Ratiosuz ilk Türk Torrent sitesi

CoFix

New member
Reaction score
0

Değerli Torrent KUllanıcıları;

Türkiyenin ilk ratiosuz yani indirme oranı tutulmayan torrent sitesi www.TorrenTurka.net bugun itibariyle açılmıştır.

TorrenTurka yönetimi olarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayız. İndirme oranları yani download miktarları tutulmayan ilk Türk Torrent sitesi olmanın gururunu yaşıyoruz. Ratiosuz download keyfi sadece bizde.

Yeniliklerimiz bunlarla sınırlı değil Çok kısa bir süre içinde FTP access ve 1 gbit server ile pretime(güncel film,oyun,dizi..) dosyaları ilk elden ve en hızlı bir şekilde siz sevgili torrent kullanıcıları ile buluşturacağınız.

Sitemizin sahibi TheLastKinQ kendi TV riplerini en hızlı ve kaliteli bir şekilde siz dizi severlerle diziler bittiken birkaç dakika sonra ile buluşturacak.

Tek düşüncemiz kendimize ait özel ve farklı projelerimiz ile sizlere bir nebzede olsa farklılık yaşatabilmek. Sizlerinde desteğini alarak hep bir ileri gitmek istiyoruz. Şimdiden yardımları esirgemeyen kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliriz..

Üye Olurken lütfen Hotmail ve Live Msn Adreslerini kullanmayınız. Gmail kullanmaya özen gösteriniz.

TorrenTurka Yönetimi..

Üye olmak için tıklayınız..

basarilar diliyorum cok guzel bir site olmus

Kurtlar Vadisi- Pusu 'nun yarın yayınlanacak yeni bölümü başta olmak üzere avrupa yakası, yaprak dökümü, kavak yelleri gibi birçok dizinin yeni bölümleri dizi bittikten hemen sonra seedbox desteği ile sunulacaktır.

Şuan için alımlar davetiyelimi bilmiyorum ama davetiye istiyen olursa yardımcı olurum torrenturka.net

Geç Kalmayın!

Arkadaşlar çok kısa bir süre sonra üye alımları kapanacak sadece davetiye ile üye alımı yapılacaktır. Lütfen üye alımı açıkken üye olmakta geç kalmayın.

Sevgili Torrent Kullanıcıları,

Sizin sayenizde çok hızlı bir şekilde büyümekte ve gelişmekteyiz :) Sitemiz için ilk seferde amaçlanan üye sayısına ulaşmamıza rağmen henüz üye olmamış arkadaşlarımız için bu Cuma akşamına kadar üye alımını devam ettiriyoruz. Cumadan sonra davetiye sistemine geçeceğiz. Çok geç kalmadan üye olup sitemizdeki yerinizi alınız ;)

www.TorrenTurka.net Yönetimi...

Ratiosuz olması iyi olmuş ama uzun ömürlü olur umarım...yabancı sitelerde seed sayısı fazla olsa da türkler indirdiği dosyayı ratio olmadığı zaman hemen çekiyo...Hızı pek iyi olmaz gibime gelio ama Türk dizilerine ratiosuz ulaşabileceğimiz tek site gibi gözüküo ve güzel olmuş

Yalnız bişi sorcam...Madem ratio önemli değil altın,gümüş sunum neden var?

davetiyesi olan varmı bana gönderebilirmi:)

davetiyesi olan varmı?

davetiyesi olan varsa ltfn.tesekkurler simdiden

Hata Oluştu!
Sitemize sadece davetiye sistemi ile üye kabul etmekteyiz.
Lütfen kendinize davetiye edinmeye çalışın.

ben de isterem:p

torrent ne demek ratiosuz ne demek biri izah edebilirmi?

Geri