"Reklam" Yasaklanmıştır!

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Sitemiz büyümekte ve hackhell'in reklam sitesi gibi kullanılmasına karşıyız. Eğer sitenizi tanıtmak ve başkalarına önermek istiyorsanız; Bookmark bölümü,profilinizde Web sitesi bölümü ve en önemlisi HackHeLL in sizler için kurmuş olduğu TOPLIST (http://www.hackhell.com/toplist/) bölümü mevcuttur. Su andan itibaren, imzalarda reklam içeriği kullanmak yasaktır.(banner,link değişimi,hyprlink vb.) Lütfen uyarmaya gerek kalmadan gerekli duzenlemeleri yapınız..

[HackHeLL Yonetimi]​

Ama ben imzamda reklam yapıyom :(

faydalı bir uygulama...çok daha fazla büyümeden alınan önlemler işe yarıyor...hele bir de sorunlunun uyarısı olunca tamamdır;)

bu konu açılmıkken üyler ve , modlardan da şunu istiyorum lütfen ekleyebileceklerinizi (yazı ,resim gibi) direk mesak olarak foruma atın link olarak göstermeyin.. tabi bu forumda mesaj olarak veremiyeceğiniz şeyler için geçerli değil.. başlık açıp link atmak pek hoş olmuyor..

nihayet sorunlu.bende bunu bekliodum ne zmn yapıcaksınız die.walla çok gerekli olan bi konuydu.ewy

haqyırlısı olsun ne diyelim
bence de gerekli bi uygulama

Gerekli Duzenlemeyi Bende Yapmis Bulunmaktayim ;)
Guzel Bir Uygulama Gercekten Bu Site Benim Icin Daha Onemli ;)

böylesi daha iyi oldu bence +1
hem beleş reklam vermemiş oluruzz :)

imzamdaki aç insanları doyuran linki kaldırdım. Siz arada 1 bookmark a girip tıklarsınız artık...

neyse bundan sonra kimse reklam vermez sanırım böylesi hayırlı olsun..

güzel bi uygulama

Geri