Reklam Yüzünden Bütün Herseyi Gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
Arkadaslar Mozilla Firefoxda Yandan Cıkan Ve Sürekli Bişi İndirme Gelen Reklamı Engelledim Fakat Bütün Semboller Konu Açma Simgeleri Bütün Avatarlar Simgeler İmzalar Hersey Kayboldu Bi Yazı Toplulugu Kaldı Nasıl Düzeltebilirim?

He Bide Sürekli Birşey İndirme Cıkıyor Msnle İlgili Sürekli İnterneti Kitliyor. :mad:

Sanırım İnternet Download Manager Kullanıyosun , HH'deki Sağ Tarafta Çıkan Oturum Açtı Gibi Şeyin İçinde Küçük Bi Ses Dosyası Var İnternet Download Manager Onu Hemen Algılıyo Ve İndirme Geliyo ,

Çözüm ;

İnternet Download Manager Açın , İndirilenler , Seçenekler Ordan Firefox Kullanıyosanız Firefoxu İnternet Explorer Kullanıyosanız İE'yi İptal Edin Yani Yanındaki Kutucuk İşaretledir Onu Boş Bırakın , Tamam Diyin Sorun Çözülmüştür ,

İşiniz Oldugunda Tekrardan Oraya Girip Tarayıcınızın İsmini Seçebilirsiniz ,

bende o reklamları kapatmak ıcın cesıtlı yollar denedım ama baktım duzen bozuluyo yalın halıne gerı dondurdum en ıyısı bu bence bırakın cıksın o reklam takılmayın onlara...

arkadaşlar ben hadi ses dosyasına razı oldum. ama o bütün simgeleri nasıl geri getircem ): suan internet explolerdan yazıyorum. firefoxda tamamen hiç bişi yok...

Adblock tan engellediğin için görünmüyosa, yukardaki kırmızı adblock simgesinin yanındaki oka tıklayıp "bu sitedeyken devre dışı kal" seçeneğini işaretle

Sağolun... Ama Ben Adb'yi Bir Türlü Bulamadım Yahu.. Acaba bi Resim Koyarsanız?

Firefox kullanıyorsun ve yandaki resmi engelledim demişsin ya, nasıl engelledin?
Kullandığın firefox un sağ üst köşesinde kırmızı ABP [Add Block Plus] mevcut mu? Eğer mevcutsa söylediğim çözüm geçerli olur. Mevcut değilse resmi nasıl engellediğini açıklarsan ona göre başka bi çözüm üretiriz.

Ben Adblock Plus eklentisi ile tüm reklamları engelledim, hiç bi sorun yaşamadan kullanıyorum. Hackhell de sürekli reklamlarla ilgili konu açılıyo, halbuki bir kere bile sorun yaşamadım. Reklamı engelliyorum bi daha görmüyorum.

1111.jpg

2222.jpg

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Sorunlar kullanıcı hatasından kaynaklanıyo, sadece reklamı engellemek yerine sitedeki tüm grafikleri engellemek gibi bir seçenek kullanmışsanız yanlışlıkla da olsa, grafikleri göremezsiniz.. Bu siteden kaynaklanmıyor kullanıcı hatasından kaynaklanıyor. Ya da reklamı engellerken sadece bu sayfada engellerseniz diğer sayfada yine karşınıza çıkar.. Dediğim gibi site tabi ki reklam alacak, başka trlü masrafları karşılanmıyor ve internette şuan en rahatsız edici reklamlar hackhellde.. Öyle siteler var kandırma amaçlı reklam dolu, her sayfada karşında kapatamıosun da vs.. O sitelere de giriyorum bi tane şikayet eden görmedim. Bu hackhelle özgü bişey.. Küçük bi reklam dahi koysanız 100 tane şikayet konusu açılıyo (=

Evet Hata Benden Ama Bu Sacma Sapan Kandırmaca Reklamlar Olmasa.. Bunlar Olmıyacak ): Peki Sitedeki Grafikleri Engelledim.Geri Nası Düzeltebilirim?

eklenti sayesinde bende bir tane bile reklam yok arkadaşlar,
reklamları bu kadar büyütmeyin. Resimlerdeki yolu takip et ;)

ya artık onu bıraktım ben grafiklri nasıl ger getireceğim onu bulmaya calıyırom moziilla firefox u silip yüklesem olurmu acabA?

arkadaşım resimli olarak anlatımını yaptık ya daha ne...
olmadı firefox'u uninstall et tekrar kur, yada adblock eklentisini kaldır

MoziLLayi siLip Document And SettingsTeN ßütün MoziLLa EkLenti Ve DosyaLarini KaLDIRIP Tekrar MoziLLa YukLersen Sorunun Ortadan KaLKICaKTIR. Ve Yeniden Abp Firefox EKLentisi Kurdugunda RekLamLardan Eser oLmayacakTIR. Taßi ßu Sana ßagLi Yapamadigin Takdirde Yaz ResimLe anLatırız. KoLay geLSin..

MoziLLayi siLip Document And SettingsTeN ßütün MoziLLa EkLenti Ve DosyaLarini KaLDIRIP Tekrar MoziLLa YukLersen Sorunun Ortadan KaLKICaKTIR. Ve Yeniden Abp Firefox EKLentisi Kurdugunda RekLamLardan Eser oLmayacakTIR. Taßi ßu Sana ßagLi Yapamadigin Takdirde Yaz ResimLe anLatırız. KoLay geLSin..

Baska Bi Yolu Yokmu ): Bir Sürü Eklentiler Vardı ...

Evet. 945 bin üye var... en fazla 3.000 online oluyor ve buraya bakan 1 insan yok ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri