rebel'in ön yargıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İηvictus

Banned
Reaction score
0
rebel , kendide kabul ediyor objektif davranmadan önyargılı bir şekilde yönettiğini.. buna daha fazla söylenecek nasıl bir söz bulunur bilmiyorum.yöneticinin önyargıları varsa adil olması beklenemez...

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2026051#post2026051

burada 26.da sen ön yargını gözler önüne sermişsin zaten.

buda sözünü ettiğin pm deki mesajlaşmalar ;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce: seviye nerede??

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
mMUSTANGg´isimli üyeden Alıntı
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2022440

fare_07 yorumlarında tüm seviyesizce tavrını ortaya koyuyor . bunun farkındamısn? yorumlarında ;
la , la sen diye tabirler var. bunlar seviyesizlik değilmi?

fare_07 hesap soran tarzda çok seviyesizce yazmış 2 mesajınıda buda ortada. dolayısı ile bir tahrik unsuru yaratanda bu kişi.

konunun neden kapandığını açıklarsan sevinirim..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- cevap;
Her ne kadar sevıyesızlık olarakta algılanabılcek olsada.

Bu bı hakaret degıldır ve konuyla alakalı olarakta dusunceler ıcınde yer almaktadır!!

Sadece bı kısıye saldırı degıldırde.Bunu anlamanı beklemıyorum senın zaten ama yınede acıklıyorum umarım anlarsın

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

rebelin daha adaletli bir şekilde !!! sadece kendi inandığı değerleri taşıyan insanları koruyrarak değil !! herkese aynı derecede mesafe ile yöneticilik yapmaya davet ediyorum.

yoksa mesajları kimin anlayıp kimin anlamayacağı gibi kahinlikler !! ön yargılı tavırların burada daha çok şikayet mesajlarını oluşturur.rebel şikayetimi anlayacağını umarım !!!

Konuya yabancıyım ama artık benimde burama kadar geldi..şimdi madem rebel arkadaşımızı adaletli davranmıyor bunu sen(mmmustang),incubus ve siyasette bi takım anlayamadığım şeyler peşinde koşanlardan başka kimse neden şikayet etmiyor ? Tek siz misiniz hakkınızı savunan ? Bu kadar şikayet sonunda beni dahil bi çok arkadamışızın rebel in adaletinden şüphe etmeye itiyorsunuz.Buna hakkınız yok!Şimdi bence birazda kendi hatalarınızı düşünüp öyle konu açın ;)

PaT!€nT' Alıntı:
Konuya yabancıyım ama artık benimde burama kadar geldi..şimdi madem rebel arkadaşımızı adaletli davranmıyor bunu sen(mmmustang),incubus ve siyasette bi takım anlayamadığım şeyler peşinde koşanlardan başka kimse neden şikayet etmiyor ? Tek siz misiniz hakkınızı savunan ? Bu kadar şikayet sonunda beni dahil bi çok arkadamışızın rebel in adaletinden şüphe etmeye itiyorsunuz.Buna hakkınız yok!Şimdi bence ban yemeden bir an önce kaçın siz ;)

önyargı bu kadar açık ve ortada.ban yemekten korkmuyorum.ban yemekten korkarak inandığımı söylemekten vazgeçenlerden değilim.tek istediğimiz adaletli bir yönetim !!!

mMUSTANGg' Alıntı:
önyargı bu kadar açık ve ortada.ban yemekten korkmuyorum.ban yemekten korkarak inandığımı söylemekten vazgeçenlerden değilim.tek istediğimiz adaletli bir yönetim !!!
Ya bu yönetim adaletsizse niye sizden başak kimse şikayet etmiyor ya :mad::mad::mad: Ya burda 350 bin kişi var da niye bunlar adeletsiz yönetiyosunuz diye şikayet etmiyor :mad:..sabah sabah sinirlerim gerildi iyice..Madem adalet yoksa girmeyin siteye ya bu kadar basit değil mi ? :mad:

insanların tam olarak tarafsız olmasını beklemek anlamsız. Bu dünyada tarafsızlığını tam anlamıyla koruyan ender insanlardır. O yüzden pek fazla kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Siyaset ve politika alanı bu forumun en ateşi yüksek yeri. 2 uç var ve sürekli gerilim hakim. Bu gerilimler yaşandıkca banlananlar şikayetler konu kapatmlar vs vs herzaman olacaktır.
Rebel Ve chamur orda bu görevi gerçekten iyi yapıyorlar. Konunun gidişhattını iyi takip ediyorlar. İyi bir yönetim sergiliyorlar Zannımca tabi .

