ResimLerinizi Host Edin.."Yeni"

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Yakın Bir arkadaşımın yeni açmış oLdugu ResimLerinizi yükLeyip Forumda , sitenizde , BLogunuzda yayınLayabiLeceğiniz Bir Resim UpLoad Sitesi..HızLı ve Sade TasarimiyLada dikkat çekiyor ;) aynı anda 5 Resim yükLeme imkanınızda var..

Adres: www.deppola.com

KoLay geLsin ;)

paylasim icin tesekkürler dostum
bu gece baslariz resimleri yüklemeye
:durdurun

Resimler ne kadar süre kalıcı oluyor?

Kurallar dahilinde yüklenen resimlerin silinmesi söz konusu değildir. Biz de bunu sağlamak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Dilerseniz üye olarak galeriler oluşturarak resimlerinizi saklayabilirsiniz. Bu galerileri arkadaşlarınızla, forumlarınızda veya bloglarınızda paylaşabilirsiniz. Bunun amacı(üye olmak galeri oluşturmak) uzun süre önce yüklediğiniz resimleri de istediğiniz zaman üyelik bilgilerinizi kullanarak bulabilmenizi sağlamak.

Üye olmadan da hiç bir sınırlama olmadan resim yükleyebilirsiniz.

Kurallar dahilinde yüklenen resimlerin silinmesi söz konusu değildir. Biz de bunu sağlamak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Dilerseniz üye olarak galeriler oluşturarak resimlerinizi saklayabilirsiniz. Bu galerileri arkadaşlarınızla, forumlarınızda veya bloglarınızda paylaşabilirsiniz. Bunun amacı(üye olmak galeri oluşturmak) uzun süre önce yüklediğiniz resimleri de istediğiniz zaman üyelik bilgilerinizi kullanarak bulabilmenizi sağlamak.

Üye olmadan da hiç bir sınırlama olmadan resim yükleyebilirsiniz.

Siteden bir yetkili misiniz?
Burada geyik amacı ile yazan arkadaşlar mevcut olduğundan soruyorum,yanlış anlamayın...

ItT86394.jpg

http://img02.deppola.com/012008/gercek/ItT86394.jpg

TEST :clap

Siteden bir yetkili misiniz?
Burada geyik amacı ile yazan arkadaşlar mevcut olduğundan soruyorum,yanlış anlamayın...

Yok haklısınız öncelikle kendimi tanıtmalıyım.
Sistemin yazılım ekibindeyim [İki kişiyiz] [Bu ispatlamak amacıyla küçük bişey]
Kullanıcıların tüm isteklerini karşılamak adına bir proje geliştiriyoruz. Önerileriniz varsa bu konu altından veya özel mesaj ile iletebilirsiniz.

özcan tek tek upLamak zor dai
şöyLe 1 kere 10 veya 20 tane upLayabiLsek :durdurun

özcan tek tek upLamak zor dai
şöyLe 1 kere 10 veya 20 tane upLayabiLsek :durdurun

1-2 hafta sonra çoklu yükleme özelliği de ekleyebiliriz. Ancak şu anda güvenlik ile ilgili çalışmalar yaptığımız için bunlar tamamlanmadan yeni özellikler eklemeyi düşünmüyoruz. 1-2 hafta sonra bu özellik de hazır olacak ama :)

kuLLanım sözLeşmesini okudum şimdi
aduLt yasakmış oLmadı şimdi :hhmanD

hasgerya hayırlı olsun dostum girer ordan upload yaparız artık :D

* Site sahiplerine özel resim yükleme bölümü oluşturabilecekleri kod desteği hizmete açılmıştır. Sitenize upload bölümü ekleyerek resim yükleyebilir veya yükletebilirsiniz. Detaylı bilgi ve kod için; http://www.deppola.com/wm.php adresini ziyaret ediniz. İyi günler...

Sunucuda ya$anan bir probLem oLdu kapaLıydı tekrar sorunsuz $ekiLde hizmete devam ediyor..Yapılan uploadlar silindi bu sorun için özür diliyoruz.

Sunucuda ya$anan bir probLem oLdu kapaLıydı tekrar sorunsuz $ekiLde hizmete devam ediyor..Yapılan uploadlar silindi bu sorun için özür diliyoruz.

28.01.2008 akşamı saat 21.30 sularında Almanya - Netdirekt Verimerkezinde barınan sunucuda hdd problemi oluşmuştu. İki günlük kurtarma çalışması olumsuz sonuçlanınca bugünden itibaren Türkiye lokasyonlu sunucudan devam ediyoruz.

Tek sıkıntımız elimizdeki verilerin ve dosyaların kaybolması. Bu durum için herkesten özür dileriz. Bu şekilde bir durumun bir daha yaşanmaması için bir takım önlemler aldık. (Ekstra kiraladığımız VPS ile haftalık full sunucu yedeği alacağız)

İlgilenen herkese iyi akşamlar...

Geri