Rast gele konuları kapatmayın...

besiktas_81

Banned
Reaction score
0
adamlar aşağıda şikayetlerini belirtmiş.. bizde benzer bir şikayet paylaşıcaz. hyr adminin biri koun kapanmıştır demiş.. kapatmış konuyu bu ne ya. yani diyorsunuzki bizim sözümüzün üstüne söz yok bizim istediğimiz konular açık kalacak. ben böyle paylaşımın içine tüküreyim. bırak adam bi derdini anlatsın yaa. herseye olduğu gibi bunada verecek cevap vardır.. hemen kapatın konuyu hemen çabukk ooo çok geç kaldınız..... Millet size gülüyor .... bide şu reklamlar hackeli ticare kazanç kapısına çevirdiniz ya bravo....

bide şu reklamlar hackeli ticare kazanç kapısına çevirdiniz ya bravo bu lafını kınıyorum arkadaşım bu site nin ayakta durması için reklama ihtiyacı oldugunu bütün üyeler biliyor ama kendini bilmez 3 veya 5 kişi taktılar reklamlara

AlaınDelon' Alıntı:
bide şu reklamlar hackeli ticare kazanç kapısına çevirdiniz ya bravo bu lafını kınıyorum arkadaşım bu site nin ayakta durması için reklama ihtiyacı oldugunu bütün üyeler biliyor ama kendini bilmez 3 veya 5 kişi taktılar reklamlara

AYNEN KATILIYORUM....

çok komiksin
kapatılan konuların hepsinin sebebi var
biraz okursan belki anlayabilirsin
ayrıca site ücretsiz herkese
fakat bu olayn bir maddi yönü de var
reklamların alınma sebebi budur
ticarethane kelimesi hiç yakışmamış

FLeTCh®' Alıntı:
çok komiksin
kapatılan konuların hepsinin sebebi var
biraz okursan belki anlayabilirsin
ayrıca site ücretsiz herkese
fakat bu olayn bir maddi yönü de var
reklamların alınma sebebi budur
ticarethane kelimesi hiç yakışmamış

adam demişki ŞİKAYETM VAR: artık eskisi gibi aradığım konuları bulamıyorum demiş.. reklamra açılıyor virüs giriyor demiş... ve benzer şikayeti olan kisiler bu başlığın altına yazı yazmak isteyecektir.. ama yok hemen biri gelmiş.. çalışma yayoruz biz. tamam konu kapandı demis... sende kalkmış sebebi var diyorsun. burada komiklik yapmıyoruz.. bisey anlatıyouruz...

arkadaşım belki görüntü çok güzel değil ama bu işler o kadar basit yürümüyor
o yüzden bazı şeylerin yürümesi için bunların yapılması şart

konuların kapatılması olayınada gelirsek her kapatılan kon mutlaka sebeb belirtilerek kapatılıyor ve mantıklı bir sebebi oluyor

dreamr' Alıntı:
arkadaşım belki görüntü çok güzel değil ama bu işler o kadar basit yürümüyor
o yüzden bazı şeylerin yürümesi için bunların yapılması şart

konuların kapatılması olayınada gelirsek her kapatılan kon mutlaka sebeb belirtilerek kapatılıyor ve mantıklı bir sebebi oluyor

dostum ben farklı bisey demiyorum.. konuların hiçbiri kapanmasında demiyorum. adam derdini anlatmış insan gibi bu öneri ve şikayetlerbölümündeki kapatılan konuları bir inceleyin.. şikayet paylaşıyor .. kimse cevaplamadn hemen biri girip kapatıyor.. hani sen konusşma bakiim hııım acı biber sürerim der gibi.. bu bir saygısızlıktır.. insanlar sikayetlerini yazacak.. benzer sikayeti olacak kisilerde.. altına cevap yazıp görüs belirtecek.. elmayla armutu karıstırmayalım.. yanlış olana yanlışsın demesini bilmek lazım..

reklam konusunda elbetteki sitenin ayakta durması için reklama gerek var biliyorum ama fazlasını kazanmaya çalışanların olduğunu kimse inkar etmesin....

besiktas_81' Alıntı:
adam demişki ŞİKAYETM VAR: artık eskisi gibi aradığım konuları bulamıyorum demiş.. reklamra açılıyor virüs giriyor demiş... ve benzer şikayeti olan kisiler bu başlığın altına yazı yazmak isteyecektir.. ama yok hemen biri gelmiş.. çalışma yayoruz biz. tamam konu kapandı demis... sende kalkmış sebebi var diyorsun. burada komiklik yapmıyoruz.. bisey anlatıyouruz...

gerekli göürldüğü takdirde konular kapatılıyor
mesela senin açtığın bu konu kapanmamış neden???
çünkü forum kurallarına aykırı bişey göremiyorum ben burda
ama bi sürü konuda tartışma,hakaret vb. durumlar olduğundan konu kapatılıyor.
kapatılan konuların sayısının fazlalığı seni yanıltmasın.

aradığı konuları bulamayanlar için forumu suçlamak hata olur
arama butonu var
doğru kelimeler yazılması halinde verilmiş olan her şey bulunabilir.

reklam açılmasını engellemek çokta zor değil
ad aware ve benzeri programları kullanan birisi bunlardan da şikayetçi olmaz.

başka sorunu olup çözüm isteyen var mı?

ayrıca reklam gelirleri ve forumun aylık maliyetini bilmeden yöneticilerin daha fazlasını kazanmaya çalışıldığını nasıl iddia ediyorsun o da ilginç bir nokta :)

besiktas_81' Alıntı:
dostum ben farklı bisey demiyorum.. konuların hiçbiri kapanmasında demiyorum. adam derdini anlatmış insan gibi bu öneri ve şikayetlerbölümündeki kapatılan konuları bir inceleyin.. şikayet paylaşıyor .. kimse cevaplamadn hemen biri girip kapatıyor.. hani sen konusşma bakiim hııım acı biber sürerim der gibi.. bu bir saygısızlıktır.. insanlar sikayetlerini yazacak.. benzer sikayeti olacak kisilerde.. altına cevap yazıp görüs belirtecek.. elmayla armutu karıstırmayalım.. yanlış olana yanlışsın demesini bilmek lazım..

reklam konusunda elbetteki sitenin ayakta durması için reklama gerek var biliyorum ama fazlasını kazanmaya çalışanların olduğunu kimse inkar etmesin....

sen önce şikayetini dile getirmeyi öğren sonra konu aç öneri şikayete açılan bu konuların haddi hesabı yok adminler herkese aynı cevabı vermekten bıktı bunun için SABİT BAŞLIK bile açıldı bu konuyla ilgili başlık açılırsa kapanacak dendi.

besiktas_81' Alıntı:
adamlar aşağıda şikayetlerini belirtmiş.. bizde benzer bir şikayet paylaşıcaz. hyr adminin biri koun kapanmıştır demiş.. kapatmış konuyu bu ne ya. yani diyorsunuzki bizim sözümüzün üstüne söz yok bizim istediğimiz konular açık kalacak. ben böyle paylaşımın içine tüküreyim. bırak adam bi derdini anlatsın yaa. herseye olduğu gibi bunada verecek cevap vardır.. hemen kapatın konuyu hemen çabukk ooo çok geç kaldınız..... Millet size gülüyor .... bide şu reklamlar hackeli ticare kazanç kapısına çevirdiniz ya bravo....

kimse senden para istemiyor ücretsiz üye olup istediğini alıyorsun sen böyle bi uslupla konu açarsan sonu kapalı konu olur. ha ben sana öneride bulunayım sabahtan öğleye kadar gir alacağını al bi problem yok çok hızlı. iyi forumlar

Demekki istenildiği zaman cevap verilebiliyormuş.. insanın lafı ağzına tıkayıp kounyu kapatmadanda bu is yapılabiliyormuş

BU arada bir hatırlatma... öneri ve şikayet kısmına açılan konuunn haddi hesabı yok diyorsun........ buda demikki bazı şeylerin iyi yapılmadığnın göstergesidir... reklam olayındada kendi çıkarları olan insanların varlığını inkar etmeyin...

besiktas_81' Alıntı:
Demekki istenildiği zaman cevap verilebiliyormuş.. insanın lafı ağzına tıkayıp kounyu kapatmadanda bu is yapılabiliyormuş

istenildiği zaman değil gerektiği her zaman bu cevaplar verilir.

ama hala çok merak ediyorum
Webmastera forumun aylık maliyeti nedir ve reklam gelirleri ne kadardır biliyor musun ki daha fazlasını kazanmakla suçladın yöneticileri???

¢єнєηηєм' Alıntı:
sen önce şikayetini dile getirmeyi öğren sonra konu aç öneri şikayete açılan bu konuların haddi hesabı yok adminler herkese aynı cevabı vermekten bıktı bunun için SABİT BAŞLIK bile açıldı bu konuyla ilgili başlık açılırsa kapanacak dendi.

kimse senden para istemiyor ücretsiz üye olup istediğini alıyorsun sen böyle bi uslupla konu açarsan sonu kapalı konu olur. ha ben sana öneride bulunayım sabahtan öğleye kadar gir alacağını al bi problem yok çok hızlı. iyi forumlar

KATILIYORUM USLÜBUNDA Bİ SORUN YOKSA AÇTIGIN KONU DAHA ÖNCE VERİLMEMİŞSE VEYA Bİ KONU HAKKINDAKİ ŞİKAYET DAHA ÖNCE YAZILMIŞSA SENDE AYNI ŞİKAYETE TEKRAR TEKRAR YAZARSAN KONUN KAPANIR AYNI ŞİKAYETİ YENİLEYECEĞİNE BİRAZ ARAŞTIRMA YAPSAN O ŞİKAYETE GEREKLİ CEVABI VEREN ARKADAŞLAR VEYA YETKİLİLER OLMUŞTUR ZATEN ŞİKAYETİNİN CEVABINI ORADAN ÖGRENEBİLİRSİN KUSURA BAKMA AMA BURADAKİ SENİN USLUBUN BENCE YANLIŞ TÜKÜREYİM BEN O PAYLAŞIMA DERSEN BENCE BU KONUDA KAPATILMALI

FLeTCh®' Alıntı:
istenildiği zaman değil gerektiği her zaman bu cevaplar verilir.

ama hala çok merak ediyorum
Webmastera forumun aylık maliyeti nedir ve reklam gelirleri ne kadardır biliyor musun ki daha fazlasını kazanmakla suçladın yöneticileri???

