Regaip Kandiliniz hayırlara vesile olsun

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Tüm İslam Aleminin Mübarek Regaip Kandili Tebrik Eder, Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim.
Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun Arkadaşlar

54843806_724d95c145_o.jpg

:melek Buyrun Bunlarda Kandil Simitleri:melek

tüm hackhell ailesinin kandili mübarek olsun...

Hayırlara vesile olması dileğiyle

tüm islam aleminin kandili mübarek olsun...
rabbim nice güzel,hayırlı,sağlıklı,barış dolu kandiller görmeyide nasip eder inşallah...

Rabbim bu günün yüzü-suyu hürmetine biz kullarını affeylesin...Yardıma muhtaçlara,yoksullara,yolda kalmışlara,açlara yardım etsin(aminnnn!)...Herkesinde kandili mübarek olsun..

Bütün İslam Alemine Hayırlara vesile olması dilek ve temennilerimle...Kandiliniz kutlu olsun...

kandiliniz mubarek olsunn .Arkadaşlar

Çok Güzel Mübarek bir gün Tüm İslam Alemimize Hayırlı olsun Rabbim Bu güzel Günde Rahmetini bizlerden esirgemesin inşallah. Güzel değerlendirmemiz dileğiyle

Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

Rabbim bu güzel günde zorda kalanlara yardım etsin(amin). Tüm din kardeşlerimizin Regaip Kandili mübarek olsun.

ALLah müsLüman aLemine bugünLerde doğruyu buLmayı nasip etsin.. Herkesin duaLarı kabuL görüLür hayırLısıyLa..
Regaib KandiLiniz mübarek oLsun..

Tüm hackhell ailesinin kandilini kutlarım , büyüklerin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim hayırlara vesile olsun...

Hepimizin Kandili mübarek olsun

Herkesin Kandili Mübarek Olsun...

Bütün İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun

Bütün İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun. bide arkaşlar dua ederken bana da dua edrmisini zacil şiflar versin diye rica ediyorum belki agzı dualı bi arkadasa denk geliriz ALLAH tüm müslümanların günahlarını affetsin

____@__@______ __ __@__@__
____@______@______@______@_____
___@_________@__@_________@____
___@___________@___________@____
____@______KANDILINIZ__ @__
_____@______MUBAREK___@______
______ @_____OLSUN_____@_____
________ @_____________@________
___________@________@__________
_____________@____@____________
________________@____________

Geri