(reactor) 'un bana gıcıklığı mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
Açtığım tüm konularda ve de başlıklarda sorunlunun benle bir sorunu olduğu kanısındayım ki sacma sapan şeyler yazıyor ... dün zamanım yoktu bu konuyu dile getirecektim ... doğum günümü kutlama amaçla qkartal arkadaşımız açtığı bi başlığı kapatmış!! kapatmakla kalmamış birde yazdığı mesaja bakarmısınız ...

http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=12794&page=2&pp=10

açılan bu başlıkta hackhell deki arkadaşlardan bi mesaj beklerken sacma sapan mesaj sorunlu dan geldi ...hatta hatta forumda çok kişiden mesaj bekliodum .. konuyu o sırada 6 kişi daha görüntülüyodu ve de mesaj atacaklardı doğum günü kutlaması için .. bu gıcıklık niye ? varsa bi sorunun banlarsın siteden atarsın dostum eğer sitenin sahibi ve de kuralların dışına cıktıysam ?! ki ne sitenin admini sin, ne de kuralların dışına cıktım ben !!
eğer yapılması ve de uygulanması gereken ceza varsa ben burdayım ... burası yol gecen hanı değil eğer bana bi gıcıklığın varsa açtığım konulara mesaj atmazsın olur biter dostum ...
bu arada bu başlığı acma gereği duyduğumdan actım ...eğer bu forumda görevliysen açılan tüm başlıkları denetim altına almalı ve de haksız yere konu kapamamalısın !
... açılan başlıkta da msn adresini ver ordan konuşalım dedim sana ben ama yine de vermedin ...

umarım attığım bu başlıkta düzenlemeler yapılmaz .. kede başlığa kelepce vurulmaz ki ne hakla vurulacak ta tartışma konusu ... ama bu başlığı tartışma ve de polemik amaçlı açmıyorum .. eğer haklıysam sonuna kadar giderim benim felsefem de bu ...

Birileri de yalakalık yapmasın harbi olun şimdi ne ise o haklı olan benmiyim yoksa sorunlu mu ?

haklımıyım ...haksızmıyım ?

Arkadaşım burası mahkeme degil reactor arkadaşımız smoddur admin den sonra butun yetkilere sahip tir başlıgı kilitliyorum o gelince açar sana açıklamasını yaparburda her konu için o haklı bu haksız konusu yaparsak çok uraşırız ..

haz duymak vardır,senin bulunduğun ortamdan haz duyamıyorum, sana gıcık oluyorum niyemi, anama kadar küfreden bir aşşalığın mesajına alıntı yaparak destek verdiğin için, niye mi hemşeri ayaklarıyla yakınımda bulunup bu sitenin düşmanı olan küçük çöplüklerde arkamdan öttüğün için,niye mi bu forumda içten pazarlıklı kişiler istemediğim için..

yeterLi cwp snrm weriLmiş. bence basligi kapatn gereksz bi tartismaya neden olucak. ozelinizde cozun sorunlarınızı...

Beyler Sakin Olalım Ya..!

50 kere soledım sıze forumda kısısel haraket edılmesını ıstemıyorum dıye bu yuzden hatta cok elestırıldım ama kural basıt... Forumda ne olursa olsun kısısel haraket edemez kımse eger acılan baslık forum kuralları cercevesındeyse o baslıgı kımse keyfı kapatamaz anlasılmıstır umarım demek ıstedıgım..... Kişisel problem için pm yada msn kullanın pls....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri