resimlerin cozunurlugunu bozmadan buyutme

spencer01

New member
Reaction score
0
arkadaslar elımde bı kac kucuk resım var boyutlarını buyutmek ıstıorum acaba goruntu kalıtesını bozmadan nasıl yapabılırım.yardımcı olabilecek biri varmı acaba

Resim kalitesi ne demek araştırın bi bakalım. Sizde yorumlarınızı ona göre yapın...

Bilip bilmeden konuşup yanlış bilgi vermeyin konuyu açan arkadaş sen bana resmi pm at ben buyulteyim ne kadar istersen...​

Nasıl bilip bilmeden benim bildiğim kadarıylada bu olmaz Zamanında araştırmadığım yer kalmadı. Büyür büyümez değil ama resimde kalite diye birşey kalmaz
Şu programı bir verde bizde deneyelim senelerdir vesikalık gibi duran fotolarımız bayram etsin

Nasıl bilip bilmeden benim bildiğim kadarıylada bu olmaz Zamanında araştırmadığım yer kalmadı. Büyür büyümez değil ama resimde kalite diye birşey kalmaz
Şu programı bir verde bizde deneyelim senelerdir vesikalık gibi duran fotolarımız bayram etsin

Bunların kaliteli dediği resim şöyle oluyo.. Resmi program devasa bir boyuta getiriyor. Sonra 1km uzağa git ve resme bak diyor:D ve resim muhteşem gözüküyo :D...

isteKLer Ana başLık altından lütfen.

buldum :D ımkansız deılmıs :D photozoom pro ile yaptım oldu :D

kardeş ii güzelde..bunu kullanıyosun resmi de büyütüyo ama resmin ortasına reklamını kendi damgasını basıo..yok mu bunun bi çözümü??

Bilip bilmeden konuşup yanlış bilgi vermeyin konuyu açan arkadaş sen bana resmi pm at ben buyulteyim ne kadar istersen...​

sen harbiden büyetebilonmu kardeş..? program ismi versen olur mu..inş prensiplerine aykırı deildir :D

Geri