyorsunuz bu işi bu dördüncü başvurum.Karar sizin.Ancak biraz insaflı davranmanızı rica ediyorum.

En önemliside ne biliyomusun burda 45000 üye var sen sade borghose nin bir msjına bu kadar sinirlendiysen üyelerle nasıl anlaşıcaksın mrk ediyorum....:cool:

nihil' Alıntı:
buradaki her moderator benden kat kat daha fazla bilgi birikimine mi sahip sanıyorsunuz....

Ayrıca burdaki tüm modlar senin gibi adya olup uygun görülerek seçildiler kimse burda havasına modluk yapmıyor....

başka modlar sanki benden bilgilimimi demişsin öle olmasalar mod olamazlardı zaten....

Şimdilik -1.......

KiZiLaKReP' Alıntı:
bu işin insafla alakası yok 1 konun varken başvuruosun sana insaflı davranıp +1 veremem ben kusura bakma... senden daha fazla bilgi birikimim var demiorum herkesin düşüüncesi kendine kalmış bu da bnm düşüncem...!​

tamam sen moderatorlerin zehir gibi bir bilgi birikimi olduguna inanmıyorsun.senden bir önceki arkadaşın bana verdigi yanıtı neden dogruluyorsun peki...(ayy evet aynen öylee -1 )-> cevabın ile...

Ya her neyse bak sımdı ben bu siteye sürekli her dakika giren(girmeye çalışan) bir kullanıcıyım.elimden geldigi kadar paylaşımlarımı da yapıyorum.Ancak benim gıcıgıma giden bazı durumlar oluyor bunlar bazı moderatorlerımız var hiçbir iş yapmazken bizim gibi bir görev verilse diye adeta inleyen kişilere bu baskı neden?
Yine eger istiyorsanız moderator arkadasların isimlerini de verebilirim.

OYLARINIZI BEKLİYORUM...(havuz yaptıracam :D )

o bölümle ilgili degilsin ve daha çok erken diye düşünüyorum -1

By-AchilleS' Alıntı:
En önemliside ne biliyomusun burda 45000 üye var sen sade borghose nin bir msjına bu kadar sinirlendiysen üyelerle nasıl anlaşıcaksın mrk ediyorum....:cool:

Ayrıca burdaki tüm modlar senin gibi adya olup uygun görülerek seçildiler kimse burda havasına modluk yapmıyor....

başka modlar sanki benden bilgilimimi demişsin öle olmasalar mod olamazlardı zaten....

Şimdilik -1.......

Arkadasım birincisi ben sinirli bir yapıya sahip degilim.45000 üyeyle de tartışmaya girmem imkansız olacaktır herhalde...(ki merak etmene hiç gerek yok tartışacak olursam ben tartışırım sen degil.)

Ben seçilmiş moderatorler için birşey soylemiyorum.Elbette birseyler yapmış bir yol kat etmiş arkadaşlar hepsi.Ancak bu katı disiplin neden tek taraflı oluyor buna anlam getiremiyorum.

bence isteersen biraz daha bekle bu kadar acelen niye ki ? :)
zamanı gelince (ki bana göre biraz daha war) elbetteki herkes olumlu görüs bildirecektir :) ama şimdilik -1 :(

nihil' Alıntı:
Arkadasım birincisi ben sinirli bir yapıya sahip degilim.45000 üyeyle de tartışmaya girmem imkansız olacaktır herhalde...(ki merak etmene hiç gerek yok tartışacak olursam ben tartışırım sen degil.)

Ben seçilmiş moderatorler için birşey soylemiyorum.Elbette birseyler yapmış bir yol kat etmiş arkadaşlar hepsi.Ancak bu katı disiplin neden tek taraflı oluyor buna anlam getiremiyorum.

işte sorun ne biliyomusun tartışmak önemli değil önemli olan güzel bir dille anlatmak derdini......

burası tartışma platformu değil biz üyelerle tartışmak yerine saygılı bir biçimde meseleyi halletmeye çalışıyoruz....

nys yorum yazmıycam bu konuya daha gerekeni söldik....

kızılakrepde uzatmamak için daha yorum yazmıyor...

hakkında hayırlısı ne ise o olsun......

iyide kardeşim sana yazılan bütün olumsuz mesajları yazanlarla tartışmaya giriyorsun.böyle modluk olmaz bencede daha zamanın var.ayrıca tek topicle mod olunsaydı 100 lerce insan burda mod olurdu

t_mac' Alıntı:
iyide kardeşim sana yazılan bütün olumsuz mesajları yazanlarla tartışmaya giriyorsun.böyle modluk olmaz bencede daha zamanın var.ayrıca tek topicle mod olunsaydı 100 lerce insan burda mod olurdu

Hayır ya neden herkesle tartışmaya gireyim ki bir tek şu kızıl akrep ve diger arkadaşla bir tartışma ortamı oldu istemeden.O da çok katı bir şekilde olumsuz yanıt vermelerinden kaynaklandı..

Yok ateşte pişmen gerekir bilmem nee nedir bunlar yaa...

her neyse arkadaşlar...+1 lerinizi bekliyorum..

arkadaşım konular hakkında cok bilgiliyim diosun
bence saklanan bilgi deil paylaşılan bilgi güzeldir.
belki herkesden cok şey biliousundur ama paylaşmadan işe yaramaz önce paylaş sonra gel.
bi not daha sana bende asistan mod adayıyım ama bak.yani bu durumda olan tek sen yoksun hak etmek icin cok cok calışmak gerekio herhalde.

Geri