Recep İvediğe karşı Recep İbibik

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
5537.jpg

Gişe rekorları kıran Recep İvedik'in çakma versiyonu Recep İbibik çıktı...
Sinema salonlarına 4.5 milyon izleyici çeken ve Şahan Gökbakar'a 3 milyon dolar kazandıran Recep İvedik'in çakma versiyonu çıktı. Yönetmen Oğuz Gözen, 'Recep İbibik' adını verdiği karamizah tarzında bir yapıma imza attı.

Çalışmasını Recep İvedik'e benzetenlere karşı çıkan Gözen, “İki film arasında isim haricinde herhangi bir benzerlik yok. İkisi de tamamen farklı kulvarda... Recep İvedik, Şahan'ın yaptığı omurgasız, senaryosuz, peş peşe dizilen parodiler gibi. Küfürler ve müstehcen sahneler var. Bizim yaptığımız Recep İbibik, bir karamizah. İçinde müstehcen bir sahne yok. Toplumsal taşlama. Ne ilginçtir ki, bu karamizah yıllarca horlanan ses sanatçısı Recep Bülbülses tarafından canlandırıldı” dedi.

Film, dedesi padişahların horozlarını yetiştirmekle ün salan İbibik soyadlı bir adamın öyküsünü konu alıyor.​

özenti geçnlik dioruz biz bunlara :durdurun

ii bişi çekemeyip böle kıskanırlar işte

eçakması kendinden çok satan filmlere özendiler galiba

gıllıalidiyatör gibi :D

çok saçma boyle konularda sidik yarıstırmanın hıc bır anlamı yok..
artık recep ıvedık fılmınede camur atmaktan ınsanlar vazgecsın..
ben fılmı 6 kere ızledım ve mustahcen bır tane sahne ıkı adette kufur denılebılecek kufur duydum..
kufur duymayan yonetmenler ve elestırmenlerın eskılerden kahpe bızans,kutsal damacana ve o.cocukları fılmlerını ızlemelerını tavsıye edıyorum bunları ızledıkten sonra tekrar recep ıvedık ızlenmelı ve objektıf bı bakıs acısı saglanmalı..

ve bu fılmınde tutmayacagı konusunda herkesı temın edebılırım

bırakın bu işleri recep ivedik e laf söylüyorlar sırf filmi ilgi çeksin diye recep ivedik e benzer isim yapıyo bu konuda buraya böyle geldi zaten çok saçma

isim benzerliginden reyting elde emeye calisiyor... Cogu insan sirf meraktan gider bence

recep ibebik filmi kesinlikle recep ivedik kadar tutmaz

recep ivedik filmini bir kere seyrettim miğdem bulandı okadar saçma espiriler saçma hareketler olamaz yaa.espiriler tamamen 6-12 yaş gurubuna hitap ediyor.
meraba ben murat
koyim de tur at... buna gülünürmü yaaa.

filmi izledim tam anlamıyla R-E-Z-A-L-E-T..
1) FİLMİN YAKLASIK 40 DAKİKASI YOLLARDA YÜRÜYEREK GEÇİYOR
2)AYNI SAHNELERİ TEKRAR TEKRAR TEKRAR TEKRAR GÖSTERİYORLAR NEYMİŞ EFENDİM KUŞ RESİMLERİ DENİZİN DALGASI,DEİNDEKİ VAPUR FLN HEP AYNI ŞEYLERİ DURMADAN GÖSTERİYORLAR
3)SENARYO BERBAT ÖTESİ BİRŞEY COK BOS SAHNE VAR TOPLAM 3-4 DK AKTİF SAHNE VAR KOC KOCA FİMDE..
4)ÇEKİM AMATÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRR ÇEKİM ALETLERİ COK AMATÖRDÜ SANKİ MAHALLE ARASINDA 3-4 KİŞİYE ÖZEL YAPILMIS GİBİ KAMERA O KADAR BERBAT Kİ YAKINLASTIRIYORLAR 2 M MESAFEYİ GÖSTERİYORLAR SIRF DOGRU DÜZGÜN OFİS BİLE YOK OFİSİ ODANIN İÇİNDE YAPMISLAR TAM ANLAMIYLA REZALET BOSUNA VAKTİNİZİ GECİRMEYİN.. SENARYO FLNDA YOK YANİ .... HE BİRDE SESLER COK KOMİK CIKIYOR TELDE KONUSUYORCASINA ..
REZALET-REZALET - REZALET..

saçmalık milletten copy yaparak film çek sonrada satsın die bekleee.... aslında yap yap da sermayen uçsunda aklın başına gelsin.

Geri