Rebel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T

Banned
Reaction score
0
incubus84 konu basından berı ızlıyorum burayı baska yerle karıstırma lutfen

Nerde kaba tabırler, argo kelımeler varsa senın cumlelerın ıcınde bunlar bulunuyor, bunun yanında konuyla ılgılı senın zıttına yorum yapanlar olsada once bı saygı gostermeyı ogren!!

20 gun ban cezası alıyosun!

Konu kapanmıstır

Sen konuları hangi gözle izliyosun başından sonuna kadar ben farkındayım
Lan lun diyenler senin görüşünden olunca sorun yok biri cvp verince ki o biride ben olunca banlarsın :D
Bak Allah'ın işineki bugüne kadar entari giymedim sözümdende asla dönmedim sözüm orda banlama yetkisi olan smodlar baksın gerekeni yapsın Haksızlık karşısında bandan bundan korkup susacak kadar küçülmedim hiç bi zaman. O yönden sık canını Başka yerlerlede asla karıştırmam senden çok daha iyi bilirim hhdeki ortamları sıkma canını ...!!!

"Haksızlık karşısında susarsanız hakınızla birlikte şerefinizde kaybedersiniz" Hz. ALİ

Konu acık ve nettır

Fareye dırek olarak soyledıgın laflar bunlar
Sadece fareye degıl bunun gıbı 50 mesajını bulurum senın.Cezasıda bandır

incubus84' Alıntı:
tayyiple Peygamber kelimelerini çok sık kullanmaya başlamışsın burda lanla lunla efelenceğine adamakıllı Peygamber ne demektir onu öğren kimseyle bir tutulamaz bunu öğren ondan sonra kalk gel buralarda külhanbeyliği yap terbiyesiz yaratık
Sen lan lun dediğin Zaman Efendimizin makamını sıradan bi siyasi parti liderine yakıştırdığın zaman haklımı olduğunu düşünüyosun Bumudur kapasite..!!!
Adamakıllı konuşmayı öğren ondan sonra buralarda fetva ver.Din kelimesi cami kelimesi ne anlama geliyor bilmiyorsan öğrenmek için sor Laf olsun diye dayılık yapma klavye başından

Bırılerı bırılerının bı tarafını kaldırdıkca ben ındırmeye devam edıcem!!

Sende anca msn yazıslamalarınla kendıne taraf toplarsın bahsettıgın HH ortamı bu olsa gerek.

Konuyu uzatmanın bı anlamı yok 50 kez banlanıp hala buraya gelen adamlara cevap verme geregı duymucam :hhmanD

Kos msnden adam cagır tesekkur edıp bana sallasınlar :hhmanD

The EnD ;)

Ya gözüm anlamadığın benim bile kaale almıycağım kadar kalitesiz ve fırsatçı bi karaktersin
Senin için adam toplamak bi yana dursun seni kaale bile almam ama kendin gelip belanı benden bulmak gibi bi meziyet sahibi olmuşsun
Hadi şimdi bi smoda konuda farenin yaptığı yorumlarıda göster benim yaptığım yorumlarıda göster de banlancak birileri varsa smodlar banlasın

Haybeye esip gürleme Senin kişiliğinden bi beklentim yokki adaletine sığınıp senden adil bi tutum bekliyim

Gölgesini görünce ağlamaya başladığın bi insanı bu kadar kolay harcayabilceğini zannetmen senin acziyetinden diyor ve sana yönetim bölümünde bol bol haykırışlar diliyorum hani banımın açıldığı ilk gün yaptığın gibi :D

Rebel sen moderatörsün, kendince istediğin kadar haklı ol, aldığın görev senin panoyu modere etmekten başka sana ne gibi bir imtiyaz sağlıyor ? Incubus üye, herkes hata yapar, sen de düzeltmekle yükümlüsün ancak milletle dalga geçer gibi ya da onları 'ti' ye alır gibi yaklaşımlar içinde bulunursan başkaları ne yapsın. Senin onlardan ne farkın kalır.

R€B€L' Alıntı:
Konu acık ve nettır

Sende anca msn yazıslamalarınla kendıne taraf toplarsın bahsettıgın HH ortamı bu olsa gerek.

Konuyu uzatmanın bı anlamı yok 50 kez banlanıp hala buraya gelen adamlara cevap verme geregı duymucam :hhmanD

The EnD ;)

sanırım bana yazıyorsun rebel. açıkça nick verde kimi kasdettiğin ortaya çıksın.

haksızlık ettiğin ortada. o konuda ortalığı karıştıran fare 07 idi sen ona karşı bir uyarı yazdınmı !! hayır !! sen objektif davranmıyorsun !!

ayrıca buradaki yorumunda terbiyesizce. sen kimsenin dediğin gibi kalkan bir yan varsa !! indirme yetkisine sahip değilsin. adaletli ve adil olmalısın !! senin bu tavrınıda kınıyor ve diğer smodlara bir şikayet olarak sunuyorum.

şunuda sok kafana !! ben kimsenin adamı değilim. inandıklarımı söyler ve savunurum. bu seni rahatsız ediyor galiba. yada inandıklarım seni rahatsız ediyor galiba !!!

daha seviyeli olmanı tanımadığın kişiler hakkında yorum yaparken dikkatli olmanı bir ağabey olarak sana tavsiye ederim...

başbakanın bile lan lunlu konustugu bi ülkede camiiye gitmemi sorgulayan kişilere sayın die hitap etmemi beklemeyin.....rebele ve bana yaptıgın hakeretler ortada...halada kendine dindar de....biz tokat atıldıgında dier yanamızı uzatırız koçum...bizim islam anlayaşımızda şiddete yer yoktur,avatarındaki çocuk gibi şiddet dini olarak öğretmedi annem babam islamı bana,hoşgörü dini olarak öğretildi bırak chpliyi mhpliyi gayrimuslim bile girebilir yaratanın evine sen karışamassın....varsın senin gibi bi namaz kıldıgında bütün mahelleye reklam yapana müslüman desinler....saygı sınırları aşılmadıgı müddetce eywallah..ama sınırları zorlarsan bende terbiyesiz olmasını bilrim ..

R€B€L' Alıntı:
Konu acık ve nettır

The EnD ;)

Bir hackhell yoneticisi olarak, uslubun cok yanlis
Tamam yetkin var, yoneticisin ama kisisel saygi
herseyden onemlidir. Bu konu icin degil genel olarak
soyluyorum bunu, diger yoneticilerden ornek almalisin.
Yoneticinin bir durusu, ornek davranisi vardir, ama senin
normal uyelerden farkin yok, bunuda yasina verelim..

Fare_07' Alıntı:
.camii yaratanın eviyse kimin neden gittiiği sizi hiç ama hiç ilgilendirmez....bi müslüman sizzsiniz zaten...dierleri bişey bilmiyo...karışamazsınız kardeşim söz söylemeye hakkınız yok....yıllardır dinsiz die eleştirdiniz...camiiye gidincede dinli diyemi eleştirceksiniz....komik olmayın ya...akpliler dinlerine düşkün adamlarmışda...nerden biliyosun akrdaşim nerden biliyosun....nesin melekmisin...peygambermisin.....la şu konuda yemin ederim herkes din alimi kesildi...tayyipide peygamber yaptınız he.....

Fare_07' Alıntı:
.la sen çetelesinimi tutuyon milletim kılıp kılmadıgını... sanane milletin namazından sanane bi müslüman senmisin....namaz kılmakla müslümanmı olunuyo...iftira günah deilmi ...ben yanlış dindemiyim...bilip bilmeden kimsinde konusyosun...

al bakalım secde görmüşmü görmemişmi....deniz baykalı savındugumdan deil...şu konuda tayyipi utanmasanız peygamber ilan ediceksiniz....ibadet kulla yaratan arasındadır....kimin ne niyetle camiiye gittigini o bilir.........
Şu yazdığın msjları bi oku bide benim yazdığımı oku rebel bana zahmet olmasın diye alıntı yapmış sağolsun :D
Ondan sonra hala bana hakaret ediliyo diye ağlamaya devam edeceksen sana kolay gelsin

R€B€L' Alıntı:

The EnD ;)

Herhalde burada bahsettiğin adamlardan biri de ben oluyorum Rebel...Bence sadece yönetici vasfından dolayı forumun umuma açık yerlerinde daha dikkatli söylemlerde bulunmalısın.(Nacizane şahsi tavsiyem..Dikkate alıp almamak sana kalmış tabii ki)Diğer türlü görevi kargaşayı önleyip , forum ortamında sukuneti sağlamak olan yönetici arkadaşlar forumun orta yerinde "delikanlı gibi isim vermeden" bazı insanlara laf sokmaya kalkışırlarsa vay halimize...Yöneticiler böyle olursa forumun hali nice olur acaba...

Daha önce de başka bir arkadaşa söylemiştim ,sana da söylemekten çekinmeyeceğim: İnsanlara forumun orta yerinde "delikanlı gibi isim vermeden" laf sokmaya kalkışırsanız o insanların her biri size tek tek cevaplar verirler ve siz bu cevapları sığdıracak yer bulamazsınız....Keşke herkes şahsi meselelerini çözmek için özel mesaj denen teknoloji harikasını kullansa..Tabii ki buna İncubus84 ve Rebel de dahil...

incubus84' Alıntı:
Ya gözüm anlamadığın benim bile kaale almıycağım kadar kalitesiz ve fırsatçı bi karaktersin
Senin için adam toplamak bi yana dursun seni kaale bile almam ama kendin gelip belanı benden bulmak gibi bi meziyet sahibi olmuşsun
Hadi şimdi bi smoda konuda farenin yaptığı yorumlarıda göster benim yaptığım yorumlarıda göster de banlancak birileri varsa smodlar banlasın

Haybeye esip gürleme Senin kişiliğinden bi beklentim yokki adaletine sığınıp senden adil bi tutum bekliyim

Gölgesini görünce ağlamaya başladığın bi insanı bu kadar kolay harcayabilceğini zannetmen senin acziyetinden diyor ve sana yönetim bölümünde bol bol haykırışlar diliyorum hani banımın açıldığı ilk gün yaptığın gibi :D

Bu yazdıklarınla neyin ne olduğunu gayet güzel bir şekilde ortaya koymuş fare'ye karşı hitap ettiğin konuşma tarzınlada neler yaptığın ortada. Konu beni ilgilendirmese bile bu tarz konuşmalar yaptığın sürece haksızsın!

mesajlarımı laıntı yapmışşsın hakaret olarak hangisi algıladı o dahi beynin...terbiyesiz yaratık demişmiyim...peki sefil tarzı bi kelime varmı...la kelimesinide en can ciğer arkadaşlarımada sölerim...dediğim gibi belki kibar cümleler deil camiiye gitmemi sorgulayanlara kibar olmamı kimse beklemesin...ama senin terbiyesizce yaptıgın hakaretlerden hiç biri yok...hakaret olarak algıladıgın kelimeyi yada cümleyi söyle...ağlama konusuna gelince..konu kapatılınca yana yana şikayet konusu açan ben degilim :D

oooohoo bi tutturmussunuz REBEL yönetici oLarak usLübun yanLıs , tarzın yanLış , konusman yanLış... neye göre yanLıs , kime göre yanLıs ?? adam görewini yapıyor .. yada hakedene hakettiini werio diye düsman iLan ettiniz ..

FARE ; dedikLErine katıLıyorum .. da qime benzedikLeri beLLi ... 2 namaz kıLıp 22 mahaLLeye duyuruyorLar ...

LiderLeride ; 5 wakit kıLıp 5000 seçmene duyuruyor ;)

qime benzedikLeri beLLi , herşey ortada ...

rebeL görewini en iyi seqiLde yapmaya dewam kardesm ...

Eiffel sozum sıze degıldı once bunu bılın ama bunu ustunuze alınmanız benı gercekten cok uzdu, neden kı :hhmanD

Arkadas yonetım ıcınde olan herseyı bılıyomus ya vayy canına ya :durdurun İşte soz buraya!!

Farenın yazdıklarında ters kelımeler olabılır ama kımseye acıkca hakaret etmemıs. Orn : Terbiyesiz gibi vs vs kelımelerı yok kısılere konuyu kapsayan yorumlarıda var.Dıger konularıda ıncelersenız dırek hakaret olmadıkca ıncubusun mesajındakı gıbı davranıslarımı gozleyınız ?

