wanted00
Banned
- Reaction score
- 0
ςαη;5104102' Alıntı:Erdoğan ne peki ? Vatan haini değil mi ?
Her şeyi özelleştiren, TÜRKİYE'de farklı YURTDIŞI'nda gizli odacıklarda farklı konuşan Erdoğan değil mi ?
Oğlum ölmesin diye 20 gün askere yollayan, dağdaki teröristleri tutuklamak yerine askeri içeri tıkan kim ?
Gemicik alıp, ailesine özgü site yaptırıp televizyonlarda benim param yok diye halkla dalga geçen ?
Sırf göz boyamak için 7 sene sonra YAŞ'ın tüm oturumlarına katılan ?
Bi tarafı sıkıştığında gündem değiştirin diye emir verip, hemen bir Ergenekon yada Balyoz operasyonu başlattırıp, bunun artçı operasyonlarını düzenlettiren ?
7 senelik iktidar döneminde elebaşı APO'nun adını bu milleti millet yapan, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün adından daha fazla söyleyen ? (Başına sayın sıfatını da katarak!)
Kim kardeşim bunları yapan ? Erdoğan işte..
+ olarak Wolf kardeşimin imzasına bakınz.
ςαη;5103552' Alıntı:Bugün de sırf göz boyamak için YAŞ'ın tüm oturumlarına katılacağını açıklamış.. Yazık bu halka yazık..
ben herzaman sunu söylerım ınsanlar layık oldugu gıbı yonetilir. ne acıdırkı bızı güdülüyolar ama cogunlugun hala haberi yok. bunların hepsi sistemin adamları varoluşlarının temel kaynağını değiştirirlermi hiç anca varlıklarını korur ve güçlerını çoğaltırlar.bunuda hiç anlamadan sana yaptırırlar:thumbdown:
evette ülkemi akpe satıyorum ne yaparsa yapsın kimse karışamasın anlamına geliyo...Benim içinde evetin anlamı bu kimseyi ilgilendirmez ama utanmasalar terörist ilan etcekler hayır diyenleri...
Adam resmen hayır diceklere küfür etmiş hayır diyenler olarak bizde aynı bu yazıyı evet diyenler için düşünüyoruz...
milleti Salak yerine Koyup Paket halinde referanduma sunmalrı bile Hayır demek için neden.
Maddelerin arasına Kendilerini korumak maksatlı şeyler sıkıştırdıkları için Hayır.
Güvenmediğim bir iktidar yaptığı için Hayır.