aynen öle -1Borghese' Alıntı:ateş iyidr
kavurur yakar olgunlaştırır pişiriz daha zamanın var pişmen gerek
KiZiLaKReP' Alıntı:
aynen öle -1
nihil' Alıntı:ne aynen oyle yaa pişmen gerek yok olgunlaşman gerek buradaki her moderator benden kat kat daha fazla bilgi birikimine mi sahip sanıyorsunuz.Nedir yani bu kadar büyütüyorsunuz bu işi bu dördüncü başvurum.Karar sizin.Ancak biraz insaflı davranmanızı rica ediyorum.
nihil' Alıntı:buradaki her moderator benden kat kat daha fazla bilgi birikimine mi sahip sanıyorsunuz....
KiZiLaKReP' Alıntı:bu işin insafla alakası yok 1 konun varken başvuruosun sana insaflı davranıp +1 veremem ben kusura bakma... senden daha fazla bilgi birikimim var demiorum herkesin düşüüncesi kendine kalmış bu da bnm düşüncem...!
By-AchilleS' Alıntı:En önemliside ne biliyomusun burda 45000 üye var sen sade borghose nin bir msjına bu kadar sinirlendiysen üyelerle nasıl anlaşıcaksın mrk ediyorum....![]()
Ayrıca burdaki tüm modlar senin gibi adya olup uygun görülerek seçildiler kimse burda havasına modluk yapmıyor....
başka modlar sanki benden bilgilimimi demişsin öle olmasalar mod olamazlardı zaten....
Şimdilik -1.......
nihil' Alıntı:Arkadasım birincisi ben sinirli bir yapıya sahip degilim.45000 üyeyle de tartışmaya girmem imkansız olacaktır herhalde...(ki merak etmene hiç gerek yok tartışacak olursam ben tartışırım sen degil.)
Ben seçilmiş moderatorler için birşey soylemiyorum.Elbette birseyler yapmış bir yol kat etmiş arkadaşlar hepsi.Ancak bu katı disiplin neden tek taraflı oluyor buna anlam getiremiyorum.
t_mac' Alıntı:iyide kardeşim sana yazılan bütün olumsuz mesajları yazanlarla tartışmaya giriyorsun.böyle modluk olmaz bencede daha zamanın var.ayrıca tek topicle mod olunsaydı 100 lerce insan burda mod olurdu