Ben senaryoyu yazayım arkadas sallıcak,saldırcak forum ıcınde ama ona kımse dokunamıcak sonra bı mod bısey soyleyınce ona sıkayete konu acıcak falan masum rollerıne yatıcak =)
Moderatoru asagılamaya calısırken kendı yerın dıbıne gırıcek,
Sonra ban cezası meclısten oylamayla cıkarsa gelıcek :D odaa belkı vs vs.
Sıkeyet konusuna arkaadsı destekleyen dolusuyla uye gelıcek falan bıraz konusulcak kapanıcak.

The EnD yazmıstım ama kelıme yanlıs yere gıtmıs sanırım duzeltme oldu.

Kelıme oyunlarıyla ınce ınce sahsıma laf sokma kabılıyetıne daha tam erısemeyıpte kendı egosunu tatmın etmeye calısan arkadaslara sozum yok acıkalma yaptım :hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD

fare 07; 3392 tane mesajın var bunca mesaja rağmen hala nezaket kurallarını ve türkçe dil bilgisini, veya hackhell kurallarını öğrenememeni düşünmek yanlış olur galiba öyleyse nedir bu öfke?
Mustanga veya mustangın fikrine ayrı bir düşmanlığınmı var? Baz almamız gereken fikir ayrılıkları ve düşmanlıklarıysa bizim her mesaja ağız dolusu küfür yazmamız gerekirki ne bunu kendimize yakıştırırız neden kullandığımız foruma saygısızlık etmek isteriz sizdende bunu beklemek mutaala olmasa gerek.
Ayrıca din önemli bir husustur bu konuda aklına geleni klavyene dökersen tepki alman içten bile olmaz hassasiyet içeren durumlarda hassas yorumlar yapman iktiza eder.

Madem konu açılmış öz eleştiri yapabiliriz, incubusun mesajlarına bakıyordum, son silinen mesajı dikkatimi çekti;

leke900' Alıntı:
Ben asla %40 altında oy alamaz demedim her zaman dedim bu herifler gene gircek meclise çünkü bende etrafımdaki beyinlerin farkındayım.Ayrıca uğraşma boşuna arkadaşım bunlar anlamaz çocuk gibi %47 leri var bide özgür,insan hakkı saçmalığı daha ben bu ülkenin insanına ne diyim vata hainleri başbakan olmuş cumhurbaşkanı seçmeye çalışıyor pkk nın siyasi uzantısı meclise giriyor şu son 6-7 yılda artık kundaktkai bebek bile ermeni soykırıma inanıyor sizin gibilerde hala bu adamı destekliyor devam edin bakalım nereye kadar yürücek bu devlet.
incubus84' Alıntı:
Tükürmeden yutkunarak yorum yapmayı dene Beğenmesende Türk halkının %47 lik bir bölümünün beğenip seçtiği Başbakan Hakkında bu kadar kifayetsiz kelimeler kullanmamalısın

Bu iki yorumdan incubus84 ün yorumu siliniyor, bence biraz taraflılık söz konusu olmuş , diğer arkadaş ülkenin yarısının desteklediği bir kişiye vatan haini demiş, dolaylı yoldan ona oy verenlerde vatan haini olarak adlandırılmazmı ? , halk bilmiyor da bu arkadaşmı herşeyin doğrusunu biliyor, " vatan haini " gibi ülke siyasi terminolojisinde idamla cezalandırılmayla eş değer olan bir suçu ülkemizin başbakanına yüklüyor? Yarın herhangi bir açık oturumda aynı kelimeyi mesnetsiz aynı şekilde tabir edebilirmi ? tabiki hayır, ederse de kanuni yaptırımları olur. Rebel arkadaşımız mesajları silerken bunu da göz önünde bulundurmalıydı bence.
Konunun açılma nedeni olan yorumları da okudum, ve fare_07 arkadaşımızın daha ilk mesajında gayet ciddiyetsiz bir tutum içerisinde olduğunu gördüm, "la" ile başlayan sokak ağzı konuşmalarında kullanılabilecek kelimeler, ülkenin siyasi vitrinin de bulunan kişilerle ilgili olan bir haberde, siyasi bir konuda kullanılabilirmi ? bence kullanılamaz. Etkiye tepki meselesi incubus açık bir şekilde hakaret etmiş ve bu nedenle de 5 gün hakareti nedeniyle ceza almıştır, ama aynı şekilde yönetici arkadaşlarımız da keşke her zaman öz eleştiri mekanizmasını etkin tutabilseydi, ne bu konu açılırdı ne de kimsenin kalbi kırılmış olurdu.

