Realtek High Definition Audio Driver R1.65 (yardım)

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned

bi zamandır vistadan kurtulup xp e geçmenin yollarını arıyordum .. zor da olsa yaptım ..baya uğraştım ama neyse ...

driverlerimi yükledim xp ' e .. herşy tmm şimdi ses problemi var ..

acılısta hata veriyor

arfy2-2.jpg

tekrar yüklemeye çalışıyorum verdiği hatada :

arfy1-1.jpg

arkadaşım şimdi sen ne istiyorsun ben tam olarak anlamadım:D uykususluktanda olabilir biraz acıklarsan

istediğim şey ses duymak :D başka ne olcak yahu :D

ses driverini yüklemiştim .. pc acarken resim 1. deki hatayı veriyor ..

tekrar yükliyeyim dedim 2. resimdeki hatayı veriyor :D

anlasılabildimi :D

ilgin için gene de teşekkürler :D

aynı sorun bendede var arkadaşım 2 gündür uğraşıyoruz hala bir çözüm bulabilmiş değiliz eğer sen bir yolunu bulursan yardımlarını lütfen bizden esirgeme [email protected]

ßilgisayarın Setup Menusunden Kapalı Olabilir ßence ßi Oraya ßak. Eskiden Pc ye Ses Driver Yüklemeden Önce Directx Son Sürümünü Yüklerdik Sonra Ses Driveri Yuklerdik ßide ßunu Dene.

arkadaşim ayni problem bended oldu vistadan xpye gecince. driverini intelin sitesinden indirip kurdum sorun çozuldu

ses driverini kurarken çakışma olduğundan bu sorunu veriyor ses driverini komple kaldırın pc den yada sistemi geri yükleyin en baştan tekrar ses driverini kur sorun düzelecektir..

bu sorun bende vardı yanlız ben halledenlerdenim:)
bi kere şundan emin ol kurdugun driver dogru driver mi?
cevabın evetse ilk basta UAA yı kurmalısın sonra
"motherboard_driver_audio_realtek" i internette ara heryerde vardır bulursun direkt. sonra bunu kur.

en sonda artık dogru dirveri kurarsan sorunun cözülecektir.

not: yanlıs driverlar yükleyip kaldırsıysan sorunun cözülmeyebilr
regedit kayıtlarını temizle öyle kurmayı dene.
bunlara ragmen olmuyosa driverin büyük bi ihtimalle yanlıstır. dogrusunu bulana kadar dene. ben de asus un f3 jc var. sorunumu böyle cözdüm
sana kolay gelsin

arkaslar benim bu ikinci resimde sorun var 5 gundur lutfen yarim edin

Selamlar

aynı sorun bendede vardı uzun bir araştırmadan sonra çözdüm
windowsun bir hd sürüsü yaması var o yüklü olmazsa kesinlikle kuramazsınız
kb888111 kodlu yama microsoft dan bulabilirsiniz.
önce program ekle kaldırdan yüklediğin ses realtek kaldır ondan sonra dene kalmıyorsa bu yama yüklenmeye çalışılmış yarım yüklenmiş olabilir.onuda kaldır tekrar dene olması lazım gene olmazsa kb888111 kodlu dosyayı winrar ile aç içinde commonfiles diye bir klasör var onun içindeki dosyaları göster.
kolay gelsin.

bu konuya cevap yazan herkese teşekkürler. bende vistadan xp'ye dömdüm delirecek noktaya geldim... yarın İnşallah burdaki olaylara dikkat ederek çözeceğim olayı... saygılarımla

Ekran kartının dll sini yedirmeye çelış. İnanmıyacaksın ama bendede olmuştu yaptım gerçekden çalıştı. benim ekran kartı eax1550 ses kartı seninkiyle aynı.

Geri