Referanslı TORRENTTURK Davetiyesi Yetişen Alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokturk

New member
Reaction score
0
arkadaşlar zamanında okadar ihtiyacım olmuştuki bi sitenin davetiyesine sağolsun hackhell dostlarından biri davetiye verdi.

şuan torrent türkte power user olup referans aldım ve isteyenlere versdiğim linki tıklayarak giriş hakkı aldım.

kesinlikle amaç reklam değildir.herkes bilir zaten burayı türkçe destekli film oyun pro dizi ne isterseniz anında yayında ve tek tıkla download edersiniz.

buyyrun referanslı giriş linkiniz.

referanslı davetiye için burayı tıklayın

lütfen emeğe saygı gösterin teşekkürü çok görmeyin.

teşekkürler. düşünceli insanların olması güzel.

nedemek kardeşim amaç paylaşım yeterki birileri Allah razı olsun desin

İyi de torrentturk zaten üye alımlarını actı kardes sadece senin egemen oldugun bi durum deil bu bi de referans linkini sen almıyon zaten üye olunca direk olarak sana istemesende veriyorlar sende bu linkten ne kadar üye kayıt ettirirsen üye basına 100 mg upload kazanıyorsun... Sanmayın ki sizin güsel hatrınız için bu kadar ugrasıyorlar.. :D işin ucunda upload olmasa kimse böle bişi yapmaz benden baska.. demek ki hersey karsılıklıymıs... :D

dostlarım davetiye için verilen like tıklayın böylelikle üyelik alabilirsiniz.
bu arada artık yasaklanan torrentturk sitesine giriş yapabilmek için
www.torrentturk.net adresini kullanın.

arkadaslar bu siteyi (torrentturk.com) yeni keşfettim ama sınırlı sayıda uyelık alması butun hevesımın kursagımda kalmasına neden oldu
acaba elınde torrentturk davetıyesı bulunan bir arkadsım varsa bana bırtane gonderebilirmi .hersey ıcın tesekkurler sımdıden arkadaslar
[email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri