rar'dan çıkan .mkv dosyaları

jason_

New member
Reaction score
0
arkadaşlar 7 partlık bir film indirdim. Dosyaları rardan çıkardım fakat aşağıdaki gibi çıktı dosyalar. Vlc player ile denedim o da açmadı.Codec paketi yüklü.. Bunları nasıl tek bir dosya haline getirerek çalışmasını sağlayabilirim?

indirdiğin yerde bi açıklaması varmıydı ?

zaten 006 formatı diye bi format yok.

7zip dosyaları olabilir onlar.7zip de çünkü rar a benzer bölme kullanıyodu sonu sayı ile bitiyodu,hani winrar da rar nasıl ise 7zip te de 001 falan şeklinde bitiyodu.

7zi ile bölünmüş o dosyalar,7zip yüklersen o dosyaları tanıyıp onlardan tek bi mkv dosyası çıkarabileceksin.

K-Lide codec'in kendi video programında MKV dosyalarını izleyebilirsiniz.

arkadaşlar 7 partlık bir film indirdim. Dosyaları rardan çıkardım fakat aşağıdaki gibi çıktı dosyalar. Vlc player ile denedim o da açmadı.Codec paketi yüklü.. Bunları nasıl tek bir dosya haline getirerek çalışmasını sağlayabilirim?

Anladığım kadarıyla film "HJ-Split programıyla parçalanmış Aynı programla birleştirmek gerekiyor nasıl mı: Buyur bu şekilde:

HJ-Split nedir?nasıl kullanılır[resimli anlatım]
Filmleri bölmek yada bölünmüş(hjspilt ile)olanları birleştirmek için kullanılan programdır.
1- Bunda da birleştirilecek seri halindeki dosyaların aynı klasörde olmasına dikkat edin.
2- Programı çalıştırın ve "Join" e tıklayın.
3- "Input File" tıklayın ve açılan pencereden birleştirilecek dosyalardan 1.sini seçin.
"Open" tıklayın.
4- Şifreli bir dosyaysa muhtemelen şifreyi soracaktır. Şifreyi girin.
5- Otomatikman "Output File" penceresi açılacaktır, istediğiniz konumu belirleyin
ve istediğiniz dosya adını yazın.
6- "Start" tıklayın, dosyalarınız birleştirilecektir
---
Resimli Anlatım:
1) Zipten yada rar'ları açtınız ve aynı klasöre koydunuz. Karşınıza gelen parçalar bu farz edelim şekilde gör.gibi:
24qs9ko.jpg

2) Programı indirdikten sonra çalıştırın karşınıza aşağıdaki menu çıkacak:
vmznh1.jpg

3) Yukarıdakli menüden Join'e basın karşınıza aşağıdaki gibi menu çıkacak:
mjqwjl.jpg

4) Burda yapılacak işlemler (1) numara yazan yere (Input File) basarak en başta (Şekil-1)'de belirttiğimiz dosyaların olduğu klasörü gösteriyoruz.Program otomatik olarak 1 numarılı olanı görür zaten (Görmez ise 001 numaralı olanı yani 1. yi işaretliyoruz.). Bundan sonra yapılacak işlem Start tuşuna basmak. Böylece filminiz birleşmeye başlayacaktır.
Program download:
HJ-Split - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com
http://rapidshare.com/files/51278051/HJSplit.rar | 1384 KB
Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
No limitations;freeware
http://hj-split.uptodown.com/
HJ Split 2.4 - Download bei SOFT-WARE.NET

Arkadaşlarım benim ya...hepiniz birtanesiniz. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Tüm yolları deneyip sizlere bilgi vereceğim

arkadaşlar sanırım dosya bozuk. 3 yöntemide denedim üçüde fayda etmedi.
TEKNİSYEN4 arkadaşımızın verdiği yöntemde biraz umutlanmıştım. Program işe yaradı ve parçaları birleştirerek tek bir video dosyası yaptı. Boyutu falan da tamam ama açılmıyor.

arkadaşlar sanırım dosya bozuk. 3 yöntemide denedim üçüde fayda etmedi.
TEKNİSYEN4 arkadaşımızın verdiği yöntemde biraz umutlanmıştım. Program işe yaradı ve parçaları birleştirerek tek bir video dosyası yaptı. Boyutu falan da tamam ama açılmıyor.

bilgisayarına video codec olarak "K Lite Mega Codec" yükle(eğer yüklü değilse tabiiki. nette googleye yaz heryerden bulursun)yüklediğinde pc'ye oynatıcı olarak medya player clasic'te otomatik olarak yüklenir video dosyasına sağ tıkla ve program seçten veya oynatıcı seçten medya player classic'i seç MKV formatlı dosyaları eğer dosya bozuk değilse yüzde yüz oynatır kolay gele.

bilgisayarına video codec olarak "K Lite Mega Codec" yükle(eğer yüklü değilse tabiiki. nette googleye yaz heryerden bulursun)yüklediğinde pc'ye oynatıcı olarak medya player clasic'te otomatik olarak yüklenir video dosyasına sağ tıkla ve program seçten veya oynatıcı seçten medya player classic'i seç MKV formatlı dosyaları eğer dosya bozuk değilse yüzde yüz oynatır kolay gele.

kardeş K Lite yüklü bilgisayarda ve dediğin yoluda denedim ama olmuyor. İlginden ötürü teşekkür ederim.

Geri