Reklam uygulamaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dizemen

New member
Reaction score
0
Merhaba bazı sitelerde görüyorum acaba hackhell de böyle bir uygulamaya geçmek istermi

Mesela Vip üyelik durumu olsa aylık 5 üc aylık 15 yıllık 100 YTL gibi ücretlerde ücretler ödesek

Bu durumda sitedeki reklamları görmesek böyle bir durum mevcutmu acaba

bir konuda iki satır yazı yazıldıgında üye altı reklamları vs vs reklamlar sayfalarda çok yer kaplıyor

Ben seve seve aylık 5 YTl verebilirim :)

Çoğu program ihtiyaçlarımı buradan karşılıyrum çünkü

Yakında uploader olma durumumda var netimin biraz daha hızlanmas gerekiyor

forumlarda veya sitelerde rahatsız olduğunuz banner'ları engellemek için

internet explorer kullanıyorsanız;

Banner'ı Görmek İstemeyenLer Aşağıdaki SeçenekLeri İE'de uyguLarsanız Sorununuz ÇözüLür...

AraçLar --- İnternet SeçenekLeri --- ProgramLar --- EkLentiLeri Yönet --- Shockwave fLash Object --- Devre Dışı

firefox kullanıyorsanız ;

Birçok arkadaşımızdan gelen şikayet üzerine böyle bir konu açmaya karar verdim..
Forumlarda rahatsız olduğunuz resimler,reklamlar..vs bunlardan kurtulmak için anlattığım kısımları incelerseniz artık bu sorununuz tamamen ortadan kalkacaktır..

Anlattıklarım Firefox kullanıcıları içindir..

Öncelikle linkini vermiş olduğum Adblock Plus adlı dosyayı indirip kuruyoruz..
Linke tıklayınca download yapamayanlar linki kopyalayıp yeni bir sayfada açın..

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/file/19437/adblock_plus-0.7.5.2-fx+tb+sm+fl.xpi

veya

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

Şimdi sırasıyla bu resim,reklam vb. öğelereden nasıl kurtulabileceğinizi anlatacağım..

-Engellemek istediğimiz resmin üzerine gelerek mouse'un sağ tuşu ile tıklıyoruz..
-Açılan pencerede ''resmi engelle'' yazısına tıklıyoruz..
-Açılan pencerede engellemek istediğimiz link otomatik olarak ekrana geliyor..Size sadece ''uygula'' ve ''tamam'' butonlarına basmak kalıyor..
-Hepsi bu kadar..;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri