Rapidshare'den Ücret Ödemeden Premium Alma (YASAL)

SnooPv3

New member
Reaction score
0
paypal a üye olmamız gerek. Bunun için www.paypal.com linke tıklayarak üyelik işlemini adım adım yapıyoruz.

Adım1- Paypal’a tıkladıktan sonra Sing up yazan yere tıklıyoruz.

Adım2- Daha sonra ülkemizi seçiyoruz (hangisi olduğu farketmez)

Adım3- Hiçbir şeye dokunmadan continue ye tıklayıp ilerliyoruz.

Adım4- İlgili yerleri dolduruyoruz atabiliriz fakat e-mail kısmına mutlaka yeni açtığımız gerçek e-maili girelim.

Adım5- Kredi kartı bilgileri isterken üsteki paypal logosuna tıklayıp yeni açtığımız e-mail kutusundan paypal dan gelen e-mail e tıklayıp aktivasyonumuzu gerçekleştiriyoruz.

Adım6- www.paypal.com Paypal a girip login olmak için yeni e-mailimizi ve verdiğimiz şifreyi yazıyoruz.

3- Paypal tamamlandıktan sonra sıra para kazanacağımız yerlere geldik

Adım1- Öncelikle http://lnk.nu/bux.to/ifi/ Adresimize tıklıyoruz.ve açılan sayfada kayıt için Registere tıklayalım.

Adım2-Üyelik bilgilerimizi Girip sonlandıralım.

Ve şimdi para kazanalım.
Üye olup giriş yaptıktan sonra surf ads a tıklıyoruz. Ordaki reklamlara teker teker tıklıyoruz ve 30 saniyenin dolmasını bekliyoruz.
Saniyeler dolduğu zaman ve done yazısı geldiği zaman pencereyi kapatıyoruz ve bu şekilde bütün reklamlara tıklıyoruz.
En az 10 $ olduktan sonra rapidshare gibi paypal destekli hertürlü siteden premium hesap alabilirsiniz.

kardeş ben dediklerini yaptım yalnız Bu paraları nereye atıyor?
Bi yardımcı olursan sevinirim...

123456789 Kere vEriLdi =)

KONUNUN DAHA ÖNCE YAYINLADIĞINI SÖYLÜYORLAR
ÇOK ÖZÜR DİLERİM...​

tamamda bux.to dan paypal a para nasıl aktarılıyo

yoksa aktarılmuyomu

biri bişi söylesin lütfen

arkadaşlar boşa uğraşıp kafa yormayın siteler parayı ödemiyor bilginiz olsunnnnnnnnnn

ödemezler paypal hesabına aktarırlar aktarıncada sen paypalla bişiler alırsın ;)

siteler parayı ödüyo ödemesine de paypal a ödemiyo alert pay e ödüyo yani bi işe yaramıyo! anca alert pay in çalıştığı yerlerden alışweriş yapabilirsiniz

Geri