Tabi bazen kayırma kendi görüşüne göre konu kpatma yada açanı kayırma arkadaşını banlamama gibi şeyler olacaktır. (Ben olsam bende yaparım)

O kadar kusur kadı kızındada olur.

PaT!€nT bu lafta sana. Adaletin olmadığı yerden kaçsaydı insanlar bu dünya yaşanacak bir yer olmazdı. Soru sorunlar anlaşmazlıklar konuşarak çözülür.
İstersen senı hackhellin kapı görevlisi yapalım sen adalet varmı yokmu diye sor ondan sonra al içeri

Senin tepkinde içler acısı.....

adalet !! :saskin s.modlar günde kaç kişi banlıyo biliyomusun sen...o kadar banlama arasında ilk defa açık yargılanıp banlanan senin arkadaşın vardı...:saskin

size göre adalet sizin istediginiz olması,sadace o zman adalet yerini bulucak dimi :D

konu dün kapatıldı nedir bu kuyruk acısı hala anlamış deilim...

Yehovan ben burası adeletsiz burdan gidin demiyorum..onlardan başka şikayet eden yok adalet konusunda ve burdaki diğer üyeler biliyor adaletini yöneticilerin..Hem sorunlar konuşarak çözülürde adamların açtığı konu 2 günde kaç oldu biliyor musun ?.Ben hhnin kapı görevlisi olmak isteğindede değilim sadece 2 günde bu kadar konu açıp forumun huzurunu kaçıranlara yolu gösteriyorum ;)

RebeL in ve ChamuR un yönetim SekLine diyecek Sözüm yoK ..
Bence akSama kadaR onLarca kisiye SabıR gösteRiyorLar ..

Ama her yeRde adam gibi yoRum yazamayan insanLAr vaR ..
Bir Mod'da oLabiliR .. Bir Userde ..
KaLp kıranLar mutLaka heR yerde cıkar ..
Kendini ukaLa SananLArda cıkar ..
Daha taRtısmayı biLmeyenleRde cıkaR ..

OLur bu kadaR da yaws : )
AdaLet yerinde bence .. GösterdiKLeri Sabır bana göRe Fazla biLe =)

yahu basımızda da adalet deyip iktidar olanlar var tepkimizi koyduk iplemediler üstüne üstlük bi de hakaret ettiler ... sana yapılan ne ki ...

kutuplaşmalardan dolayı oluyor bu tartışmalar.
mantıklı davranışlar, alttan almalar, görüşlere saygı duymalar
ülkemizde olmadığı gibi forumdada yok.
az da olsa pozitif ve hümanist yaklaşımlar sergilense
bu tür olaylar olmaz. sakin olalım. birbimize laf atacağımıza
ortak paydalar arayalım.

PaT!€nT' Alıntı:
Yehovan ben burası adeletsiz burdan gidin demiyorum..onlardan başka şikayet eden yok adalet konusunda ve burdaki diğer üyeler biliyor adaletini yöneticilerin..Hem sorunlar konuşarak çözülürde adamların açtığı konu 2 günde kaç oldu biliyor musun ?.Ben hhnin kapı görevlisi olmak isteğindede değilim sadece 2 günde bu kadar konu açıp forumun huzurunu kaçıranlara yolu gösteriyorum ;)

aba altından sopa gösteriyorsun sanırım senin bu davranışından korkacağımızı , inandıklarımızı söylemeyeceğimizi mi düşünüyorsun?gördün ki çok yanılıyorsun!!!
ayrıca kimin kaç günde kaç konu açtığını neden bu kadar kafana takıyorsun. açılan konuların seni neden rahatsız ettiğinide anlamış değilim.eğer bir sorun olsaydıki zaten yöneticiler bu durumda müdahil oluyorlar değilmi? sanırım hhnin huzurunun bekçiliğine de soyunuyorsun.ben huzursuzluk değil sadece adalet istiyorum.adalet!! bu sana son cevabım patient..

ayrıca ben neden adalet istediğimi ve bir ön yargının varlığını rebelin kendi yazdıkları ile ortaya koyuyorum.bu yüzden tekrarlıyorum..
adil olmanı istiyorum rebel.herkese eşit yakınlıkta eşit uzaklıkta...

