Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rabbim bu günün yüzü-suyu hürmetine biz kullarını affeylesin...Yardıma muhtaçlara,yoksullara,yolda kalmışlara,açlara yardım etsin(aminnnn!)...Herkesinde kandili mübarek olsun..
Çok Güzel Mübarek bir gün Tüm İslam Alemimize Hayırlı olsun Rabbim Bu güzel Günde Rahmetini bizlerden esirgemesin inşallah. Güzel değerlendirmemiz dileğiyle
Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!
Bütün İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun. bide arkaşlar dua ederken bana da dua edrmisini zacil şiflar versin diye rica ediyorum belki agzı dualı bi arkadasa denk geliriz ALLAH tüm müslümanların günahlarını affetsin