!!!Recovery Hatası Acil!!!!!

şimşek549

New member
Reaction score
0
arkadaşlar f3sc modelli laptopa win 7 ultimate kurdum driverler fln herşey tmm ama hiç hoşuma gitmeyen bir iki durum var mesela kes yapıştır yaptığımda bazen dosyaları yapışıtrmıyor . ikincisi de ekran kartının oyun performansı 4.9 a yükselmesine rağmen oyunlarda daha kötü performans veriyor Ve müzik açıkken bir dosyayı sağ tıkladığımda müzik kısa süreliğine duruyor ve bir cızırtı geliyor.Bu sebeplerden dolayı vistaya dönmeye karar verdim. ve recovery dvd den kurmaya başladıktan sonra ekranda büyük bir şekilde error yazıyor . win 7 deki sorunlar hakkında tavsiyeniz var mı ?veya recovery dvd sinden vista ya nasıl geçebilirim?

vista ya recovery dvd den dönerken dvd yi boot da aç orda aşamalrdan birinde kurulum yaparken vistayı nereye kuracağını sorar bu bölümde win7 nin ayırıdğı 100mb önyükleme ve win7 nin kurulu olduğu harddisk bölümünü sil ve yeni bölüm oluştur vista yı da bu yeni oluşturduğun bölüme kur hata vermemesi lazım
Eğer ki windows altında Vista ya dönmeye çalışıyorsan DVD den Win 7 visatdan daha yeni olduğu için izin vermez ve hata verir zaten.

win 7 dvd si ile c ye format atıp önyüklemeyi de sildikten sonra çalışacak diyorsun anladığım kadarıyla. Bir sorum daha olacak recovery dvdsinde 3 seçenek var 1 i sadece hard diskin ilk bölümünü biçimlendiriyor diğer ikisinde tamamen formatlanıyor. Ben 1. seçeneği seçiyorum ama normalde ben oranın buyukluğunu değiştirmiştim sorunun bunla bir ilgisi olabilir mi??

Kes yapıştır mevzusu bende de vardı. D:\ Fat idi NTFS yapınca düzeldi.
Sorun dosyalarını kurtarmaksa, ben şu şekilde yaptım.

Windows'u flash diske kurdum. Daha sonra C:\'den dosyaları aldım. Sonra C:\'yi formatlayıp oraya Windows'u oraya kurdum.

Geri