Rar dosyaları nasıl açılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bankers

New member
Reaction score
0
Herkese selam,
İndirdiğim E-Kitapların Rar dosyalarını açamıyorum.Rar dosyasının üzerine sağ tıklayıp açılan menüden "Buraya çıkart" dediğimde "Windows tarafından bulunamıyor" uyarısı geliyor."Birlikte aç" sekmesine tıkladığımda oradaki hangi programı kullanmam gerekir?Sekmede bulunan bütün programları deniyorum, yine de açılmıyor. WinRar programını kaldırıp yeniden kursam sorun çözülür mü? Yoksa bu WinRar programının ayarlarıyla ilgili bir şey mi?Bilenlerin yardımını rica ediyorum.İyi Forumlar.

Herkese selam,
İndirdiğim E-Kitapların Rar dosyalarını açamıyorum.Rar dosyasının üzerine sağ tıklayıp açılan menüden "Buraya çıkart" dediğimde "Windows tarafından bulunamıyor" uyarısı geliyor."Birlikte aç" sekmesine tıkladığımda oradaki hangi programı kullanmam gerekir?Sekmede bulunan bütün programları deniyorum, yine de açılmıyor. WinRar programını kaldırıp yeniden kursam sorun çözülür mü? Yoksa bu WinRar programının ayarlarıyla ilgili bir şey mi?Bilenlerin yardımını rica ediyorum.İyi Forumlar.

kardeşim sen diyorsun ki bunu indirdim

indirirken eksik ya da yanlış indirdim
çünkü bende winrar kullanıyorum ve takır takır çalışıyor silmene de gerek yok
sen o indirdiğim dosyayı kendin indirdiysen olmama olasığı sıfır denecek kadar az
ama herhangi yardımcı programla indirdiysen program bozmuş olabilir ya da eksik indirmiştir sen elle indirmeyi dene

İlginize teşekkürler.Programı kaldırdım ve tekrar kurdum.Açamadığım(Dizin'e çıkaramadığım) Rar dosyaları bir tıklamayla otomatik olarak açılmaya başladı.Yani konu halloldu.İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri