Rebel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer arkadaşın da uyarılması gerekirdi diye söylemek istedim. Silinmiş olması tamamen senin takdirindir tabii.

Uyarıları herzaman tek mesaja baglı kalaraktan vermıyorum react0r ben yada bolumde bazı kural degısıklıklerınden sonra hıc uyarı vermeden banlatııgımız uyelerde bulunuyor forumda genel hal ve tavırlarına gore yada yada ozel mesajla uyardıgım uyeler olabılıyor bu yadaları cogaltabılırım. Uyarı konusunda

Mesajını edıtledıgım arkadasta sıkayet baslıgına bu yorumda bulunmus edıtledıkten hemen sonra.
leke900' Alıntı:
haklısın zaten R€B€L düzeltmiş kusura bakma R€B€L.

Goruldugu gıbı uyeden uyeye cok fark var!!! Hala anlayamayanlar olduguna cok emınım.

Ek not: Her uyenın banlanısında konu acılsın, her uyenın banında smodların ılgısı bu kadar cok olursa dahada sevındırıcı olur

Konu benım ıcın kapanmıstır soru varsa daha da alabılırım.

fare_07' Alıntı:
mesajlarımı laıntı yapmışşsın hakaret olarak hangisi algıladı o dahi beynin...terbiyesiz yaratık demişmiyim...peki sefil tarzı bi kelime varmı...la kelimesinide en can ciğer arkadaşlarımada sölerim...dediğim gibi belki kibar cümleler deil camiiye gitmemi sorgulayanlara kibar olmamı kimse beklemesin...ama senin terbiyesizce yaptıgın hakaretlerden hiç biri yok...hakaret olarak algıladıgın kelimeyi yada cümleyi söyle...ağlama konusuna gelince..konu kapatılınca yana yana şikayet konusu açan ben degilim :D

konuyu açan benim ve kapatıldığı zaman bunun nedeni öğrenmek isteyende benim !!!
bumu ağlamak ?? bumu yana yana yaklaşmak? tarzın yine çirkin yine edepsizce.

ayrıca konuyu neden kapattığını rebel hala belirtmedi..

yine taraflı davrandın rebel. incubus banlı fare hala ortalıkta cirit atıyor!!!

Aydam kaydırmaca karşısında duran insanlar neden objektif bir yöneticilik sergilemiyor anlamış değilim. Açık bir tahrik ve sokak konuşmasıyla hitap karşısında gösterilen tepki ile tahrike cevap verilen tepki arasında dağlar kadar fark var. Tahrik TCKda suç iken burada neden değil veyahutta aynı çizgide görüşe sahip insanlar olayın içinde yönetici olunca suç olarak görülmüyr mu.. Yapılan bir yanlış başka bir yanlış ile düzeltilmeye çalışılmış. Aynı cezayı başkaları da hakkediyor..

arkadaslar benim anlamadım neden namazı niyazı bu işlre katıyosunuz neden tarikat falan kelimeleri geciyor boyle bi konu da tamamen dısardan biri olarak rahatsız oldum kimse kimsenin hayat görüşüne ve özellikle namaz konusuna karışmasa iyi olmaz mı diger konular sizin gorusunuz ama burad formu yazıları takip eden binlerce kişi de var saygılar herkese.....

mMUSTANGg' Alıntı:
konuyu açan benim ve kapatıldığı zaman bunun nedeni öğrenmek isteyende benim !!!
bumu ağlamak ?? bumu yana yana yaklaşmak? tarzın yine çirkin yine edepsizce.

ayrıca konuyu neden kapattığını rebel hala belirtmedi..

yine taraflı davrandın rebel. incubus banlı fare hala ortalıkta cirit atıyor!!!

Sana ozel mesaj atmıstım.Senıde art nıyetlı bı kısı olarak gordugum ıcın bıraz alaycı bı ıfade kullandım ozel mesajdada bunu bılıyosun.

Dogru duzgun art nıyet olmadan sorulan sorulara cevap verırım, nıyetı bı kenara bırakıyorum sımdılık.

Konu kapandı cunku yaklasık 4 sayfalık yorum yapıldı ve bazı konularda belırlı bı asamadan sonra kısır dongu ıcıne gırılıyor soylenen sozler tekrar tekrar soylenıyor ve gereksız tartısmalara neden olabılıyor bunlar zaten konudada tartısma vardı bu yuzden konun kapanmıstır.

incu msn de görüşelim, ben yokken yazıyorsun sürekli...

ayrıca art niyetli olduğunu söylediğiniz insanlar ın listesini yönetimde paylaşabilirmisiniz sayın Rebel...

bizde bilelim, bizde paylaşalım ???

Free anlamıyorum senı daha acık konus

Yonetımde bısey paylasamam dısarı falan ucar sonra demı ama :hhmanD

Art nıyetlı ınsan yok art nıyetlı anlık durumlar veya belırlı bı surelık durumlar var.

22. mesajda belırttım "Goruldugu gıbı uyeden uyeye cok fark var!!! Hala anlayamayanlar olduguna cok emınım."

yanılmamısım olay burda bıtıyo 22. mesajımda

Ben bolumunde bı cok uyeyı uyarırım ama bı kısım var kı rebel bana karısamaz, eger karısırsa kesın taraflı davranır seklınde davranıs sergılıyor.
En ufak konu kapatmamda bı mesaj edıtlememde art nıyetlı olarak yaklasıyor.Rahatsız oldugum nokta budur. (bu cvp sana free)

incubus84' Alıntı:
Şu yazdığın msjları bi oku bide benim yazdığımı oku rebel bana zahmet olmasın diye alıntı yapmış sağolsun :D
Ondan sonra hala bana hakaret ediliyo diye ağlamaya devam edeceksen sana kolay gelsin

ya anlamıyorum adam bana aglıyosun diyince saygılı..ben adama aynısını diyince saygısızmı oluyorum...:saskin...aglama sözü sana degildi mustang..kimse durduk yere gocunmasın...mesajlarımdaki hakaret içeren kelimeyi söyleyin bende biliim....kaba olabilir ama asla belli bi kişiye hakaret etmedim....

Biraz daha yumuşak davranman gerekir diye düşünüyorum, hassas bölümlerden birisinde görevlisin. Birden parlayan insanlar olabilir, her zaman olmuştur, sen daha önce de böyle yaptın deyip direkt üzerine gidilirse üyelerin böyle düşünmesi normal olur bence.
Özel den konuşmayı denedinmi bilmiyorum ama banlanan arkadaşı tanırım, sessiz sakin bir arkadaştır. Suçsuzdur demiyorum, ama normalden fazla sakin olmak gerekli bunu biliyorum.

incubus84 'ün Banını ben kaLdırmı$tım.. Daha önce theozy tarafından banlanmıştı ban sebebi ise şehitLere bir söz söylemiş mesajında nedir bilmiyorum.. ocak ayında banlanmıştı banını açalı 1 ay bile olmadi.. banını açarken uyardım siyasete bulaşma vs. diye ama eski tas eski hamam devam ediyor belli.. iyi niyetLerimizi suistimaL edenLer hackheLL'de birak siyasete mesaj yazmayı geri dönüşüm kutusunda kapatıLan konuLari bile göremez.. Konu gereğinden fazLa uzamı$..

cLosed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri