Rapidshare'in rakibi yenilendi

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
Rapidshare'nin sürekli getirdiği yeniliklere, alternatif dosya paylaşım sitesi Divshare'den karşılık geldi. Divshare.com, Rapid'den farklı olarak ne avantajlar sağlıyor?

divshare.jpg

Divshare.com, ücretsiz üyeler dahil kayıt olanlara verdiği "Dashboard" adlı sistemin arayüzünü değiştirerek, Rapidshare'in ataklarına sessiz kalmayacağını ortaya koydu. Daha önce sınırsız alan ve bant genişliği veren site, bilişim dergilerinde reklam edilince, bu sınırsızlıktan vazgeçmek durumunda kaldı. Dosyaları sonsuza kadar saklama sözünü tutan Divshare, hızı ve kolay kullanımlı arayüzüyle dikkat çekiyor.

Oynatıcınız da Divshare'dan

MP3 veya Flash videolarınızı yüklediğinizde doğrudan oynatıcı veren Divshare, şu an için ücretsiz kullanıcılarda 5 GB dosya saklama alanı ve ayda 50 GB bant genişliği sunuyor. Hızları tatmin edici oranda indirme ve yükleme hizmeti veren Divshare, ücretsiz kullanıcılardan 15 saniyelik bir bekleme süresi istiyor.

Site aynı zamanda Drag and Drop özelliği sayesinde dosyalarınızı sürükle bırak yöntemiyle yüklemenize de olanak sunuyor. Tek seferde 200 MB dosya yükleme imkanı veren site, güvenilir, ücretsiz ve hızlı bir dosya yükleme sitesi arayanlara çözüm olacak gibi görünüyor.

Kaynak: ShiftDelete.Net

Ne yapsaLar Rapid Gibi OLamazlar Adı war bi kere =)

vallahi yapacak bişi yok yok alıyoruz rpd preyi takılıyoruz artık rapid fazlasıyla oturdu ve çok fazla dosya barındırıyor

başkalarının zaten paylaşıyor olduğu bir şeye neden para veriyorsunuz?

ya ben artık ordan hiçbirşey indiremiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen download diyorum kucuk bişi cıkıo download gostergesı sonra hemen gidio :(

rapid eskisi gibi free üyelere hızlı downlaod imkanı vermiyo :vur
gördüğüm kadarıyla free üyeler için mediafire şimdilik en iyisi... silinme derdi yok,beklemek yok,kod yok,paralel download imkanı var... ayrıca şuan rapidden hızlı.

verdiğin adrese bakmadım.. bilgi için sağol yinede

rapid eskisi gibi free üyelere hızlı downlaod imkanı vermiyo :vur
gördüğüm kadarıyla free üyeler için mediafire şimdilik en iyisi... silinme derdi yok,beklemek yok,kod yok,paralel download imkanı var... ayrıca şuan rapidden hızlı.

verdiğin adrese bakmadım.. bilgi için sağol yinede

UpLoadda çok çok yava$ downLoad nasiL biLmem..

evet uploadı yavaş ama download rapid e göre iyi.

...
up kötü olsa da free üyelere verdiği imkanlar gayet tatmin edici =)

Uploadı ben yapamadıktan sonra kim nasıl dosya indirsinki 3mr =) rapide 500 kb ile upload yaparken burda 80 kb gerisini sen düşün.

öLü gibi site ya gireyim dedim yıkıLdım :hhmanD

Bencede Divshare rapid'e asla rakip olamaz. Bence gerçek anlamda rapid'in tek rakibi netload.in ama Türkiye çok yaygın değil Türkiyede fazla bilinmiyor Avrupada (özelliklede Almanyda) çok popüler.

Netload .in de upload ve download premium için 16 Mbit, Free için 3 Mbit

Uploadı ben yapamadıktan sonra kim nasıl dosya indirsinki 3mr =) rapide 500 kb ile upload yaparken burda 80 kb gerisini sen düşün.

senin gibi Gb hesabı up yapan biri için free üyelik ayıp kaçar zaten :D

ama 80 demeni kaldıramadım =P şimdi bir deneme yaptım 460kbps =) genelde hız bu civarlarda
internetim 2048.

wb7vhe.jpg

bilginin kimsenin tekelinde olmaması gerektiğini düşünenlerdenim.dostum bilgi ve paylaşım için teşekkürler.

Geri