türk ocağı' Alıntı:
fare 07; 3392 tane mesajın var bunca mesaja rağmen hala nezaket kurallarını ve türkçe dil bilgisini, veya hackhell kurallarını öğrenememeni düşünmek yanlış olur galiba öyleyse nedir bu öfke?
Mustanga veya mustangın fikrine ayrı bir düşmanlığınmı var? Baz almamız gereken fikir ayrılıkları ve düşmanlıklarıysa bizim her mesaja ağız dolusu küfür yazmamız gerekirki ne bunu kendimize yakıştırırız neden kullandığımız foruma saygısızlık etmek isteriz sizdende bunu beklemek mutaala olmasa gerek.
Ayrıca din önemli bir husustur bu konuda aklına geleni klavyene dökersen tepki alman içten bile olmaz hassasiyet içeren durumlarda hassas yorumlar yapman iktiza eder.

mesaj sayımla görgü kuralları arasında baglantıyı kursaydım size belki daha ii mukabele verirdim lakin adabımuaşeret kurallarımı ailemden..türkçe dil bilgimide türkçe öğretmenimden aldım lakin sizin konuştugunuzda gerçek türkçe deil....

son olarak tanımadıgım kimseyle düşmanlıgım olamaz...fikirlerine karşı olabilirim ama saygı göstermek zorunda oldugumuda bilirim..

incubus84' Alıntı:
incubus84 konu basından berı ızlıyorum burayı baska yerle karıstırma lutfen

Nerde kaba tabırler, argo kelımeler varsa senın cumlelerın ıcınde bunlar bulunuyor, bunun yanında konuyla ılgılı senın zıttına yorum yapanlar olsada once bı saygı gostermeyı ogren!!

20 gun ban cezası alıyosun!

Konu kapanmıstır

Sen konuları hangi gözle izliyosun başından sonuna kadar ben farkındayım
Lan lun diyenler senin görüşünden olunca sorun yok biri cvp verince ki o biride ben olunca banlarsın :D
Bak Allah'ın işineki bugüne kadar entari giymedim sözümdende asla dönmedim sözüm orda banlama yetkisi olan smodlar baksın gerekeni yapsın Haksızlık karşısında bandan bundan korkup susacak kadar küçülmedim hiç bi zaman. O yönden sık canını Başka yerlerlede asla karıştırmam senden çok daha iyi bilirim hhdeki ortamları sıkma canını ...!!!

Arkadaşım Öncelikle Haklı Bile Olsan Konunda Böle Bir Giriş Yaptıın İçin Zaten Hatalısın Konuşma Tarzından Dolayı Bu 1...
Diğer bir Yandan Konuya Baktıımızda Karşıt Görüşlere Laf Ederken Önce Kendine Bakıp Böle Konuşman Gerektiini Bilmen Gerekir Burası Herkesin Kafasına Göre At Koşturacağı Bir Mekan Değil Olmadı Olmıyacakta Görüşlerini Verirken Küfür Etmesende Belli Edep Ahlak Sınırlarını Zorlayıcı Ortalığı Kışkırtıcı Davranışlar İçine Girmen Bile Ban Yemene Sebeptir Sonuçta Hiçbir Mod Üye Banlama Meraklısı Değildir Konuyu Açmadan Önce Biraz Empati Yapmayı Da Denemelisin Hayat Sacede Senin Düşüncelerinden İbaret Değil Farklı Düşünceleri Benimsemesende Saygı Duymayı Bilmen Gerekli...

Reactor ;

Edıtledıgım mesajlarda,edıtlenılmıs mesajlara sonradan yorum yapanların yorumlarınıda her zaman sılerım.

Sılmezsem eger edıtlenılmıs mesajın edıtlenılmıs kısmana yorum yapan arkadasın yorumunu
Bu durumda orayı edıtlememın bı anlamı kalıyormu sence ?

Kı zaten yorum tamamıyle edıtlenılmıs kısmadır oyle degılmı? Bunda bı art nıyetım yok ozelstırıde gerekmıyor bu konu hakkında cunku dogrusu bu olmalı eger kı degılse bı abım ve smod olarak ne yapabılırdım ?

(not bu baska bı konudur aynı konu ıcınde aramayınız)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri