Reklam alanları hakkında

rehabuyuk

New member
Reaction score
0
Ya bilmiorm ne dersiniz reklam alanları biraz çirkin değilmi.Yani sanki biraz güzelleştirilebilir.Yetkililer ne der.Özellikle üstteki.Şekil olarak yani shape biçim format görüntü :)

O reklamların gelirini sen ver hemen kaldırsınlar

alla alla ne diyon ben kaldırsınlar mı dedim adamın agzını bozdurma evet coştum sıkıntıdan :D

bence sitenin her alanın görünümü çok sade ve güzel!

haklısın çirkin ama hackhell ihtiyaclarını karşılayabilmek için bunların olması gerekiyor eger kalkıp aylık 500 ytl verebilirsen bü çirkinligi ortadan kaldırırsın hemde gereksiz başlıkta olmaz ne dersin :)

forum ıcın gereklı bu reklamlar goruntusu guzelde olsa olmasada.. bu acıdan dusunelım konuyu.... ve dıkkatımı cektı hep yıkıcı formatta gıdılıyor az yapıcı olalım .. yapı olarak sadelık ve guzellık .. ıcerık ve bılgı... paylasım ve kullanılabılırlık olarak hackhell en ıyı forumlardan bırısı kı bence bırıncı .. atalarımız bır soz soylemıs zamanında gülü seven dikenine katlanır nede guzel solemısler .. zaten hackhell den memnunsan ve sewıyorssan bu tur ayrıntıları gormemek lazım degıl mı?

Ben çok üzüldüm çünkü yanlış anlaşıldım.Yani şekil güzelleştirilebilir dedim ben sade olarak da güzelleştirilebilir.Ama kimsenin işine kötü demiyorum.Yanlış anladınız.Kusura bakmayın o zaman neyse...Not bence yukarıyı tekrar okuyun :)

kötü oldugu dgru olabılır senıde anlıyorum arkadaşım ama ihtiyaçtan bu yoksa Reklam olmayacaktı zaten! ilerde keşke 1-2 tane daha böyle kötü reklem olsada dahada gelışse site diyeceğinden emınım ;)

ben kendimi anlatamadım ki bundan sonra da kitleyin lütfen reklam çok olsun ama mesela yukarda 4 tanesi birbirine bitişik çirkin diil mi diyorum ben ayrı olsa veya arada sutun falan olsa yine sade olsun tamam ben kimseye yapamamışsın da demiyorum ama ayırsanız onları araya bi sey koysanız falan gibi ama tabi çok önemli diil burayı işgal ettiğim için de özür dilerim

Bu konudaki son sözüm:
Ben diyorum reklam alanları çirkin bi çerçeve falan koyun bari yani reklam alanlarını güzelleştirin.
cevap:eek: reklamlarla ayakta duruyo bu site

yorum mantıklıların.

Geri