RapidShareden Dosya İndirmek İçin Süre Beklemeyin

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
e7jmok.jpg

RapidShare Rahat Durmuyor Tabiki Bizde Rahat Durmuyoruz....

Rapidshare dün açıkladığı yeni özellik free kullanıcılara güvenlik kodunu sormayacak olması. Free kullancıılar sadece geri sayım sayacını bekleyerek download yapabilecekler. Tabii ki rapidshare bunun için download hızını 50 kb/sn ile sınırlamış durumda. Bunun anlamı Free kullanıcı iseniz hızlı internetiniz olsa bile belirlenen indirme oranına çıkamazsınız.
Bir diğer yenilik ise free kullanıcılar için belirlenen 100 mb upload sınırının 200 mb'a çıkarılması...
Bakalım rapidshare şirketi ilerleyen günlerde başka nasıl değişiklikler yapabilir göreceğiz.

2i8fb4x.jpg

RAPİDSHARE 'DE Kİ YENİLİKLER

-Free kullanıcılara sorulan Güvenlik kodu kaldırıldı.
-Free kullanıcıların download hızı 50 kb/sn ile sınırlandı.
-100 mb upload sınırı 200 mb yapıldı.
-Premium kullanıcılara sunulan 5 günlük 50 gb sınırı Günlük 10 gb olarak değiştirildi.
-Premium ve Collector's Zone hesaplarında artık premium downloadlarda puan kazandıracak.
-Puan kazanabilmek için gereken min dosya boyutu 1 mb iken 3 mb olarak değiştirildi...

RAPİDSHARE SÜRE BEKLEMEDEN İNDİRME YÖNTEMİ

5vu7p2.jpg

2ppyk2g.jpg

SAYAÇ SAYMAYA BAŞLADIĞINDA ADRES ÇUBUĞUNDAKİ LİNKİ SİLİP javascript:alert(c=1) YAZIYORUZ VE ENTER'A BASIYORUZ..

2yv3r85.jpg

hte34i.jpg

adamım süpersin ya eline sağlık ,patlayana kadar kullanırız :)

usta bide 50 kb sınırına çözüm bulsan iyi olacaktı

elerinize sağlık ne yapalım bu 50 kb sorununuda bi ara çözersiniz inşallah

nye öncedn free user olarak en fazla kaçla indreblyduk ki ?

süpersin çok teşekkürler

100 kb ile full indirebiliyorduk. 4 megabit hızında ise 400 kb ile indirebiliyorduk.

aynı anda 2 rapid dosyası indirebilirsem 50 kbit beni bağlamaz...eskiden bir yöntemi vardı ama neydi :) selamlar

güzelmiş ellerine sağlık..

benim hız 400 vuruyordu napcaz şimdi yaaaaaaaaaaa

denedim işe yarıyor eline sağlık

harikasın bıkmıştım valla süper çalışıyor.

paylaşımlarını bekliyoruz inan süper oldu

Geri