Rapidshareden hızlı dosya indirmenin yolu

by_techno

New member
Reaction score
0
Öncelikle premium kullanıcı değilseniz...

Dosya indirdiğimiz zaman free user yazan yeri tıklıyoruz

Belirli bi süre veriyor...

Süre bittikten sonra advanced download settings yazan yeri tıklıyoruz

şimdi bu seçeneklerden hangisi hızlı indirir ???

en hızlısı Cogent# 2 dir bu yoksa Cogent i kullanın. Dosyalarınız artık daha hızlı inecektir her

indirmenizde mutlaka Cogent i kullanın...

{Türküm}
Türksün
{ Türk }

ne alakası var program istekle :p

wallahi söyledi içimiz rahatladı bizde rasgele basıyorduk :D program istemek mi yoksa yol göstermeki anlamadık ayrıca not düşeyim Cogent her zaman hızlı olacak diye eseçenek yok genelde fazla yoğun olmuyor çünkü bu server genelde free kullanıcılarda otomatik gelen bir server ve free kullanıcılar zaman sınırlamalı toplu indirim olduğu zaman buda sıkıntı yaratıyor hoş neden dir bilmiyorum ramazan başladı başlıyalı ttnet gümledi eski tat hız yok

tellia sonera daha hızlı indiriyor deneyin ve görün

bi server hızlı indirio olsa herkes ona yuklenir bu sefer oda yavas indirir.serverin hızı o ana onun ustunden dosya ceken kisi sayısına baglıdır oda sansınıza artık

Ben tavsiyemi yaptım gerisi size kalmış
benim adsl hızım 256 kbps ve saniyede rapidshare den 117 kb indiriyo daha fazla da oluyo bir kere hız düştüğü zaman hemen kendini toparlıyor 2. Tavsiyem İnternet Download manager kullanın bence:biggrin:durdurun

256kbitps hızın var 117kbyteps ile indiriyorsun??? cok enteresan.. telekomun en ideal kosullarda sana verebildigi hızın 4 katı.ayrıca rapid server ı seni 50 kbyteps ile kısıtlarken 117 buyuk basarı

Geri