resim galerisi (+16)

pullox

New member
Reaction score
0
Galeriyi dolduran çok bilmişler, her resmin önünde durup ileri geri yorum yapmaktaydı. Enson büyük bir tablonun önünde durdular.Karanlık bir fon, yan yana duran çırılçıplak 7-8 zenci. Gözlerinin akları bile kapkara. Lakin ortada duran zencinin cinsel organı bembeyaz.Önce kısa bir şaşkınlık, arkasından kesilen ahkamlar duyuldu;

- "Hayatta her şey kararırken üretim araçları yaşamı aydınlatır'' demek istiyor.

- Hayır hayır o değil. Doğa kirlenmesine karşı bir Froydyen karşı çıkış." Libidomuzun

gücü doğa katliamının durduracak" demek istiyor.

En yetkin eleştirmen ise raconu kesti.

- Yanılgı içindesiniz beyler. Afrika kültüründe beyaz erkeklik organı kral gücünü simgeler.

O gördüğünüz muhtemelen mMau Mau kralı felan!

Bu racon üzerine arkadan kalın bir ses yükselir.

- Hoooooooooyt

Herkes dönüp sesin geldiği yere bakar ve kızarlar:

- Ne diyorsun, ne yapıyorsun kardeşim?

Adam dedi ki :

- Ben bu resimleri yapan ressamım. İrlandalıyım. Bu tabloda gördüğünüz Belfast'da bir maden ocağı.

Ortam zifiri karanlık. Adamlarda maden işçisi. O nedenle hepsi simsiyah.

Diğerleri hep bir ağızdan sordular:

- Peki neden çıplak hepsi de ?

- Çünkü mesaileri bitti. Biran evvel çıkıp gitmek için soyundular kirli giysilerini.

Hep beraber yine sordular:

- Peki o ortadakinin şeyi neden bembeyaz ?

İrlandalı ressamonların yüzüne baktı baktı, sonra da gülümseyerek ve tane tane dedi ki :

- O öğle yemeğini maden lokantasında yemedi. Bir ara eve gidip geldi.....:):):):):):)

tskkkkkkkkkk :D

Anlamadım Işçi Neden Eve Gidip Sadece Orasını Yıkamış Keşke Komple Yıkansaymış Demi Efendim.

bu yaklaşım güzeldi - "Hayatta her şey kararırken üretim araçları yaşamı aydınlatır'' demek istiyor.

Geri