sabuncu
New member
Bu nedir Ratio maker galiba torrent le alakalı bi şey google aradım bulamadım ! yardımcı olursanız sevinirim !!!!!!!!:clap
Arkadaşım ben sana özetlim durumu;
nrpg ratimaster programı torrent sitelerinde ratio yu hileli bir yoldan arttırmaya yarar. programda hangi dosyayı fke upload yapmak istiyorsanız açarsınız, upload hızı girersiniz eğer dosyayı daha önce bilgisayarınıza indirmemişseniz download hızı girersiniz prog. torrent trackerına upload-download yapar gibi gözükür ama yapmaz. Genelde çoğu trrackar bunu yer ama anladıkları zamanda direk banlarlar.
Bı işin en önemli noktası up ve down hızını kıvamında bırakak örneğin 5000 kb/s ile upload yaparsanız trackerda 5 dk banlanmadan duramassınız. onun için mümkün olduğunca hız konusunda dikkatli olalım özelliklede Türk trackarlarda 2 kat daha fazla dikkatli olalım. türk trackerlarda 350 kb/s yi yabancılarda ise 600-650 kb/s yi geçmeyelim.
Programın kullanımı hiç zor değil zaten. programlar bütün işlemlerinizi tek bir pencereden yönetiyorsunuz.bi kaç kere kullandımı anlarsınız..
o zmn torrent dosyasını indirecem sonra upload edip siteye kakalayacam doru mudur ? bi de şunu resimle özetlersen çok hayra geçer valla