Açıklayın belgesiyle öğrenelim. ben lafımın arkasındayım..

BU arada sabahtan öğleye kadar gir alacağını al diyen arakadaşa souryourm.. artık hangi saatler arasında foruma gireceğimizide modlar mı belirleyecek..

besiktas_81' Alıntı:
BU arada sabahtan öğleye kadar gir alacağını al diyen arakadaşa souryourm.. artık hangi saatler arasında foruma gireceğimizide modlar mı belirleyecek..

estağfurullah besiktas_81 ne haddime isteyen istediği zaman girer istediğini yapar ama forum kurallarına uymak kaydıyla her mesajında konuyu bir yere çektiğin belli bişey demiyorum

besiktas_81' Alıntı:
[/COLOR]

Açıklayın belgesiyle öğrenelim. ben lafımın arkasındayım..

dostum bu sitenin benim bildiği 8 ad serverı var ayrıca benim tahminim sitenin sahipleri + bi para kazanmıyorlardırda kazansalar bile nolurki onlarda o kadar emek veriyolar zaman harcıyorlar bu iş için

sabah girip ögleye kadar alacagını al diyen arkadaşımızda o saatlerde site online sayısı düşük oldugu için site çok hızlı oluyor diye söylemiştir senin ne zaman girip çıkacagına karışmak için değil diğer saaatlerde online sayısı çok çok çok fazla oldugu içinde site biraz agır kalıyo online sayısının fazla olması nedeniylede bu gayet normal

germeyin ortamı
bencede direk kapatılıyo kapama yetkisi kısıtlanmalı herkez kapatamamalı
tabi kolay bi iş degil yaptıgınız ama
geçenlerde benim üyeligim bananmıştı niye diye sorunca sus yine anarım diye bi cevap alım konuda kapandı
yakışmıyor bence

besiktas_81' Alıntı:
adamlar aşağıda şikayetlerini belirtmiş.. bizde benzer bir şikayet paylaşıcaz. hyr adminin biri koun kapanmıştır demiş.. kapatmış konuyu bu ne ya. yani diyorsunuzki bizim sözümüzün üstüne söz yok bizim istediğimiz konular açık kalacak. ben böyle paylaşımın içine tüküreyim. bırak adam bi derdini anlatsın yaa. herseye olduğu gibi bunada verecek cevap vardır.. hemen kapatın konuyu hemen çabukk ooo çok geç kaldınız..... Millet size gülüyor ...

Şu konuşma üslubuna bakıpta cevap vermek istemezdim ama sana kendi üslübunda bi cevap vereyim.
konuların kapatılması konusunda her zaman zaaflarımız var. bunu zamanla aşacagımıza inanıyorum.

Ama şuda var. Adminin sözü üzerine söz olmıycak tabi.Sitenini sahibi yöneticisi odur. saygı göstereceksin.yada siteye girmiyeceksin

besiktas_81' Alıntı:
. bide şu reklamlar hackeli ticare kazanç kapısına çevirdiniz ya bravo....

.Reklamlar serverların maliyetini karşılamıyor bile.Sen hackhellin nesini bilirsinde
ticari kazanç kapısına çevirdiniz diyebiliyorsun. sen kimsin bir kere.sitenin kuruluşunda mı vardın. yoksa hedeflediği ideallerinde mi . Yada şöyle söyleyim sen hackhelle şimdiye kadar ne verdin de böyle artis artis konuşabiliyorsun.

Eğer bu reklamlar sayesinde ayakda kalabılen (kalmaya çalışan) sitemizde reklam yüzünden sıkılan varsa yolu acık olsun. Bir daha girmeyebilir.

reklam okeyde, sebebi var...
konu kapatma işini özelden görüş, devletede dilekçe yazılıyo ama yok her yerde afiş var yok donum eskidi yenisi lazım diye dilekçe yazan oluyomu
bilmem anlatabildimmi :p

başlat > çalıştır > cmd yazıyorsunuz

cıkan dos ekranında nslookup www.hackhell.com yzıyorsunuz. orda gorebıldıgınız ıp adreslerı sunucuları temsıl etmekte. Sadece web sunucularını ayrıca sql sunucularıda suprız olsun ıp verıpte guvenlık rıskını arttırmayayım...

Uslubun, tavrın, zekan bu foruma fazla oldugunu gosterdı bana. Hackhell ın sana ve senın gıbı arkadaslara ıhtıyacı yok suan sınırsız banlandın mumkunse onumuzdekı 100 yıl hh ye gelmezsen ben ve dıger arkadaslarım cok memnun olucaz ;)

ahahahah :) dark 5-6 senen var, google gibi parayı cebe atma kırışcaz :D

Geri