Resimlerin Açılmıyor.!!

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
arkadaslar klasör şifreleme diye bişi vardı regedit kaydından

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AdvancedAdvanced" anahtarını açın ve boş alana sağ tıklayıp YENİ > Dword değerini yaratın. Adını EncryptionContextMenu koyduktan sonra değerinin 1 olarak girin ve kaydedip çıkın. Artık bir dosya üzerine sağ tıklayıp şifreleyebilirsiniz....

bu şekilde yaptım daha sonra şifrele dedim benden hiçbişe sormadı ayrıca şuan o klasördeki tüm resimlerim bu şekilde görünüyor nasıl düzeltcem bilmiyorum bircok resmim heder olmasın istiyorum yardımlarınızı bekliyorum :)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\AdvancedAdvanced" anahtarını açın ve boş alana sağ tıklayıp YENİ > Dword değerini yaratın. Adını EncryptionContextMenu koyduktan sonra değerinin 1 olarak girin ve kaydedip çıkın. Artık bir dosya üzerine sağ tıklayıp şifreleyebilirsiniz....

bu şekilde yaptım daha sonra şifrele dedim benden hiçbişe sormadı ayrıca şuan o klasördeki tüm resimlerim bu şekilde görünüyor nasıl düzeltcem bilmiyorum bircok resmim heder olmasın istiyorum yardımlarınızı bekliyorum :)

Anladığım kadarıyla yaptığın işlem dosya şifrelemeye yarıyor fakat sen klasör şifrelemek istemişsin hata ordan kaynaklanıyor.
Resimlerini kurtarmak için sistem geri yükleme yap eski haline geleceğinden resimleri düzelecektir kolay gelsin

Sistem Geri Yüklemeyle Düzelecektir Muhtemelen Ama Gül Gibi Folderlock Dururken Sen Ne Oynuyon Regeditle Bilmiyorm :)

Dosyaların güvende korkma :)
Format atarsan kimse ulaşamaz o dosyalara :)
Başka kullanıcı hesabıyla girildiğinde dosyaların erişilmez olacak.
Kurtulmak için en güzeli dosyalarını fat16 olan bir yere taşıyıp şu an içinde oldukları klasörü silmen.
Dosya özelliklerinde de şifreli oldukları görünüyor olması muhtemel belki ordan da kalkar.
Ben microsoftun kripto apisine nedense güvenmediğim için PGP kullanırım.
Eskinin kült yazılımlarındandır şu an piyasada gerçekten yalancı şifreleme yazılımı çok.

Anladığım kadarıyla yaptığın işlem dosya şifrelemeye yarıyor fakat sen klasör şifrelemek istemişsin hata ordan kaynaklanıyor.
Resimlerini kurtarmak için sistem geri yükleme yap eski haline geleceğinden resimleri düzelecektir kolay gelsin

ya ben bunun üstüne format attım ondan sonra oldu ne olduysa

Sistem Geri Yüklemeyle Düzelecektir Muhtemelen Ama Gül Gibi Folderlock Dururken Sen Ne Oynuyon Regeditle Bilmiyorm :)

işte napim prgramsız deniym dedim elimde patladı

Dosyaların güvende korkma :)
Format atarsan kimse ulaşamaz o dosyalara :)
Başka kullanıcı hesabıyla girildiğinde dosyaların erişilmez olacak.
Kurtulmak için en güzeli dosyalarını fat16 olan bir yere taşıyıp şu an içinde oldukları klasörü silmen.
Dosya özelliklerinde de şifreli oldukları görünüyor olması muhtemel belki ordan da kalkar.
Ben microsoftun kripto apisine nedense güvenmediğim için PGP kullanırım.
Eskinin kült yazılımlarındandır şu an piyasada gerçekten yalancı şifreleme yazılımı çok.

fat16 olan bi dosyaya nasıl tasıycam yardımcı olurmusun ?

geçmiş olsun kardeş,keşke format atmasaydın...

''adminastor'' e bi bak belki ulaşabilirsin dosyalarına:goz:

Geri