regedit sorunu+10 puan cevaba

leboni

Banned
Reaction score
0
Slm arkadaşlar bilgisayarda başlat-çalıştır regedit diyorum ama regedit kapanmış girmiyor.Sistem dosyasındaki kısa yoluna tıkladığım halde gene olmuyo b.ilgisayar regedite girmiyo bunun başka çaresi varmı

arkadasim o problem arkadaslarimdan birinde de olmustu. hatta makinayi guvenli mod da falan da acamiyordu. sonradan ogrendik ki onun problemi bir virusten kaynaklaniyormus. istersen sende saglam biriki programla taramayi dene. bakalim olacak mi?

bende bi yerde gördüm aynısını virüsten dolayı heralde

kesin virüstendir çünkü başka mesla görev yöneticicsini açamazsın ağ bağlantışarım özelliklerine girmezsin ama
kaspersky kur sorun kesin hallolur

leboni' Alıntı:
nebiliyim virüste yok

antivirüs kullanıyomusun nasıl bu kadar emin olabiliyosun virüs olmadığına!!!

hangi antivirüsü kullanıyosun ve update leri yapılmışmı

arkadaşlar aynı problem bende de var ve size bişey sormak istiyorum
ben kaspersky kurmayı deniyorum fakat sistemde mcafee security center diye bişey bulduğu için kurmuyor virüsprogramını security center ı kaldır diyorum program ekle kaldır ekranı geliyor fakat orada program olmadığı için bişey değişmiyor.son çare olarak herhangi bir mcafee programı yükleyip tekrar silmeyi denedim fakat değişen hala bişey yok.
ben nasıl kurucam bu kaspersky i bi yardımcı olun lütfen

Girdiğiniz hesap admin hesabımı?
onun dışında ayarlarlamı oynadınız?
başlat>çalıştır>gpedit.msc yaz ,
buradan yönetim şablonları (en altta olan)>sistem>kayıt defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle tıkla bunu yapılandırılmadı yapın uygula tamam.
ayrıca sistemi güvenli kipte açıp ad-aware ile tarama yaptır.

evet aynen mcafee yi 8.7yi kur güncelle tara geçer ok....

Geri