bir forum yöneticisini daha büyük mercilere şikayet edebilirsin ama bütün forumun önünde böyle teşhir edercesine karalamalar başından sonuna kadar yanlıştır...

mMUSTANGg' Alıntı:
aba altından sopa gösteriyorsun sanırım senin bu davranışından korkacağımızı , inandıklarımızı söylemeyeceğimizi mi düşünüyorsun?gördün ki çok yanılıyorsun!!!
ayrıca kimin kaç günde kaç konu açtığını neden bu kadar kafana takıyorsun. açılan konuların seni neden rahatsız ettiğinide anlamış değilim.eğer bir sorun olsaydıki zaten yöneticiler bu durumda müdahil oluyorlar değilmi? sanırım hhnin huzurunun bekçiliğine de soyunuyorsun.ben huzursuzluk değil sadece adalet istiyorum.adalet!! bu sana son cevabım patient..

ayrıca ben neden adalet istediğimi ve bir ön yargının varlığını rebelin kendi yazdıkları ile ortaya koyuyorum.bu yüzden tekrarlıyorum..
adil olmanı istiyorum rebel.herkese eşit yakınlıkta eşit uzaklıkta...
Madem son cevap olayına girildi benimde son bir cevabım var elbet.İlk olarak ben soruma cevap alamadım ama neyse zaten görmezlikten gelip bana iftira atmaya devam ediceğin belli.Kimin günde kaç konu açtığını takip ederim özellikle bunlar forumdaki düzeni bozmaya yönelikse.Arkadaşın incubus un dünkü konusunda neler yaşandığını biliyorsundur.Bu yüzden takip ediyorum işte.HHnin huzur bekçiliğini ben değil bu forumdaki herkes yapmalı,hatalı davranışlarda bulunanları smodlara,adminlere bildirmeli herkes.Son olarakta bu konunun artık bir sonuca bağlanmasını istiyor,smodların gerekeni ADALETli bir şekilde yerine getirceğini umuyorum.İyi forumlar

konunun yanlış olduğunu düşünenler yada yanlış yere açıldığına inanlar yorum yapmamalı bence.. bırakalım bu konunun çözümünü smodlar sağlasın.herkese saygılarımla...

Arkadasım anlamanda sorun mu var?

Sımdıye kadar forumda hıc kımseye takınmadıgım tavrı sana takınıyorum neden bı dusun bakalım acıkca gozukuyor kı sen on yargılı bı arkadassın kı 2 gunden berı pesımı arkadasın ıncubusun banlanmasından dolayı kovalıyosun.Halbu kı konunun senle ne alakası var

26. mesajımda on yargılı oldugumu nerden anladın.On yargılı olarak karar vermedım senın art nıyetlı oldugunu gozlemledım ve bu sonuca varararktan bu mesajı dun yazdım ve goruyoruz kı o art nıyetın meyvelerı bugunde verılmeye baslanmıs!

Sana ozel mesaj atmıstım.Senıde art nıyetlı bı kısı olarak gordugum ıcın bıraz alaycı bı ıfade kullandım ozel mesajdada bunu bılıyosun.

Dogru duzgun art nıyet olmadan sorulan sorulara cevap verırım, nıyetı bı kenara bırakıyorum sımdılık.

Konu kapandı cunku yaklasık 4 sayfalık yorum yapıldı ve bazı konularda belırlı bı asamadan sonra kısır dongu ıcıne gırılıyor soylenen sozler tekrar tekrar soylenıyor ve gereksız tartısmalara neden olabılıyor bunlar zaten konudada tartısma vardı bu yuzden konun kapanmıstır.

Benım bu sıtede tavrımı uyelere atııgm ozel mesaj tarzlarını herkes bılır.Benı gercekten anlamak ısteyenlere adam gıbı cevap verırım ama benı anlamak ıstemıyosun ki sen!

