Rapidsharenin yeni kota sistemi

Anarşizm

Banned
Reaction score
0
Merhabalar arkadaşlar. Rapid sitesinin 23 ekimden beri yürürlüğe koyduğu kotalı sistem acayip canımı sıkmaya başladı! Neymiş efendim premium üye olsan bile günde 2.66 gb dışında indirme yapamıyorsun. Yeni kurulan bu traffikshare sistemiyle baş edemeyeceğiz sanırım. Bu trafficshare bölümünde 100 gblık limit 9,99 euro neyse efendim ben bunuda aldım ama yinede trafiğim sadece 2.66 gb. kredi kartımdan parada çekmişler. Ne yapacağımı bilmiyorum, daha önce sorunu yaşamış olanlar varsa bilgilendirirse sevinirim. Şimödiden teşekkürler

2,66 gb sorununu bende yaşadım, anlam veremedim. free user'a dönüş yaptım. free olarak bi günde daha fazla indirebilirim. böyle rezillik olmaz. şimdilik böyle kullan bir daha premium almazsın sistem değişene kadar. paranı geri verceklerini sanmıyorum. gerçi tüketici hakları die bişey var, 15 gün içinde iade bunda da geçerlimidir acaba =)

ya bu cıkan yeni programlarla premium a gerek bile kalmadı bence ( bi tek uploadun silinmesi var 10 kereden sonra o kötü ):S
cryptload benzeri programlar gayet ii bence ama yakında eski resim sistemi gelirse o başka :D

explorerden deniyorsanız 2.66Gb dogru. benim basıma geldi 1 kere.

firefox 'tan denedim indirmeye devam etti.

sizde once bi limiti explorerden oldurup sonra firefox'tan deneyin bakalım olacak mı?

olursa lutfen bildiriniz :D

İyide dostlarım ben 1 aylık ücret yani 7 euro dışında günlük 100 gb çekebilmem için ayrıca 10 euro verdim anlamadığım hala sadece 2.66 indirebilmem. O 10 euroyu boşunamı verdim yani :)

mh3x9k.jpg

x0patd.jpg

Kimse yokmu beyler :)

Geri