recovery cd yapımı

ibrhmymn

New member
Reaction score
0
katılımsız xp cdsi yapımı

arkadaşlar selam sizlere bi konuda danışmak istiyorum bu recovery cdleri nasıl yapabiliriz mesela örnek ultimate cd var bitane xp nin yanına istediği programları koymuş bizde böyle bir cd yi nasıl yapabiliriz bunun için özel programlar varmı kendi açılış cd mizi kendimiz yapalım yardımcı olursanız sevnrim emeğinize sağlık

nlite die bi program var onu kullanarak xp.driver.gerekliprogramlar ve office gıbı pc'nin genel programlarını kurabılırsın ama ben sadece xp ve driver yaptım
bilginiz olsun

arkadaşlar selam sizlere bi konuda danışmak istiyorum bu recovery cdleri nasıl yapabiliriz mesela örnek ultimate cd var bitane xp nin yanına istediği programları koymuş bizde böyle bir cd yi nasıl yapabiliriz bunun için özel programlar varmı kendi açılış cd mizi kendimiz yapalım yardımcı olursanız sevnrim emeğinize sağlık

karmaşa olmasın recovery cd dediğin genel olarak laptop'lar ve orjinal yazılımı olan pc'ler ile verilirki..laptop'larda recovery yapmak için özel bir program 2 adet boş dvd ve hdd'den 7 gb kadar bir alan gerekir ve bu recovery cd bi kereye mahsus yapılabilir...
eğer senin dediğin katılımsız xp cd yapımı ise bunun için n-lite isimli programı kullanabilirsin yada forumda katılımsız xp die aratırsansa sana yardımcı olurlar...

Geri