İncubusun banına gelınce coktan verılmesı gereken bı karardı herhalde dun actıgınız konunun son mesajını tekrardan yazayım.
Smodlar hem sınırsız bı banı kaldırsın hemde sıyasete pek bulasma ama desın ve bu yonde bı anlasmada yapılsın.
Daha sonradan bu yondekı bı durumu bozmak durustluk mu? (Bunları daha yenı ogrendım)

karma' Alıntı:
incubus84 'ün Banını ben kaLdırmı$tım.. Daha önce theozy tarafından banlanmıştı ban sebebi ise şehitLere bir söz söylemiş mesajında nedir bilmiyorum.. ocak ayında banlanmıştı banını açalı 1 ay bile olmadi.. banını açarken uyardım siyasete bulaşma vs. diye ama eski tas eski hamam devam ediyor belli.. iyi niyetLerimizi suistimaL edenLer hackheLL'de birak siyasete mesaj yazmayı geri dönüşüm kutusunda kapatıLan konuLari bile göremez.. Konu gereğinden fazLa uzamı$..

cLosed

Neyse efendım gecelım bu kısmı actıgın konuya bak benım verdıgım ıncubusla ılgılı cevaplara bak ama konunun ozu o olmalı degılmı, sorununuz o cunku!

Son olarak soyleyeceklerım bana sadece 26. mesajımdan dolayı taraflı dıyosun anladıgım kadarıyla (26. mesaj - 1. alıntıdır - ayrıca nerde taraf goremedım =) )
Bıde buna ıncubus adlı onlarca defa banlanmıs, bı kez sınırsız banlanıp banı acılmıs arkadas uzerınden anlatmaya calısıyosun.

Sadece 2 seyle!! (sımdı art nıyetsızım dersın bıde nedır bu) =)
Zaten baska bıseyde bekleyemem cıkartıp ıste burada taraf tuttun dıyebılecegın, senın taraf tutma meselenız sadece ınsanların goruslerıne gore belırlenıyor cunku, onların genel anlamda adam gıbı adamlara davranısına gore degıl !

Bu kadar seyle tarafsız olduguma karar verdıysen senı kalkıp ayakta alkıslıyorum !!

PaT!€nT' Alıntı:
Konuya yabancıyım ama artık benimde burama kadar geldi..şimdi madem rebel arkadaşımızı adaletli davranmıyor bunu sen(mmmustang),incubus ve siyasette bi takım anlayamadığım şeyler peşinde koşanlardan başka kimse neden şikayet etmiyor ? Tek siz misiniz hakkınızı savunan ? Bu kadar şikayet sonunda beni dahil bi çok arkadamışızın rebel in adaletinden şüphe etmeye itiyorsunuz.Buna hakkınız yok!Şimdi bence ban yemeden bir an önce kaçın siz ;)

bu konuda banlanmayı gerektirecek ne olduğunu söylermisin lütfen
arkadaş uzlaşma ortamı sağlamak adına bi konu açmış haklıysada haksızsada bu tartışılarak çözülür demokrasiye inanıyorsanız bu tartışma gayet doğaldır...

crazyboy_9999' Alıntı:
bu konuda banlanmayı gerektirecek ne olduğunu söylermisin lütfen
arkadaş uzlaşma ortamı sağlamak adına bi konu açmış haklıysada haksızsada bu tartışılarak çözülür demokrasiye inanıyorsanız bu tartışma gayet doğaldır...
Arkadaş iki gündür öneri ve şikayetlerde hep Rebel'i cephe alan konular açıyorda o yüzden..

BenDe SaçMalayan ÜyeLeri Koyuyorum

Yazımı okumadan cevap veren . Alın size Önyargı .
Başlıklarımı vericem ve cevapları kendiniz okuyacaksınız .
Böyle kişiler forumda Demokrasi'den yararlanıyorda . Fare_07 sert eleştiri yaptı diye banlanması isteniyor . Gülüyorum Geçiyorum . Rebel ve Chamur günah keçisi ilan ediliyor .
:D
Kes Kel Alaka Yazılara birkaç örnek . Ben ne yazıyorum millet neler neler anlayıp neler neler yazıyor .
Ben kim haklı muhabbeti yapmıyorum . Ama bazılarının teşiri iyi olur .

Benim başlığım .

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=301957

Birkaç üyenin yazdıkları . Sizce eleştirimi ? Yoksa Saçmalama mı ? Eminim yazılanları bile okumamışlardır .

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2026208&postcount=8
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2027389&postcount=16
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2027936&postcount=22

Konuyu okumayan Kişi Nasıl Saçmalamış bakın Bir örnek daha . Konu yabancı dil Türkçe dtp'nin yaptıklarıdır .

Haber başlığı

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=294504

Ve bomba üyenin yorumu .

