regeditten dosya silemiyorum

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0
regeditten dosya silemiyorum erişme izni vermiyor ne yapabilirim yardımınızı bekliyorum..

Selam,

ne silmeye calisiyorsun ? o anda kullanilan bir servis dosyasi ise silememesi cok normal silmek istedigin calistirdigin herhangi bir program'la alakali bir key ise o programi kapatip hatta makinayi güvenli modda acip silebilirsin.

kolay gelsin.

eset dosyasını silmeye çalışıyorum güvenli modda da silmeye çalıştım olmadı günlerdir uğraşıyorum ama bi türlü silinmiyor formatta çare değil yine karşıma çıkıyor ne yapmam gerekiyor..

Selam,

Neden silmek istiyorun anlamis degilim ya neyse, silmeme izin vermiyor diyorsun yetki'den bahsediyorsun eset'i devre disi birakip program'i tamamen kapattiktan sonra regedit'te ilglii anahtarin üzerine gel sag tik yap izinler'e gelip oturum actigin kullaniciyi ekle ve full yetki verip silmeyi dene bakalim ne olacak?

kolay gelsin.

kayit defterinde degisikli izni yapmak icin Deger girmelisiniz

eset dosyasını silmeye çalışıyorum güvenli modda da silmeye çalıştım olmadı günlerdir uğraşıyorum ama bi türlü silinmiyor formatta çare değil yine karşıma çıkıyor ne yapmam gerekiyor..

windows xp kullaniyorsaniz !
1-yöntem
" ntuser.man "Windows daki adini " ntuser.dat ". olarak degisitir

2-yöntem
2 defa CTRL+ALT+DEL yaparak girisde ''Adminisrator '' olarak girin giris yoksa F8 den GÜVENLI MOD
KAYIT DEFTERI nde öncelikle giris izini degisiklik yapmaniz icin varsa Mümkündür yoksa adminisrator yetkiniz baska bir virus sypware prog. tarafindan degistirilmis kayit defterine normal modusda girmeniz icin öncelikle
güvenli mod >regedit>HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableRegistryTools
klasöründe "DisableRegistryTools" mevcut degilse sag tiklayip yeni den olusturup degerinide
"0" olarak vermelisiniz ('' tirnaklar haric '' ) Wort degeri" 1 " Ise degistirmee izniniz kapali demekdir .simdi daha sonra
3:Yöntem kayit defterindeki ayarlari script yoluyla degistirmek icin kücük bir kayit defteri vbs kaydi yapan yazilim Calistirabilirsiniz asagidan indirip kudugunuizda yanlis degeri dogru deger ile kayit defterinde degisiklik yapip Bilgisayarinizda sizin degisiklik yapmaniza yönetici olarak tekar izin veremis olacak !
tüm bu islemler sonucunda girebiliyorsaniz lütfen yazin ki bos yere kürek cekmemis olalim hayirli forumlar kolay gelsin,

aertd1.gif

http://www.upload.tc/download/118478/disableregistrytools.rar.html]

Geri