vidocxx
New member
- Reaction score
- 0
Anadolu'nun bir köyünde Türkiye'nin en yaşlı adamının yaşadığı haberi gelmiş. Adamı apar topar tutup İstanbul'a getirmişler. Show TV'de ana haber bultenineçıkarmışlar. Reha Muhtar yaşlı adama sormuş:
- Amca, bu kadar sene yaşadın. Bize en güzel anını anlatır mısın?
Adam anlatmaya başlamış:
- Oğlum, bizim eşeğin sıpası kaybolmuştu, köy gençleri toplanıp aramaya koyulduk. Velhasıl sıpayı dağın arkasında bulduk. Hayvanı dağın arkasindan getirirken şeytan dürttü, serde gençlik te var. Eşek gözümüze güzel göründü. Oracıkta sıpayı...
Reha adamı susturmuş:
- Aman amca başka güzel anın yok mu?
- Var. Bi gün muhtarın kızı kaybolmuştu, aramaya koyulduk, dağın arkasında bulduk. Dağın arkasından getirirken şeytan dürttü, serde gençlik te var. Kız gözümüze güzel göründü. Oracıkta...
- Amca senin bütün güzel anıların böyle ise bir de kötü anını anlat bakalim.
- Hiç sorma oğlum, bir gün ben de kayboldum...
- Amca, bu kadar sene yaşadın. Bize en güzel anını anlatır mısın?
Adam anlatmaya başlamış:
- Oğlum, bizim eşeğin sıpası kaybolmuştu, köy gençleri toplanıp aramaya koyulduk. Velhasıl sıpayı dağın arkasında bulduk. Hayvanı dağın arkasindan getirirken şeytan dürttü, serde gençlik te var. Eşek gözümüze güzel göründü. Oracıkta sıpayı...
Reha adamı susturmuş:
- Aman amca başka güzel anın yok mu?
- Var. Bi gün muhtarın kızı kaybolmuştu, aramaya koyulduk, dağın arkasında bulduk. Dağın arkasından getirirken şeytan dürttü, serde gençlik te var. Kız gözümüze güzel göründü. Oracıkta...
- Amca senin bütün güzel anıların böyle ise bir de kötü anını anlat bakalim.
- Hiç sorma oğlum, bir gün ben de kayboldum...