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1986848&postcount=21

( şunuda belirtiyim , özelde ve genelde yazılan küfürleri vs leri yazan üyeler bir kenara not ediliyor . Şahsıma karşı tabe . Hani birileri birilerini Teşir etmeye kalkıyor ya bende onları teşir ederim yeri gelir . )

Bunlar benim açtığım başlıklardan . Diğerlerinden belki 100'lerce böyle post bulurum .
Her başlığa yorum yazmıyorum , ama her görüşür okuyorum . bunlar benim başlıklarımdan bazılarından alıntı .
Ama isteyen olursa diğer başlıklardan da buralara saçma yorumlara örnekler verebilirim .
Koş koş Leke serbest kürsü'ye muhalif yazı açmış bir satırda sen post kas olayına dönüştü bölüm .
SizCe Bu üyelerin yaptıkları ney ? Duyamadım Birisi Önyargı mı Dedi ?

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
kutuplaşmalardan dolayı oluyor bu tartışmalar.
mantıklı davranışlar, alttan almalar, görüşlere saygı duymalar
ülkemizde olmadığı gibi forumdada yok.
az da olsa pozitif ve hümanist yaklaşımlar sergilense
bu tür olaylar olmaz. sakin olalım. birbimize laf atacağımıza
ortak paydalar arayalım.

Bence de Des'i dikkate almak lazım bu konuda....Yorumlarımızda daha dikkatli , seviyeli ve karşı tarafın görüşlerine daha saygılı olmayı öğrenebilirsek bazı sıkıntılar otomatik olarak çözülecektir..Lütfen aynı vatana hizmet için yetişmiş bireyler olduğumuzu , siyasi manada hepimizin amacının bu ülkenin refahı olduğunu unutmadan siyaset bölümünde paylaşımlarımızı yapalım...İzlenilen yollar farklı farklı , düşünceler taban tabana zıt olsa bile sonuç itibarıyla hepimiz aynı geminin içinde seyir halindeyiz...Lütfen bu ufak ayrıntıyı aklımızdan çıkarmayalım...​

mMUSTANGg' Alıntı:
rebel , kendide kabul ediyor objektif davranmadan önyargılı bir şekilde yönettiğini.. buna daha fazla söylenecek nasıl bir söz bulunur bilmiyorum.yöneticinin önyargıları varsa adil olması beklenemez...

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2026051#post2026051

burada 26.da sen ön yargını gözler önüne sermişsin zaten.

buda sözünü ettiğin pm deki mesajlaşmalar ;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce: seviye nerede??

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
mMUSTANGg´isimli üyeden Alıntı
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2022440

fare_07 yorumlarında tüm seviyesizce tavrını ortaya koyuyor . bunun farkındamısn? yorumlarında ;
la , la sen diye tabirler var. bunlar seviyesizlik değilmi?

fare_07 hesap soran tarzda çok seviyesizce yazmış 2 mesajınıda buda ortada. dolayısı ile bir tahrik unsuru yaratanda bu kişi.

konunun neden kapandığını açıklarsan sevinirim..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- cevap;
Her ne kadar sevıyesızlık olarakta algılanabılcek olsada.

Bu bı hakaret degıldır ve konuyla alakalı olarakta dusunceler ıcınde yer almaktadır!!

Sadece bı kısıye saldırı degıldırde.Bunu anlamanı beklemıyorum senın zaten ama yınede acıklıyorum umarım anlarsın

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

rebelin daha adaletli bir şekilde !!! sadece kendi inandığı değerleri taşıyan insanları koruyrarak değil !! herkese aynı derecede mesafe ile yöneticilik yapmaya davet ediyorum.

yoksa mesajları kimin anlayıp kimin anlamayacağı gibi kahinlikler !! ön yargılı tavırların burada daha çok şikayet mesajlarını oluşturur.rebel şikayetimi anlayacağını umarım !!!

mMUSTANGg şikayetinde %100 haklı veya haksız olsan bile bence bu konuyu forumun şikayet bölümüne taşımak başlı başına yanlış...Rebel bir yönetici olarak zaman zaman yanlış yargılarda bulunmuş hatta haksız kararlar vermiş olabilir ( insanoğlu elbet hatalar yapar) , ama bence şahsi meseleler özel mesaj yöntemiyle halledilmeli...Diğer türlü her gün yüzlerce konu açılır bütün yöneticiler hakkında şikayetler içeren...Kantarın topuzunu kaçırmamak adına yönetici arkadaşlarla olan diyaloglarımızı özel mesaj vasıtasıyla halledebiliriz bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri