Reklam Arası

ŤêΧâŠ

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar sitemizin bazı zamanlarda yavaşlanmasından şikayet edeceğimize ve sadece bunu online kullanıcı sayısına bağlayacagımıza
SOL TARAFTA BULUNAN REKLAMLAR BÖLÜMÜNE SİTEYE HER GİRŞTE TIKLAYALIM Kİ SİTEMİZ PARA KAZANSIN VE DE BİZE DAHA İYİ İMKANLAR SUNABİLSİN
bu arada sitemiz dedim ama ben sadece bi userım admin bölümünden falan değilim haberiniz ola:)

çok doğru hergün site yavaş diye sızlanacağımıza, buraya başlık açacağımıza biraz reklamları tıklasak. site geliri artsa muhakkak webmaster daha iyi imkanlar sunacaktır.

Hackhell'in devamlılığı için çok yerinde bir düşünce teşekkürler. Herkesin bunu yapması lazım.

benim salak mause yüzünden muhakkak hergün yanlışlıkla tıklıyorum :durdurun

ben her girişimde 2 tık atıyorum. sabah iş yerinden alşam evden ve yemekten sonra akşam gene evden naptı 3. 3x2=6

bazen unutuyorum ama, acele bölümüme girmem gereken zamanlar oluyor ve unutuyorum. tabiki daha fazla para olsa daha gelişmiş ve genişletilmiş hızlı serverler olur. buda "site açılmıyor" sözcüğünü maziye gömer.

konuyu açtığın için ayrıca teşekkürler.

J@CK@L' Alıntı:
benim salak mause yüzünden muhakkak hergün yanlışlıkla tıklıyorum :durdurun

abi sen bi kitap yaz lütfen. yada senin biyografini yazsın seni tanıyan biri. valla çok merak ettiğim birisin. kısmet olsa da bi çay, kahve (ammada içersin ya :) sana bi viski ısmarlayayım) içmek isterim valla :) bi insan her mesajında bu kadar mı kopartır :p

tex cim çok güzel bir konuya değinmişsin
lütfen herkes dikkate alsın :)

tex cim ben tıkladım ama kardeş baya tehlikeli yaw beni bozmasın sonra :)

tex napacaz şimdi kardeş gözümüze mühürmü vuralım :)
boşver ölmüş eşşek kurtdan kork maz :)

revolation' Alıntı:
abi sen bi kitap yaz lütfen. yada senin biyografini yazsın seni tanıyan biri. valla çok merak ettiğim birisin. kısmet olsa da bi çay, kahve (ammada içersin ya :) sana bi viski ısmarlayayım) içmek isterim valla :) bi insan her mesajında bu kadar mı kopartır :p

teşekkür ederim yaa cok güzel şeyler söylemişsin. c85

yalnız su özel mesajların cok özel değilse bir kısmını silde sana pm atabileyim :durdurun :hhmanD

Geri