Regedit yardım...

macro72

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben .reg dosyasını kayıt defterin eklemek istiyorum .reg dosyasına çift tıklıyorum eskiden kayıt defterine eklemek istiyorsunuz eklensinmi? diye bi yazı geliyordu şimdi ise notpad de açılıyor eklenmiyor sadece .reg dosyasının içeiriğini görüyorum..Tekrar o .reg dosyasına çift tıklayınca nasıl .reg dosyasını kayıtlara eklerim... yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

.reg Dosyası Daha önce Kaydetmişsin Galiba Bi Daha Yapamazsın..

üzerine sağ tuş tıklayıp birlikte aç ile bir dene olmadı yapabileceğin tek şey, kayıt defteri açılınca sana değişecek değerin yeri ve girilecek değeri gösterir. işte o değeri kendin girip manuel yolla değiştiriceksin...

Veeee kendi sorunumu kendim çözdüm aynı sorun başına gelenler için çözümüde yazayım;
Arkadaşlar .reg dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç diyoruz bende notpad le açılıyordu bunu değiştirmek için gözat a tıklayıp önce windowsa daha sonra sstem32 klasörüne giriyoruz ve system32 klasöründeki regedit32.exe yi seçiyoruz ve butür dosyaların açılmasında bunu kullanı işaretleyip tamama basıyoruz .. enson da .reg dosyasına çift tıklayıp tamam deyip.reg dosyasındaki bilgileri regedite ekliyoruuuuuz... bukadar..;)

Geri