Recep Ivedik

Recep İvedik sizce nasıl bir film

• Çok kötü

Kullanılan: 14 10.6%
  • İdare eder,fena değil

Kullanılan: 22 16.7%
  • Güzel

Kullanılan: 38 28.8%
  • Muhteşem ötesi

Kullanılan: 58 43.9%

• Kullanılan toplam oy
    132

omo06

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sizce başrollerini şahan gökbakarın oynadığı (recep ivedik) siz ce beklenildiği kadar güzelmi

oha ya muhteşem ötesi önde gidiyo film de hiç bişey yok

filmden hiç bişey beklemeden gittim sinemaya bu yüzden beklediğimden çok güldüm ama filmi ikinci kere izlemek zorunda kaldım tekrar gittim sinemaya ve neredeyse hiç gülmedim espiriler resmen klişeleşmiş 2 gün içinde bunu anladım ama yinede güsel filmdi

filmden hiç bişey beklemeden gittim sinemaya bu yüzden beklediğimden çok güldüm ama filmi ikinci kere izlemek zorunda kaldım tekrar gittim sinemaya ve neredeyse hiç gülmedim espiriler resmen klişeleşmiş 2 gün içinde bunu anladım ama yinede güsel filmdi

2. kez izleyince böyle düşünmen gayet doğal kardeş
zaten repliklerin zamanlamasını bile hatırlar insan
ama bence gerçekten de sağlamdı film
espri repertuarı baya bi genişti bu filmde şahanın
zaten adam koskoca filmi tek başına çekmiş hemen hemen

daha büğün gittim çok komik yaaa... artık karnım ağrıdı gülmekten....

süperdi dk da bir güldürü öğesi barındırıyordu ve bunu filmin tamamına yaymışlardı...çok güldük valla :D

KutsaL damacana FiLmndeki qißi espri yapmak için fiLm çevirmi$Ler.. Komedi fiLmi sadece espri yapıp küfür edip seyirciyi qüLdürmekse oLmu$ ama kurqu yönünden ßiraz çakma oLmu$..

en güzel yanı :D sen denizde boğulmassın -- nie ?? -- çünkü tipin kayık :Dorada koptum :D

güzeldi

Adam saatLerce denizin aLtında deniz atLarıyLar,fokLarLa savaşmış ;p güzeL oLmazmı =)

muhteşem ötesinin de ötesinde bi film. Filmi yerde izlemek zorunda kaldım. gülmekten yerlere yattım çünkü (gerçek Sinema boştu.)

ben kötü diyenler yanılıyo ben izlemedim ama fragmanı bile güzel

Süper yazsaydın daha emin oy verirdim ama mükemmel ötesi dedim

ben de guldum ama bekledigim kadar komik degildi..idare eder...5 üzerinden 3 =)

Geri