REİS...Sen Üşüdün, Bizim içimiz Dondu...

bereketim

New member
Reaction score
0
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde beraberindeki 5 kişi ile bindiği helikopteri düşerek hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Mamak Cezaevi'nde yıllar önce yazdığı 'Üşüyorum' şiiri şimdi ayrı bir anlam kazandı. Türk milliyetçiliğinin efsane lideri, siyasitin vakur ismi Muhsin Yazıcıoğlu 25 yıl önce kaldığı Mamak cezaevinde yazdığı "Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır, Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum." dizeleriyle şiirine başlamıştı.

50 saat boyunca içinde olduğu helikopterin kar tipi altında kalan enkazına ulaşılımayan Yazıcıoğlu'nun şiiri, "Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim, Güneşimi kapatmayın, Beton çok soğuk, üşüyorum." dizeleriyle bitiyor.

İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve okuduğu 'Üşüyorum' şiiri

Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum..

Kaynak

(Muhsin YAZICIOĞLU)​

tüm türk islam aleminin başı sağolsun...

sevmesem bile gecmis olsun sevenlerine

güzel yurdumda kimisi yanarak ölür kimisi donarak ölür.

devletimiz sağolsun her şeye zamanında müdahale etmekte üstüne yoktur.

dikkatimi çeken bir noktada alperen ocaklarının aranması gereken noktaları üstüne basa basa söyledikleri halde akut ekiplerinin verdiği koordinatlara rağmen bu noktalarda aramaya en son bakılması akla acaba sorularını getiriyor.

Donarak ölen muhsin yazıcıoğlu ve beraberindeki insanlara Allahtan rahmet diliyorum.

Sivasta yanan insanlarada rahmet diliyorum.

Sivaslıların ve Milletimizin başı sağolsun.

dikkatimi çeken bir noktada alperen ocaklarının aranması gereken noktaları üstüne basa basa söyledikleri halde akut ekiplerinin verdiği koordinatlara rağmen bu noktalarda aramaya en son bakılması akla acaba sorularını getiriyor.

aynen bilader ..bana da bu işte bi dümen var gibi geliyor :saskin

aynen bilader ..bana da bu işte bi dümen var gibi geliyor :saskin

bencede kordinatları belli yeri belli ama başka bi yerde aranıyor bi katagulli var... sen git pkklıların dağın içindeki yerini bile tespit et ama olayın olayın olduğu yer belli herşey belli 2 gün sonra bul... ne kadar görüşlerimiz zıt kutuplar olsada... Tüm Alperen ocaklarının,sağcı görüşün ve tüm türk siyasetinin başı sağolsun...:goz::goz::goz::goz:

bencede kordinatları belli yeri belli ama başka bi yerde aranıyor bi katagulli var... sen git pkklıların dağın içindeki yerini bile tespit et ama olayın olayın olduğu yer belli herşey belli 2 gün sonra bul... ne kadar görüşlerimiz zıt kutuplar olsada... Tüm Alperen ocaklarının,sağcı görüşün ve tüm türk siyasetinin başı sağolsun...:goz::goz::goz::goz:

burnuma bir fetokulli kokusu geliyor ....

Kanal D ye acıklama yapan bir köylü :
" Helikopterin düştügü gün biz maraş bbp il başkanına yeri konusunda bilgi verdik ama bizi dinlemedi "

Kendi içlerinde bi katakullı bile olabilir.sonucta bunun adı siyaset

ALLAH rahmet etsin ölenlere bbp liler ve ölenlerin yakınlarına da sabır versin yazıcıoğlu daha öncede 20 ye yakın kaza geçirmiş ? ayrıca 1.2 konu daha var

1 çatlı nın kardeşi katılıyormuş galiba bbp ye bu sebeple mevzu olabilir

2 ergenekon 2. iddanamesi ne bilgi ve belge verdi mevzusu olabilir

3 aydın doğan ın damadıymış galiba kiralanan helikopterin sahibi mevzular var

eee muhsin beyde onurlu, yerli bir insan, ona buna satmamış, kendini, artı devlet sırlarını açıklamayan, ender insanlarımızdan ???

eee muhsin beyde onurlu, yerli bir insan, ona buna satmamış, kendini, artı devlet sırlarını açıklamayan, ender insanlarımızdan ???
emin olabilirsin.

helikopter enkazı hakkında

47 saatlik aramanın ardından enkaza çevre köylerden bir muhtarın topladığı avcılar

ulaştı.toplam 17 kişilik gönüllü ekibin başındaki muhtar kanal 24e canlı olarak cep telefonuyla

bağlandı ve konuşmasının bir yerinde "enkaz okadar açık bir alandaki nasıl aramışlarda

bulamamışlar hayret doğrusu " dedi (yada söyledikleri hemen hemen bu anlama geliyordu)

hatta alan o kadar açıkki kendimizde donma tehlikesiyle karşı karşıyayız,kendi canımızın

derdine düştük dedi. inanmayanlar kanal 24 ün bu gün akşam saatlerinde yayınlanan

moderatör kuşaklarını tarayabilirler. muhtarın söylediği bu cümle aslında ortalığı baya bir

karıştıracağa benziyor. başta merhum yazıcıoğlu olmak üzere kazada hayatını

kaybedenlere allahtan rahmet dilerim yakınlarının ve türkiyenin başı sağolsun....

Konular birleştirilmiş ve kaynak linki eklenmiştir..

Tüm Türkiyenin başı sağolsun kendisiyle iki kez konuşmuştum bir kaç yıl önce üzüntü verici elem bir

hadise Cenab-ı Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun acılı ve kederli ailelerine sabırlar versin.

Başımız Sağolsun.

Bulunmaz bir düşünür,

Bulunmaz bir dost,

Bulunmaz bir karakter,

ve Yok olmayacak olan bizler;

Senin takipcilerin...

haberi ilk duyduğum andan beri gözüm televizyonda içim cız etti gerçekten

kendisine allahtan rahmet ailesine sabır dostlarına başsağlığı diliyoruz

hala tüylerim diken diken

üşüyorum şiirini yazıcıoğlu nun kendi sesinden dilemek için TIKLAYIN

Hakkını helal et Başkanım...

Hakkını helal et, affet bizi Başkanım...

Bugün yoksun aramızda, bir kez bile reklamını yapmaya tenezzül etmeyen, ne mitingini, ne seçim klibini, ne adaylarını, nede dosdoğru sözlerini aktardığın konuşmalarını yayınlamayan televizyon kanalları üç gündür senden bahsediyor. Olsun başkanım demek ki hatırlanman için Hakka ruhunu teslim etmen lazımmış.

Seni hep yedekte sayan, bir kez olsun destekleme ihtiyacı hisssetmeyen sözüm ona milliyetçi-maneviyatçı gazetelerin köşe yazarları kardeşimiz gitti, yıldızımız kaydı diyerek gözyaşları içerisinde senden bahsediyorlar ne büyük vatansever ne büyük müslüman olmandan dem vuruyorlar. Affet onları başkanım zaten hiç sitem etmedin onlara. Ölmen gerekiyormuş başkanım, senin ne büyük dava adamı olduğunu dillendirmeleri için can vermen gerekiyormuş.

Uğruna göğsünü siper ettiğin, kısacık hayatını adadığın, herşeyden aziz bildiğin Türk Milleti senin için ağlıyor. Onaltı yıllık partini bir kez olsun desteklemeyen, oy vermeyen, seni o başkanlığa layık görmeyenler şimdi Adam gibi adamdı diyor gözyaşı döküyorlar. Siyasetinin dürüstlüğünden, dosdoğru, dik ve milli duruşundan bahsediyorlar. Hiç yüzünü güldürmediler Başkanım, kendi hemşehrilerin bile meclise zor gönderdi seni. Bugün sivas ağlıyormuş Başkanım. Senin partine bir belediye başkanlığını bile çok gören sivas ağlıyormuş. Senin örnek bir siyaset adamı olduğunu anlamaları için Cenab-ı Hakka kavuşman gerekiyormuş.

Devlet-i ebed müddet dedin ömrün boyunca, senki sana işkenceleri, hücreleri layık gören devletini batılı müfettişlere şikayet bile etmedin. Seni ezenlere bile sahip çıktın. O devlet ki suçsuz yere seni yedi buçuk sene hapsetti, hayatı sana zindan etti, dağlarda ölüme terketti. Bir kez bile sitem etmedin devletine ve şimdi bu satırlarımızı okusan bizide azarlardın çünkü Baba bildin devleti ve bilmemizi istedin. Öyle olsun Başkanım ama söz veriyoruz sana, ya devlet ülküleşecek ya ülkücüler devletleşecek. Bu sefer tutacağız sözümüzü. Bu azmi yakalamamız için seni feda etmemiz gerekiyormuş.

Mitingler iptal oldu başkanım halbuki daha beş gün önce çamurlu bir futbol sahasını reva gördüler sana, bir köşeye ittiler, kocaman hoparlörlerle bastırdılar sesini şimdi iptal ediyorlar mitinglerini bütün meydanları sana bıraktılar başkanım. Artık meydanlar tabutunu ağırlayacak, cenazeni kaldıracak.

Genel merkezi bile ısıtamıyor diye seni terkedenler bugün çileyle yürütmeye çalıştığın genel merkezindeler, içerisini yanık yürekleriyle öyle bir ısıtmışlarki yangın yerine dönmüş. Rahmetle ananların, ağlayanların söze başlarken ilk cümleleri; "Aynı siyasi çatıda değildik amma..." diye başlıyor başkanım. Bugün hepsi aynı çatıda. Genel merkez ısınmış, yolunu bile bilmeyenler akın etmiş, gözünaydın başkanım, tüm ülküdaşların tek yürek olmuş senin mekanındalar, ama sen yoksun senin gitmen lazımmış.

Affet bizi Başkanım, Hakkını helal et.

Emanet ettiğin bayrağı devraldık, burçlara dikmek için canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz.

Uğruna ömrünü adadığın İlay-ı Kelimetullah için nizam-ı alem davanı, yükseltmek için çabaladığın Türk-İslam ülküsünü, son nefes, son nefer, son damla kana kadar savunacağımaza söz veriyoruz.

Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin.

Diyecek söz bırakmadın ,Başkan...

Ama,ama eminim ki;
bir gün gelecek ve dağdaki 3-5 çapulcuyu uzaydan gördüğünü iddia edenlere,seni nasıl bulamadıkları elbet sorulacaktır.
Sen şimdi,yerinde rahat ve sıcak uyu....
Biz senin yerine üşürüz...

Maraş İntikamını Aldı...

Katliam deyince akla ilk gelen oydu

Balgat katliamı
Bahçelievler Katliamı
Sivas Katliamı
Hrant Dink suikastı ve ardından bu suikastı gerçekleştiren Yasin HAYAL'in ailesine para yardımı yaptı
ve
MARAŞ KATLİAMI ve daha niceleri

acaba kaderin bir cilvesi midir bu?
acaba MARAŞ intikamını mı aldı ?

Geri